שאלה לסופ"ש

bratz girl

New member
שאלה לסופ"ש

הפגישה שלי עם הראל... האם פגשתם את הראל?כמה פעמים?מה היה? התרגשם? ספרו ושתפו אותנו מתי הייתה הפעם הראשונה שפגשתם את מויאלוש...האם הציפייה הייתה שווה??? {שאלה רטורית לחלוטין} שתפו אותי,מחכה לתשובות! {בנות אני מחוברת ולא הגיעו אלי מכתבים...דברו איתי!}

../images/Emo36.gif שללללללללי ../images/Emo26.gif

כן פגשתי פעמיים אממ..יוו היה פוווווווולללל דברים חחח ברור שהיתרגשתי הפעם הראשונה הייתה בהופעה בנופית היה מדהיייייייייייייייייייייייייייים וזהו אין לי פשוט ראש להתחיל להסביר שוב פעם הכל ...חחחח

M O R I A 15

New member
לצעריייי עדיין לאא פגשתי את הראלושש

אבל אני אישית מאמינהההה ומחכההה שיום אחד גם לי זה יקרה ואגשיםםם סופסוףףף חלוםםםםם

MoYaL 4 EvEr

New member
בטח שפגשתי!

בטח שפגשתי את הראל... פגשתי אותו איזה 7 אולי 9 פעמים והיה מדהיםםם!!!! הוא בעצמו ביקש לפגוש אותי אחרי שהביאו לו מתנה ממני הוא אמר תביאו אלי את הילדה שהביאה את המתנה וזאת הייתה הפעם הראשונה שפגשתי אותו ומאז פגשתי אותו עוד הרבה כי הוא שכן של חברה שלי בחולון.

אוווי פגשתי אותו פווול פעמים..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פגשתי אותו איזה 20 אלף פעם... פעם ראשונה דיברנו בטלפון אז זה קצת הוריד מהלחץ.. חחח אבל עכשיו אני בסאבבה איתו... חח נראה לי שהוא יותר ביישן ממני שאני רואה אותו...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאי 406

New member
../images/Emo4.gifלא הייתי קוראת לזה "פגישה"...

בעיקרון ראיתי את הראלי מקרוב המון פעמים. בתקופה שאחרי כ"נ הוא הופיע מלא בירושלים ובמעלה אדומים והלכתי ל-כ-ל ההופעות! הייתי גם בהופעה של כ"נ ופעמיים בפסטיגל, וכל פעם אחרי ההופעה הוא יצא הוא יצא מאחורי הקלעים והצלחתי להדביק לו נשיקה חטופה...
רגע השיא מבחינתי היה שעליתי לשיר איתו את "משאלה" באחת ההופעות.
נשארתי איתו על הבמה גם ב"נר על החלון" ואז הורידו אותי, המומה ומרוגשת מגודל המעמד... הקטע הוא שלא הצלחתי לדבר איתו או להגיד לו כמה אני אוהבת אותו אז ממש התבאסתי...
ומאז חברים, על שפת הנחל יושבת אני, ומחכה ומצפה למי למי למי? להראלי, להראלוש, להראלולו שלי! (מוקדש להילית
)

למעלה