שאלה לנשים...

שאלה לנשים...

אני הכרתי אותה בלימודים אחרי זמן מה קבענו דייט (במקרה זה היה אמור ליהיות היום בערב - שבת) קבענו שאני יתקשר לפני, שנקבע שעה ומקום היא אמרה שהיא מחכה לקרובת משפחה שצריכה לבוא אבל היא לא יודעת מתי היא תבוא... אז אחרי ששאלתי אם בכלל יש לה מצב רוח לצאת (והיא ענתה בחיוב) ביקשתי ממנה שתתקשר עלי ברגע שתתפנה... זה היה ב 6 בערב כשדיברנו עכשיו 11 - והיא לא התקשרה. מחר אני יראה אותה בלימודים - איך לדעתכן אני צריך להגיב ומה לעשות?

luda88

New member
חשבת אולי אממ להתקשר אתה במקום

לחכות לה? אולי היא הייתה עסוקה ושכחה? אהת לא תמיד הכל מכוון...

תשובה של גבר

פנה אליה ופתח אתה שיחה נעימה. התענין במצבה בחיים, בדברים שאתה יודע עליה ובדברים שאינך יודע עליה, השתתף בחויותיה ושתף קצת מעצמך.

תגובה לתשובה של גבר... (+עידכון)

אוקי פגשתי אותה בלימודים לא שאלתי למה היא לא התקשרה אבל שאלתי אם הכל בסדר היא אמרה שכן ואז היא סיפרה שהיא ניסתה להתקשר אלי (אין לה שיחות יוצאות)... אבל לא מצא איך... =\ בכל מקרה לא התעמקתי בזה רק הצגתי מעט הכזבה מה שכן בדיוק כמו ש"אדם אוהב וחושב" אמר... דברתי איתה כן התעניינתי בחיים שלה וגם סיפרתי לה על עצמי נושא קצת מורכב.. במיוחד אצלה זה הסתיים בזה שאמרתי שעוד כמה ימים אני מקבל משכורת ואז נוכל לצאת לא משנה לאן.. היא הסכימה... עכשיו אני שוב נתקלתי במגוון בעיות.. בין היתר זה כי היא עובדת אחרי הלימודים ואין לה זמן אז כנראה נצא רק סוף שבוע.. שזה עוד הרבה זמן... :(

תגובה

אם הקשר טוב וחשוב לכם, לא נורא שאין הרבה זמן. השתדלו לנצל את הזמן המועט שיש לכם למטרות טובות לטפוח הקשר, כמו לשוחח הרבה על דברים אישיים ומענינים ולתת אהבה ותמיכה זה לזה.

למעלה