שאלה לנשים

כן ירבו בני אדם כמותה ../images/Emo13.gif

חמיות, כמו כל אחד, הן קודם כל בני אדם. בקונטקסט ה"חמותי" שלהן הן מונעות מאחד המקומות העמוקים של כל אדם - ההורות. מתערבבים שם אהבה, חשש מלאבד, רצון לגונן וכמובן שליטה. ומשם מגיעות הרבה בעיות בקשר הידוע הזה לשמצה חמות-כלה. או כמו שחמותי תמיד אומרת " מה ההגדרה של רגשות מעורבים? לראות את הקדילאק החדשה והנוצצת שלך מתדרדרת מצוק... ...וחמותך בתוכה
".

בקשר טוב מאוד

אישה שהיתה קרובה אלי מאוד בזמן נישואי ובמיוחד ברגעים שהיה קשה כל כך... ידעה ויודעת להפריד בין הגירושין שלי מבנה למשפחתיות ולקשר בינינו שנוצר בינינו לאורך השנים הרבות שהיא מכירה אותי (מגיל 15 בעצם). עד היום שומרת על קשר ומתעקשת לשמור על קשר למרות שהוא ואישתו החדשה מאוד כועסים על זה ... מצדיעה לה על זה!

shovalit35

New member
אנחנו בקשר טוב

היא מתקשרת לפעמים היא שולחת לי דברים טעימים והיא בכלל אשה מקסימה

EFRATY10

New member
למרות שהחרימו אותי,לא איחלתי

להם למות. וסיאנס עושים עם מתים,לא?

כן. בהחלט.

היא היתה עבורי יותר מאמא כשהייתה חמותי, וגם כיום. הפרגון שלה, האהבה שלה, התמיכה שלה. אישה גדולה. ממש גדולה.

אפשרית

New member
כן, למרות שצמוד לגירושים היה להם

קשה לקבל את העובדה שהחזרתי להם את ה"נכס" הביתה. לאט לאט למדו להתקרב ולקבל אותי שוב אליהם, אני לא גולשת מגדרי להיות איתם כמו שהם לא. אך אירועים כאלו ואחרים הם מזמינים אותי לביתם, למורת רוחם של גיסי וגיסתי שבחרו לנתק קשר. ואני לא נסחפת להסכים לכל הזמנה מהר מדי. למה? ככה!

EFRATY10

New member
אם היא בסדר כלפייך וכלפי ילדייך

אין סיבה לשנוא אותה.

romiki

New member
../images/Emo221.gifלי אין חמה ואין ../images/Emo128.gif....אבל

זה כי בעלי היה יתום מאם, ולאחר מותו ניתקתי קשר גם עם שאר בני המשפחה.
א ו ר נ ה שרצתה שזה ישמע מצחיק...אבל בקריאה שניה זה נשמע מה זה עצוב...

למעלה