שאלה לנשים

EFRATY10

New member
ויש לו ילדים חדשים מאשתו החדשה?

גם לגרושי יש ילד מנישואיו השניים. אבל גם בטרם התחתן בשנית,הם לא דיברו איתי.

לא הייתי איתה בקשר לפני הגרושין

אז עכשיו......
אבל אם היא מתקשרת לנכדים אני שואלת לשלומה כשרואה אותה (וזה קורה מעט מאוד) גם מנשקת אותה למרות שהאקס רואה את הורי הוא מסובב להם את הפרצוף אפילו אם פנו אליו ישירות

יערית

New member
בלי לספור

הקשר הוא יציב,חביב ואפילו אורזים עבורי אוכל שהיא בישלה בשבת:).

בקשר ממש ממש טוב.

מדברות לפחות אחת לשבוע. שולחת לי ולילדים חבילות, ועוזרת כפי יכולתה. מרגישה שבאמת איכפת לה מהילדים כמובן וגם ממני. זכיתי!!

vaselius

New member
מקוה שגם גברים רשאים לענות....

כן בקשר עם חמי וחמותי וגיסותיי גם האקסית שלי בקשר טוב עם הורי מה שקרה ביני לבין האקסית לא קשור להורי ולהוריה, שנים הייינו משפחה אז הקשרים נמשכים, בכיף ובהערכה וכבוד הדדי

EFRATY10

New member
זו חשיבה ודרך חיים בריאות.

הלוואי שאצל כולם היה ככה.

../images/Emo7.gif הלוואי והיה ביכולתי להיות בקשר

אך חמותי וחמי כבר לא בין החיים... אהבתי אותם מאד והם החזירו לי גם אהבה... הייתי להם כבת אמיתית ואהובה... תמיד עמדו לצידי דאגתי להם תמיד ועזרתי בכל מה שיכלתי גם אחרי גרושיי, הלכתי וטיפלתי בהם בבית האבות למרות שלא תמיד הם היו במצב של לזהות אותי בגלל מחלתם.... ביקרתי אותם לא מעט... אחרי זמן קצר, הלכו לעולמם בזה אחר זה וכמובן שנכחתי בהלוויות שלהם... בכיתי לא מעט... היו אנשים ניפלאים... עצוב לי שזה כך... אין לי ספק שאם היום היו בין החיים היה נישמר קשר ניפלא איתם למרות הגירושין. כיום, גם הגרוש שלי (שהוא נשוי בשנית) שומר על קשר עם אימי ומדי פעם משוחחים בטלפון.

EFRATY10

New member
כל הכבוד לך.

את מזכירה לי את אמי. גם הורי גרושים,ואמי שמרה על קשר עם סבתי ז"ל,וטיפלה בה אפילו יותר מאבא שלי.

החתולית

New member
בודאי שאני בקשר איתה

וגם עם גיסותי וכל שאר המשפחה המורחבת של הלשעבר שלי. ראשית - הם בני משפחתו של בני, כך שתמיד יהיו קשורים גם אלי; שנית - מעולם לא היה להם קשר למה שקרה ביני לבינו; שלישית - הם אנשים נחמדים וטובים ברובם ואני אוהבת אותם. בעצם יש לי שתי חמיות ושני חמים, ואני מרובת גיסים וגיסות - כי מבחינתי הם תמיד ישארו. חוץ מזה, אני מקבלת אספקה שוטפת של צ'ימיצ'ורי צ'ילאני נפלא, ופעם בשנה ערימה ענקית של אלפחורס תוצרת בית - מה רע ?

../images/Emo23.gif אחת הנשים המדהימות שהכרתי

אישה שאני מודה על הזכות להכירה. על המתנה הגדולה שהיא בחיי ובחיי ילדיי. על הזכות שנפלה בחלקי לחלוק 10 שנים עם הבן שרק אישה מדהימה שכמוה יכלה לגדל!!! ושלא תחשבי לרגע שלא היו לנו חילוקי דעות או תרעומות הדדיות, היו בשפע. אבל גדולתה ניכרה גם בהתנהלותה מול אלה לאורך זמן.

למעלה