שאלה לנשים

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך
שניה... פנו מקום...

אני עולה. היתי עונה עם היתי יודעת לעשות ראפ או ביכלל ליכתוב בחרוזים
אבל אני לא... אבל זה בהחלט שאלה טובה... כי עוד לא שמעתי שיר שהוא לבחורות ההגונות שבקהל...
אז יאללה בנות... בואו ניתאסף ביחד ונעשה משהו בנידון אה?
נלה

m.n

New member
קיוויתי שמישהי תבין....

אבל הרבה פיספסו את הפואנטה

BoR|S

New member
תגובה...

דבר ראשון רוב ההודעה שהעברת באיי סי קיו הייתה על כמה ערסים שישבו באוטובוס שנסעת בו ודיברו על מה שהם דיברו. דבר שני, אחרי שקראתי את כל השירשור הזה הגעתי למסקנה שהדבר היחיד שהשירשור הזה ישנה הוא שיהיה לנו יותר בנות שעושות ראפ (הלוואי!). נ.ב. אגב איפה הבנות השוביניסטיות האלה כאשר אני חותם כל הודעה עם תוכן ע"י: בריא על כולכם! סתם נקודה למחשבה. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

A&A

New member
שאלה קטנה לפמיניסטית...

כמה שנים בנות משרתות בצה"ל...? כמה בנות יש מעושות מילואים...? ויש עוד כל מיני "הטבות" שלא עולות לי לראש עכשיו אז אל תזיינו תשכל על שוביניזם אז אין הרבה ראפריות.... יכול להיות שפחות בנות אוהבות לשיר ראפ... אז שרים על זיונים, אז?? יש משהו רע בזיונים??? ובקשר לרבעייה הפותחת אם תרצו או לא יש לשם הזה עוד משעות חוץ מהמשמעות של הזיונים וזה כמו שיש בכדורסל חמישיה פותחת אם הם הרבעיה, ומי יודע, אולי זה בכלל הרעיון המקורי The-A

babe10

New member
כמה אי דיוקים בהודעה אחת..

קודם כל לא יודעת למה הם התכוונו בשם כשהם הקימו את ההרכב, אבל אם תקשיב למילים שלהם.. על ניטרול הבתולות, אחת אחרי השניה. ובכלל על מטרת הנשים בחיים שלהם, אני נוטה להאמין שהכוונה היתה כזו. לגבי צה"ל - סליחה - באשמת מי זה? למה בנות לא משרתות הרבה ביחידות קרביות? כי הן לא רוצות? או כי לא נותנים להן (ואני שולחת אותך להתבטאות האומללה של נשיאנו לשעבר ויצמן, על מיידעלך בקורס טיס..) למה בנות לא עושות מילואים? כי הן לא רוצות או כי לא נותנים להם? אה, סליחה, כי הן צריכות לגדל את הילדים. הרי זה "ברור" שזה תפקידה הבלעדי של האשה. כמה מאבקים היו ועדיין של בנות שרק רוצות שיתנו להן את ההזדמנות להבחן עבור תפקידים "שווים" ? לא הקלות, רק האפשרות לנסות להתקבל. לא יודעת מה עם כל אחת ואחת מהבנות פה. אני אישית, עשיתי קורס חי"ר, ושירתתי שירות מלא (כשהוא עוד היה שנתיים מלאות) בשטחים, ויצאתי עם נשק אחת לשלושה שבועות , במקרה הטוב, הביתה! ומעולם לא ביקשתי הנחה כי אני בחורה. אין הרבה ראפריות? נכון. נראה מה יקרה כשבנות ינסו להכנס לתחום. תראה את השרשור המחריד שהיה כאן בזמנו על איך שירי בתור בחורה שרה ככה ואת מי מעניין מה היא עושה במיטה וכו´. לא ראיתי שזה הפריע למישהו כשקוטג´ מתפאר במימדים שלו, או שוחט מגדיר במה וכמה הוא אוהב ל"השקות" את הבחורות שלו. אז יאללה. מספיק עם ההתחסדות. יש אפליה. פה ועכשיו. ומי שלא מודה בזה הוא עיוור או שקרן. לדעתי - מי שמתאים לו שישיר על זיונים, על אורגיות, תרנגולות ובננות. מי שמתאים לה שתספר לכל העולם כמה היא אוהבת להזדיין. מי שלא מוצא חן בעיניו לא חייב להקשיב. לשני הצדדים (שלדעתי הם בכלל צד אחד, אבל ניחא) מי שתרצה להיות ראפרית, אף אחד לא מפריע לה, אבל היא צריכה עור של פיל כדי לעמוד אחר כך מול מתקפת הביקורת (אוי, גיוועלט, בחורה מדברת ככה?...) אם היא חלילה תשיר על זיונים. כן, אנחנו אוהבות גברים. אנחנו אוהבות להזדיין. זה לא מעמסה בשבילנו, זאנחנו לא עושות טובה לאף אחד חוץ מלעצמנו (אם הם שווים את זה...) ומה שהייתי רוצה זה שאם מישהי גם תרצה לשיר על זה שהיא תדע שלא יקטלו אותה רק בגלל שהיא אשה. זה שוויון. שיבקרו את הביט. את הליריקס. לא את העובדה שהיא אשה. I rest my case!

Gershenman

New member
עוד משהו...

למי שטען שאני מלכלך\מגזים או לא יודע מה..... הנה הודעה שהגיעה אליי לאי סי קיו לא מזמן- You have received a message! צריך לסרס את כל הבנים!!!! אולי אז יהיו להם בראש עוד מחשבות חוץ מ ס ק ס מה זה?הודעה שרוצה שוויון זכויות?

babe10

New member
האמת? לדעתי זו הודעה

של מישהי לא חכמה במיוחד , בלשון המעטה, אבל זה עדיין לא אומר שמי שרוצה שוויון זכויות היא מה שכתבת. ומי אמר שזו רוצה שוויון זכויות? ומי אמר שהיא פמיניסטית? בגלל שהיא מגדירה את עצמה ככה? לא נראה לי שהיא בכלל יודעת את משמעות המושג, או, ביננו, משהו בכלל. הודעה כזו מראה לדעתי על בעיות נפשיות ולא על קשר לדיעה חברתית. שוב, אני לא פסיכולוגית, ולא מתיימרת להיות. אבל מי שמכליל ככה, ומקטלג אנשים לפי קריטריונים מולדים ולא נרכשים, לא זוכה להערכתי, גם אם אני מסכימה לדעתו. פשוט לא מעריכה אנשים סטיגמטיים. סורי. וביננו - אם לבנים לא יהיו בכלל מחשבות על סקס - מה אנחנו נעשה?.. (בהנחה שהם צריכים לחשוב על זה כדי לעשות את זה) PEACE!

Gershenman

New member
תראי.....

מה לעשות שכל אחת יכולה להחשיב את עצמה לפמינסטים.... הפמיניזם זה דבר נפלא אבל כל אחת היום מחשיבה את עצמה לאחת כזאת..והאמיתיות נבלעות בים של נשים שאומרות- "לשרוף את הבנים ולסרס אותם" ואני מכיר המון כאלה שמחשיבות את עצמן כפמיניסטיות אי אפשר להתווכח עם עובדות.... ושום דבר באף הודעה שלי בשרשור הזה לא היה מבוסס על משהו אחר.

אני לא חושבת שכל אחת

פמניסטית... פשוט כל אחת רוצה את הזכות שלה.. ולהראות לכם "הגברים" שאנחנו יכולים לעשות אותם דברים כמוכם וזה נובע אך ורק מזה שאתם אומרים שאנחנו לא יכולות לא פעם ניתקלטי בדעה של... בנות אמורות לשבת במיטבח... מי אמר?? כשה שומעים דבר כזה פשוט בא לצאת ולהראות את הפמניזם שבנו נלה

Gershenman

New member
אני הצדקתי את מי שאמר את זה?

את שמעת אותי מילה שובניסטית? אני פשוט לא אוהב את ה SO CALLED פמיניסטיות.... ואני חוזר ואומר שלא כולן כאלה.... אבל מה לעשות שיש ושוב הכל מ עובדות GERSHENMAN

da^Lord

New member
בלי קשר לפמיניזם

הרבעיה שרים על החים שלהם. ובנות זה חלק עיקרי מהחים שלהם.. והם לא שמים זין על מה שאנשים חושבים (ראו התבטאויות קודמות של מאג´יק). בקשר לשם ,הרבעיה הפותחת.. הם היו פעם שלושה אנשים, אז קראו לעצמם רביעיה.. מה לא ברור פה?

למעלה