כמה אי דיוקים בהודעה אחת..
קודם כל לא יודעת למה הם התכוונו בשם כשהם הקימו את ההרכב, אבל אם תקשיב למילים שלהם.. על ניטרול הבתולות, אחת אחרי השניה. ובכלל על מטרת הנשים בחיים שלהם, אני נוטה להאמין שהכוונה היתה כזו. לגבי צה"ל - סליחה - באשמת מי זה? למה בנות לא משרתות הרבה ביחידות קרביות? כי הן לא רוצות? או כי לא נותנים להן (ואני שולחת אותך להתבטאות האומללה של נשיאנו לשעבר ויצמן, על מיידעלך בקורס טיס..) למה בנות לא עושות מילואים? כי הן לא רוצות או כי לא נותנים להם? אה, סליחה, כי הן צריכות לגדל את הילדים. הרי זה "ברור" שזה תפקידה הבלעדי של האשה. כמה מאבקים היו ועדיין של בנות שרק רוצות שיתנו להן את ההזדמנות להבחן עבור תפקידים "שווים" ? לא הקלות, רק האפשרות לנסות להתקבל. לא יודעת מה עם כל אחת ואחת מהבנות פה. אני אישית, עשיתי קורס חי"ר, ושירתתי שירות מלא (כשהוא עוד היה שנתיים מלאות) בשטחים, ויצאתי עם נשק אחת לשלושה שבועות , במקרה הטוב, הביתה! ומעולם לא ביקשתי הנחה כי אני בחורה. אין הרבה ראפריות? נכון. נראה מה יקרה כשבנות ינסו להכנס לתחום. תראה את השרשור המחריד שהיה כאן בזמנו על איך שירי בתור בחורה שרה ככה ואת מי מעניין מה היא עושה במיטה וכו´. לא ראיתי שזה הפריע למישהו כשקוטג´ מתפאר במימדים שלו, או שוחט מגדיר במה וכמה הוא אוהב ל"השקות" את הבחורות שלו. אז יאללה. מספיק עם ההתחסדות. יש אפליה. פה ועכשיו. ומי שלא מודה בזה הוא עיוור או שקרן. לדעתי - מי שמתאים לו שישיר על זיונים, על אורגיות, תרנגולות ובננות. מי שמתאים לה שתספר לכל העולם כמה היא אוהבת להזדיין. מי שלא מוצא חן בעיניו לא חייב להקשיב. לשני הצדדים (שלדעתי הם בכלל צד אחד, אבל ניחא) מי שתרצה להיות ראפרית, אף אחד לא מפריע לה, אבל היא צריכה עור של פיל כדי לעמוד אחר כך מול מתקפת הביקורת (אוי, גיוועלט, בחורה מדברת ככה?...) אם היא חלילה תשיר על זיונים. כן, אנחנו אוהבות גברים. אנחנו אוהבות להזדיין. זה לא מעמסה בשבילנו, זאנחנו לא עושות טובה לאף אחד חוץ מלעצמנו (אם הם שווים את זה...) ומה שהייתי רוצה זה שאם מישהי גם תרצה לשיר על זה שהיא תדע שלא יקטלו אותה רק בגלל שהיא אשה. זה שוויון. שיבקרו את הביט. את הליריקס. לא את העובדה שהיא אשה. I rest my case!