שאלה לנשים

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

kodman

New member
יצא כמעט

זה אמור להיות: k
dman חחח

m.n

New member
שאלה לנשים

לא מזמן העברתי באיי סי קיו שלי מכתב על השוביניזם הגברי ובעיקר בהיפ הופ. בעוד שלהקות כמו הרבעייה הפותחת ושבק"ס ובעצם כל ראפרים שיש שרים על כוסיות ועל זיונים. הבנות שותקות! למה לא קמה ראפרית ציונית אמיתית ועונה להם????? עד שיש את אם סי שירי היא משתפת פעולה עם האוייב וגם שרה על סקס סמים וטל מוסרי! (בעיקר סקס) אז אני שואלת בנות עד מתי?????? עד מתי נשתוק????? למה אי אפשר לענות לשוביניזם הזה?!

*-*SUNSHINE*-*

New member
או קיי....הדעה שלי בכל הנושא הזה... ../images/Emo67.gif ../images/Emo67.gif

א. מה???????? שובניזם???? כאילו..חח ילדה...וואו! צ´מעי...שרים על סקס כי עושים את זה ואוהבים את זה....מה בדיוק לא בסדר בזה??? אם את תשירי על סקס אז יגידו שזה פמיניסטי???? לא...ממש לא,כי יבינו אותך,אנחנו בני אדם,וזה חלק מהקיום שלנו! ב. צריך להיות גאים בשירי!!!!!!(כפיים!!) סופסוף קמה ראפרית אורגינל,שלא מתביישת לומר מה שיש לה..ששרה על מה שבעצם זה החיים שלנו,שלא דופקת חשבון לאף אחד ועושה מה בראש שלה!(שירי,אני חושבת שאת ענקית! שני512 ד"א) ו....אהמ....אני חושבת ששב"ק ס עושים אחלה מוזיקה שבעולם!!!! ואני לא כזאת אחת שלא מקשיבה בכלל למילים ולתוכן...כי..זה מה שאני אוהבת בשירים שלהם,שגם הקצב כזה טוב! וגם המילים,בשירים מסוימים נכנסים לעומק הנשמה ומעבירים מעיין צמרמורת כי הם כולם אמת ! פול ריספקט לשבק!!! יאללה פיפל..ביי!

mc-yan

New member
אני לא אישה אבל ...

מה שאני יכול להציע זה רק "ניפגש באופן מייק מותק" ז"א צאי את בתגובה אם את רוצה שמשהו ישתנה צאי את ועשי אותו ! אז ניפגש במייק ? בכבוד mc-yan

m.n

New member
אני????

פחחחחחח לאאאא אני לא זמרת! ואף פעם לא התיימרתי להיות זמרת אבל אני בטוחה שיש מלא בנות מוכשרות שכן כותבות שירים וכן מרפרפות אז רק רציתי להעיר את צומת ליבם ולהגיד שהן יכולות גם לצאת בהתקפת נגד!

*בובה*

New member
קבלי תשובה...

אני מסכימה איתך במאה אחוז! אני יעבוד על איזה שיר קומבינה לעיניין...

עוNר

New member
חחחחח... יש לי רעיון יותר טוב!

אולי תצטרפי לש"ס, (המפלגה, לא הראפר) ותעבירו הצעת חוק נגד "שובניזם" בהיפ-הופ?!? ואולי באותה הזדמנות תעבירו גם הצעת חוק לשינוי שמה של המדינה ל"איראן, VOLUME 2"?!?!? אנחנו עם שעבר יסורים, לקחו לנו ת´פורנו! (מה שאומר, לקחו לנו חצי מהחיים) ועכשיו את מעיזה לקרוא לנו שובניסטים?!?!?!?! את בעצמך שובניסטית! את מתייחסת אל עצמך כגוש בשר חסר כישורים ונטול חן! :) מה כבר עשו הראפרים הקטנים והבלתי מוכרים בארצנו הקטנטונת? שרו פה שם על בנות... (מלבד אולי כמה פסיכים, שזה הנושא היחידי שעליו הם מסוגלים לכתוב) כבר "שובניזם"... למה לא, אני חושב שהטקסטים שלהם זאת תקיפה מינית ישירה! צריך לתבוע אותם אחד אחד! אני חשבתי עוד בהתחלה שזו מין בדיחה שכזו, אבל התפוז הכועס בסוף גרם לי להבין שיש לנו כאן מעין פמניסטית קטנטנה... היתכן?!!? הם עוד קיימות?

m.n

New member
טוב יאללה בואו נתחיל להגזים!

תתפלא אני פמיניסטית בהחלט לא דוסית ולא שסניקית אלא חיה במציאות! אין לי בעיה עם הערה מינית פה ושום אבל להקות שעשו לעצמן קריירה עם השם "הרבעייה הפותחת" (לא משהו אישי סתם דוגמא) ועם שירים על נושא אחד ויחיד-זאת כבר הגזמה! שלא תבין לא נכון אני שומעת את השירים האלה כי אני אוהבת היפ הופ וזה שהורידו לכם את הפורנו.... משתתפת בצערכם אבל להתייחס לבנות כמו אל אובייקט מיני בלבד?... זה מה שמכעיס אותי! ולא ציפיתי ממך שתבין כי אליך לא התייחסו ככה!!!

עוNר

New member
OK...

קודם כל את התדמית של אובייקט מיני בלבד את ובנות מינך המצאתם לעצמכם בלבד! אף אחד לא בא ואמר שבנות זה אובייקט מיני עד שאיזו פמניסטית באה ואמרה את זה. דבר שני, מה את רוצה מהרביעיה? את חושבת שהם אשמים בזה שהטקסטים שלהם מתרכזים רק בבנות וזיונים? אולי אין להם דברים אחרים על הראש? אולי הם עדיין לא קלטו שזה כבר די בנאלי לשיר על הנושא הזה? אני מאמין שהם יקלטו את זה במוקדם או במאוחר, וישנו את סגנון הכתיבה שלהם, או שהם לא יקלטו את העניין וימשיכו לשחוק את הקטע, עד שהם בעצמם ישחקו. אבל ככה העניינים מתחילים, אל תשכחי שההיפ-הופ כאן עוד נמצא בהתחלה. גם בארה"ב זה התחיל ככה, עם טקסטים נמוכים או מקסימום בינוניים על בנות ומסיבות. היום לשיר על בנות ומסיבות (או לחלופין, גאנגסטרים כסף וכוח) נשמע כ"כ שחוק שם, שאף אחד כבר לא מעיז לחשוב על זה (מלבד יוצאי הדופן שהאסימון עדיין לא ירד אצלהם, ע"ע Cash Money, Master P ושלל צואות מהלכות...) או יוצאי הדופן שעושים את זה בצורה יפה וסאטירית (ע"ע High And Mighty, Smut Peddlers, Chino XL) בקיצר, את תראי שהעניין הזה ימאס ויעלם לגמרי, אני נותן לזה מקסימום שנה, שראפרים ירדו לגמרי מהקטע הזה, אולי איזכורים פה-ושם, אבל באחוזים מינימליים. אחרי הכל, כמעט כל דבר ששוחקים עד תום נמאס בסוף (מישהו אמר פוקימון?!?!?!!?)

Gershenman

New member
האמת....

אין לי שום דבר נגד פמיניזם.... אבל יש לי הרבה נגד פמיניסטיות. כי הרעיון הוא טוב מאוד. אבל שימו לב לפמינסטיות בימיניו- לא קשה לשמוע ציטוטים כמו "בואו נשרוף את כל הגברים,לא צריך אותם" וכדומה.... אני ממש שונא פמיניסטיות...אלא אם כן יש כאלה נורמאליות שלא שומעים מהן ציטוטים כאלה... פמיניזם ופמנסטיות זה בימינו כמו ההבדל בין דת לדתיים(ע"ע ש"ס) שוב-דת אחלה דבר-אבל הדתיים בימינו...לא צריך לפרט.... GERSHENMAN

m.n

New member
אוקיי בוא נגיד ככה

....אני לא פמיניסטית שמאמינה בפמיניזם. כאילו באמת נראה לך שאני ארצה לשרוף את כל הגברים?! אז אני בעצמי אסבול..... אני רק אומרת שצריכים להחזיר להם מלחמה ולא לשבת ולשתוק! להגן על הזכויות שלנו בלי לפגוע בזכויות שלהם.... אני לא מתכוונת לשרוף חזיות ולגדל יערות ברגליים רק להגיד שנשים הן הרבה יותר מאובייקט מיני

slim girl

New member
מסכימה איתך אחות!

בחישגוזים שהרביעיה הפותחת שרו ועשו לנו את "המשחק" הנחמד שלהם אני וחברה שלי הפגנו! באמת מה זה?! למה הפכתם את הבנות לכל הרוחות?

BoR|S

New member
תגובה...

מרינה, תעשי טובה, מי בדיוק אמרה לי באיי סי קיו שהיא רוצה להרוג את כל הגברים? נכון את אמרת!!! וחוץ מזה תעשי לי טובה, כל אחד שר את מה שמוכר יותר טוב ומה שהוא יותר טוב בו, לדוגמא הרביעיה הם הרכב גרוע שאם הם היו שרים בנושאים אחרים אז היו מעיפים אותם ישר, הם פרובוקטיביים וזה מוכר, ולהגיד את האמת, השירים שלהם באמת גרועים. עכשיו נעבור אל שירי, עם כל הכבוד למה שהיא אומרת, לדעתי לשמוע דברים כמו "אם סי שירי פרובוקציה מהלכת על שניים מורידה כל בן על הברכיים..." זה קצת מוזר כשזה בא מבנות והרבה אנשים (כן גם בנות וגם בנים) חושבים שזה סתם דפוק שהיא שרה על זה. דעתי האישית היא שסבבה שהיא תשיר על זה, אבל שתשיר על עוד דברים (כן אני יודע שירי שאת שרה על עוד דברים אבל רוב החומר שלך ששמעתי הוא על סקס והשיר הכי טוב שלך ששמעתי הוא דווקא באנגלית בכלל - סטריפ). בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

babe10

New member
עכשיו לכלכת..

בוא נגיד שהייתי מצפה לראות הודעה כזו, אם בכלל, מאנשים אחרים. לא כל אישה שרוצה שוויון היא גם שונאת גברים. לא כל אישה שרוצה שיתנו לה כבוד מינימלי כבן אדם שווה זכויות, היא בהכרח מסרסת. פמיניזם אמיתי מדבר על שוויון זכויות. מעולם לא על שוויון. גברים ונשים לעולם לא יהיו שווים. הם נולדו אחרת. הם בנויים אחרת. אבל אין שום סיבה בעולם שלא יקבלו את אותו שוויון זכויות שכולל בין היתר - כבוד! אני מקווה שתחשוב שוב על השטויות שכתבת פה. אתה מאמין בדיעה אבל שונא את האנשים שעומדים מאחוריה? אני אישית מכירה לא מעט גברים שהם פמיניסטים. אז מה איזה חזיות הם רוצים לשרוף? יש הבדל ענק בין לזרוק הערות מרומזות בהומור לבין לנבל את הפה ולצאת בהכרזות חסרות טעם וכבוד על נשים. אין לי בעיה שכל אחד ישיר על מה שבא לו. זו מדינה חופשית. יש לי בעיה עם אנשים כמוך ששונאים את הנשים שמוצאות את השירים האלה, ובצדק, פוגעניים. משום מה אני חווה דז´ה וו משיחות שנערכו פה רק לפני כמה ימים על גזענות. אני לא מגדירה את עצמי כפמיניסטית, כי אם יש משהו שאני לא אוהבת זה למדר אנשים תחת טייטלים. אני לא מנסה לשנות את העולם. אני רק בוחרת את חלקת האלוהים הקטנה שלי ואת מי שנמצא ראוי להמצא בה אם באופן קבוע, ואם באופן זמני ואקראי. מי שנוהג בי ובסביבה הקרובה לי ,ובכלל, בדרך שאני מאמינה כי היא נכונה, ימצא בסביבתי. מי שלא - פשוט לא. מי שלא יתן לי כבוד, כבנאדם, ולא משנה המין הגזע או הדת, פשוט לא יזכה ממני ליחס. לא שנאה, לא כעס, לא טינה. פשוט - כלום. ואני לא חושבת ששויון פירושו לשיר כקונטרה שירי זימה נשיים על הגברים ממש לא. ואם לאם סית שירי שאליה יש לי פול ריספקט, נעים לשיר את השירים שהיא שרה ולעשות את זה טוב, זה בעיני שוויון. כי היא בוחרת לעשות מה שטוב לה ומה שהיא מאמינה בו, בלי שום קשר למה היא לובשת מתחת לבגדים.

Gershenman

New member
אני פשוט מדבר ממה שאני ראיתי.....

וראיתי מספיק בזמן האחרון ומה שראיתי העלה לי אץ הסעיף אני אמשיך איץך את זה באי סי קיו GERSHENMAN שלא יודע מה הוא עושה באינטרנט כעוד 5 דקות הוא צריך ללכת לבית ספר

שירשיר

New member
יש לך אשכרה בעיה עם עצמך...

מזה כל החרא הזה על שובינזם פמינזם שיט???? מה את יודעת על שובינזם? אני סבלתי הכי הרבה משובינזם בגלל שכולם חושבים שרק בנים שרים על סקס ובנות לא ואני חושבת שזה שיוויון שגם נשים ישירו על מה שבא להם! אני לא "משתפת פעולה עם האוייב", אני שרה בלהקה שעד כה רק בנים שרו בה, וזה שיוויון! ובקשר לשבק ס´ והרביעיה-מאיפה הגעת למסקנה שהמסרים שלהם שוביניסטים? אני אישה וחושבת שהשירים שלהם סבבה. ומספיק כבר עם כל החרא של "נמאס לי להראות כאובייקט מיני אני כזאת מסכנה" ותתחילו לראות שמיניות זה יתרון שאפשר לנצל אותו לטובה. (וזה לא אומר להיות מופקרת או זונה). אז מספיק עם כל הנחיתות-זה רק את מביאה את זה עליך ותתחילי לחיות. כבוד שירי

kodman

New member
תגובה

שירי צודקת ב 100%! רגע אם שירי שרה על סקס זה לא בסדר? אם את רוצה שיוויון אז עד הסוף! אם לבנים מותר לשיר על סקס למה לבנות אסור? בנות לא אוהבות סקס?
שוביניזם אלאק - הרבעיה אוהבים להזדיין אז סבבה - מה שוביניזם? חוץ מזה הליריקס שלהם קורעים - אין על הרבעיה - לפי דעתי בין הטובים בארץ בהיפ הופ - ואני יודע שעכשיו כמה יבואו ויתחילו להתווכח איתי על זה ויגידו שהם גרועים אבל לפי דעתי הם פצייץ, אז מספיק עם השטויות kodman (או קודמן אוכל ג´חנון: k
odman - אני מקווה שזה יצא חחח)

למעלה