שאלה לנשים...

שאלה לנשים...

תנו לי רעיונות להפתיע מישהי בצימר. יש שם הכל, ג'קוזי, נרות, קטורות, סרטים אירוטיים, מוזיקה שקטה... לא חסר לי יצירות בראש, אבל מחפש משהו שונה.... אשמח לתגובות..
פירס

וואאיי פירס! איזה מוזר!!!! אני גם

חושבת להפתיע את חבר שלי בצימר כשאבוא! ורק אתמול שלחתי אימיילים לכל מיני מקומות!!! חחחח כנראה ש great minds think alike

הלוו הלוו...אולי תפתחי מסנג'ר...

אגב קבלי ממני אתר מעולה לצימרים בארץ.. www.lovenest.co.il יש שם קטגוריות לפי כל האזורים בארץ... ותודה על הgreat minds" את מסמיקה אותיייייי

טושית18

New member
צימר עצמו זה כייף אדיר...

שמנים למסאג',עלי וורדים מפוזרים,תבשל לה ארוחה...תזמינו מסאג' לשניכם...לא יודעת...דברים קצת יותר אינטימיים זה לקנות לה סט תחתונים וחזיה,או איזה בייבידול...או לא יודעת...כרית רקומה של לב...

כתבתי תשובה מושקעת

ותפוז המניאק בלע לי אותה! אז עכשיו בקיצור - תן כיוון, מה הגבירה החסודה מחבבת? אפשר להפתיע אותה עם כל מיני טעמים (תותים בקצפת - נדוש וטוב, אבל תמהר כי סופעונה. גלידה משובחת בכפית, לפה, ואח"כ גם ללקק מהגוף, אם העיניים קשורות ופה לא יודע למה הוא מצפה, במזגאויר הזה - יאמי). או עם מוזיקה טובה שאתה יודע שהיא אוהבת כרקע. או עם זמן שקט (כאילו - לא באנו הנה רק כדי לזיין, תביא גם סרט טוב או ספר מעניין עבורה) בהנחה שיש לכם מספיק זמן... או עם משחקים ואביזרים - אם זה הראש (חסרים רעיונות? אזיקים? רוקט פוקט? שוקולד לגוף? נוצות וצעיפים? תחשוב אתה על משהו).

אז זהו שיש סיכוי שזה כן יתקיים...

אוףף למה הכל צריך להיות מסובך אצלי..????? כשתתעוררי..תפתחי מסנג'ר....קנדית מג'נונה..

סודות בחברה???

ארטימיס! כל ה"כיתה" רוצה לדעת. אז מה עשית עם תומר בצימר? (סתם, סתם, סתם. זו איזו מורה שלי שהרוח שלה נכנסה בי כמו דיבוק)

האמת, שובבית לא סיפרת.....

אבלללללל מחר בערב אולי אספר לך במסנג'ר מה אני עשיתי עם *** בצימר המהמם בצפון הרחוק.... מבטיח דבר אחד, לקחת אטמי אוזניים

ארטימיס

New member
../images/Emo2.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צימר? :)) יא מעתיקן!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה