שאלה לנשים

giulietta

New member
על "מירנה" שמעתן?

התקן אל-ווסת (וגם אל-הריון). מומלץ בחום

צימעס

New member
וזה התקן וזה הורמונים

כלומר - אשה שרוצה התקן כי היא לא רוצה גלולות או אשה שרוצה גלולות כי היא לא רוצה התקן - לא ישתמשו במירנה.

מצד שני,

יש כאלה (למה אנחנו מדברים על זה, תזכירו לי?) שהמחזור שלהם הוא כל כך מזעזע, שהאופציה של שקט נפשי קוסם. ובלי קשר - התקן זה מצוין לנשים שלא זוכרות לקחת גלולות. ויש כאלה. שמעתי. כאילו.

shellyland

New member
כי כשלא היית פה (בזמן שישנת?)

שונה שם הפורום ל"פורום הפרשות" ולא, אין הכוונ לפרשת השבוע החיננית שפורשה כאן לפני שבועיים ומאז לא נודעו עקבותיה. במקום פאקט מרלבורו לייט או וואט אבר איט איז שאת מכורה אליו, היום גולשים חדשים מפקידים כדמי חבר חפיסה של טמפונים אורגניים, גביעונית ("קיפר") וטיטולים, למקרה שהבת של צימעס תעבור בסביבה.

תתביישי לך,

כבר 5 חודשים ושמונה ימים שאני לא מכורה לא למרלבורו, לא לטיים ולא לשומדבר בסגנון. פויה. אין פרגון. אין.

giulietta

New member
נכון,

אבל זה בכל זאת שונה מגלולה רגילה [אני מעולם לא נטלתי גלולות].

שאלה קצת מוזרה לשאול אותי,

הואיל ועצבנות היא דרך חיים ואידיולוגיה בשבילי.

shellyland

New member
../images/Emo32.gifבוא תצא רגע לגזוסטרא של הבלקון

של המרפסת, תראה מי פה - תתעלף! חסרת לנו. איך את מרגישה?

אני סתם מתחזה.

לדעתי אין לי כלום. רק שהחום והכאבים באזניים טוענים אחרת. נורא נחמד בבית. יש סרטים דוקומנטריים די מעניינים ביס פלוס. ערוץ החיים הטובים זה טראש מהזן הכי צבעוני שיש. וראיתי כבר פעמיים את "רק בלונדינית 2". כיף בבית.

shellyland

New member
עזבי אותך משטויות,

העיקר שאבקת כביסה באמת מוציאה את השרוף מהסירים.

adidas^

New member
אפי איימה על ההנהלה...

- היא אמרה שלא רואים אותה מספיק בכתוביות. אז החליטו לשדר פעמיים, בלי להתחשב בבריאותם הנפשית של המזפזפים (שלא נאמר, הצופים) העיקר שאפי לא תהיה עצבנית. (וכולנו יודעים מה קורה כשאפי עצבנית...) סתם סתם, אפי....

למעלה