שאלה לנשים

Yakir4179

Well-known member
בוקר טוב 😊שאלה לנשים כאן,אתן דלוקות על הדייט מה שנקרא וזה הדדי,הדייט לא בקטע של לשתות אלכוהול לפני הסקס,הוא גם לא הכי מכיר אותכן טוב,אם אתן אוהבות וכו אותו ,למה אתן צריכות אלכוהול ובלאק לייבל בקבוק קטן ויין וכו?האמת זה מוריד לי מנשים שהן שתויות , בגלל זה לא תמיד כיף במסיבת סווינגר,אלא אם אתה מכיר מלפני ויש זרימה וכימיה בלי אלכוהול,כיום יש בעיה עם סטוץ ואלכוהול ובחורות צעירות יחסית.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בוקר טוב 😊שאלה לנשים כאן,אתן דלוקות על הדייט מה שנקרא וזה הדדי,הדייט לא בקטע של לשתות אלכוהול לפני הסקס,הוא גם לא הכי מכיר אותכן טוב,אם אתן אוהבות וכו אותו ,למה אתן צריכות אלכוהול ובלאק לייבל בקבוק קטן ויין וכו?האמת זה מוריד לי מנשים שהן שתויות , בגלל זה לא תמיד כיף במסיבת סווינגר,אלא אם אתה מכיר מלפני ויש זרימה וכימיה בלי אלכוהול,כיום יש בעיה עם סטוץ ואלכוהול ובחורות צעירות יחסית.
תאום ציפיות.
"הדייט לא בקטע של לשתות אלכוהול לפני הסקס??
מי החליט?
יש נשים או גברים שעושה להם טוב לשתות לפני, שום דבר מזה לא מגדיר אותם.
למה הן /הם אוהבים,כי ככה .

Yakir4179

Well-known member
תאום ציפיות.
"הדייט לא בקטע של לשתות אלכוהול לפני הסקס??
מי החליט?
יש נשים או גברים שעושה להם טוב לשתות לפני, שום דבר מזה לא מגדיר אותם.
למה הן /הם אוהבים,כי ככה .
צודקת אני גם אוהב לשתות כוסית גם באירועים שמחים,במצב של היום ,שאתה לא מכיר ממש ,אז כבדהו וחשדהו ,עשיתי עליה גוגל ופייסבוק ,הגברת אוהבת חיי חברה ,ולכן גם נפגעת מלא מעט מנשים חברות בעיקר ,היא התחילה איתי בקבוצת ווצאפ של מטיילים,זרמתי בכיף,יש דברים טו מאץ בדייטים שהורס לא מעט גם לסטוץ מתמשך ,ראיתי את החיבוטים שלה בתוכה ,למרות שזה היה אחלה ,אני צריך בת זוג לעולם הסווינגר האיכותי הפנוי,והיא התנסתה אך שאומרים במסיבות של רוני ברטר לפני כמה וכמה שנים,אך אומרים יצאתי מיזה בזמן ,כי התכנון שלה שנסע לים המלח ואילת ולצכת לתל אביב למסיבות רעקודים לגילאי 50 פלוס וכו ,ורצתה כבר להכיר את משפחתי ולבוא אלי הביתה תוך שבוע וחצי של הכרות

יעיש התימני

Well-known member
איי
על כמה וכמה תשמישי מיטה ויתרתי בהתלהבות.
אני נזכר באחת, חתיך אש, שהיה סגן מנהל המלון בו עבדתי. היינו באיזה דיסקו או איך שקראו למקומות האלה פעם. הוא השתכר, וזו שחירמן אותה באצבעו בין רגליה סירבה להמשיך אתו את הלילה.
הוא הציע לי, אשכרה בלי בושה, לבוא אתו למלון לחדר שלו.
הסברתי לו בהתנשאות מגעילה, כשאני חושב על זה עכשיו, למה לא טוב שנשכב עכשיו.
והוא לא היחיד.
שונא ריח של אלכוהול בנשימה
שונא לשכב עם שיכורות ושיכורים
גם קצת מבוסמים ומריחים מאלכוהול גורמים לי ל"נפילת מלכות".

שי12346

Well-known member
צריך באמת לתאם ציפיות, גם אני לא אוהב אלכוהול לפני סקס. אני אוהב להיות עירני אששש, כל החושים מחודדים, וזה בעיני מעצים טת תחושת ההנאה.

Yakir4179

Well-known member
צריך באמת לתאם ציפיות, גם אני לא אוהב אלכוהול לפני סקס. אני אוהב להיות עירני אששש, כל החושים מחודדים, וזה בעיני מעצים טת תחושת ההנאה.
נראה שיש לא מעט נשים שצריכות את זה כדי להכנס למוזה של הסקס,גם אם הן נדלקו על הגבר,לי זה מפריע ,מי שאני לא מכיר טוב ,לא נמצא לידו כשהוא שתוי, תאר לך שהיא תחליט ששמתי לה משהו במשקה ואז היא הייתה מעורפלת מהשתיה ,והחליטה ששמו לה סם אונס,לך תדע במצב של היום , העפתי עכשיו גרושה שהדלקה עלי שכולה אחרי שבוע קח אותי לים המלח ,תביא לי בלייק לייבל בקבוק קטן וגם יין ובלה בלה ,היא כבר נכנסה לדמיון שאנחנו סוג רומנטי או טו טו במקום סטוץ נעים מתמשך ,ואז חתכתי ,אני חושב שזה מלחמות בתוך עצמה כן להיות האישה שרוצה זוגיות ומצד שני אני רוצה להשתולל עם מי שנדלקתי עליו!

אז הפסדתי י בת זוג למסיבות סווינג עם פנויים,היא הייתה לפני כמה שנים ,ואני הרווחתי שקט נפשי כזה ,עד להכרות הבאה

יעיש התימני

Well-known member
נראה שיש לא מעט נשים שצריכות את זה כדי להכנס למוזה של הסקס,גם אם הן נדלקו על הגבר,לי זה מפריע ,מי שאני לא מכיר טוב ,לא נמצא לידו כשהוא שתוי, תאר לך שהיא תחליט ששמתי לה משהו במשקה ואז היא הייתה מעורפלת מהשתיה ,והחליטה ששמו לה סם אונס,לך תדע במצב של היום , העפתי עכשיו גרושה שהדלקה עלי שכולה אחרי שבוע קח אותי לים המלח ,תביא לי בלייק לייבל בקבוק קטן וגם יין ובלה בלה ,היא כבר נכנסה לדמיון שאנחנו סוג רומנטי או טו טו במקום סטוץ נעים מתמשך ,ואז חתכתי ,אני חושב שזה מלחמות בתוך עצמה כן להיות האישה שרוצה זוגיות ומצד שני אני רוצה להשתולל עם מי שנדלקתי עליו!

אז הפסדתי י בת זוג למסיבות סווינג עם פנויים,היא הייתה לפני כמה שנים ,ואני הרווחתי שקט נפשי כזה ,עד להכרות הבאה
כמה פחד, גמה פחד..
קשים חיי הרווק החרמן, לא?!

Yakir4179

Well-known member
כמה פחד, גמה פחד..
קשים חיי הרווק החרמן, לא?!
קשים שאלה טובה ,הכול תלוי מה אתה מחפש,אתה יודע שבילוי עם אישה בתמורה לתמיכה זה כבר 1000 שח לסקס מלא? עיסויים עם גמירה זה כבר 500,אני רואה בקבוצות וכו מה מוכנים לעשות עבור סקס באמת עצוב ,גם הנשים בעמדה אחרת מהגברים על כל אישה 50 גברים בשניה מכרכרים סביבה,ולא תגיד חתיכות וכו ,פיסחות מצוקמקות מכבש עבר עליהן בחיים בנות 50 ויותר גרושות,באמת עצוב מה שקורה ,מי שיכול נוסע לתיאלנד
כאן בארץ אם לא דלוקים עלייך חזק הלך עלייך

יעיש התימני

Well-known member
קשים שאלה טובה ,הכול תלוי מה אתה מחפש,אתה יודע שבילוי עם אישה בתמורה לתמיכה זה כבר 1000 שח לסקס מלא? עיסויים עם גמירה זה כבר 500,אני רואה בקבוצות וכו מה מוכנים לעשות עבור סקס באמת עצוב ,גם הנשים בעמדה אחרת מהגברים על כל אישה 50 גברים בשניה מכרכרים סביבה,ולא תגיד חתיכות וכו ,פיסחות מצוקמקות מכבש עבר עליהן בחיים בנות 50 ויותר גרושות,באמת עצוב מה שקורה ,מי שיכול נוסע לתיאלנד
כאן בארץ אם לא דלוקים עלייך חזק הלך עלייך
OMG
אז תאר לך כמה אלפים עושה צעירה נאה בלילה אחד, אם המצב קשה כמו שאתה מתאר אותו.
נדמה לי שגם בתאילנד יס סיכון אמיתי כיום לישראלים חרמנים. התאים לא סתומים, הם מבינים היטב את הסחי, הטינופת והזוועה שתיירות המין מביאה אליהם.

Yakir4179

Well-known member
OMG
אז תאר לך כמה אלפים עושה צעירה נאה בלילה אחד, אם המצב קשה כמו שאתה מתאר אותו.
נדמה לי שגם בתאילנד יס סיכון אמיתי כיום לישראלים חרמנים. התאים לא סתומים, הם מבינים היטב את הסחי, הטינופת והזוועה שתיירות המין מביאה אליהם.
היי עדיין בתיאלנד אתה לא חייב ללכת איפה שהישראלים נמצאים,מאמין שהאיכות עולה שמתרחקים ממרכז העיר.
בארץ סיכוי קלוש לשכב עם צעירות הפרש של 20 שנה למשל,22-25 וזה עצוב.
נקווה שישתלט על המצב

יעיש התימני

Well-known member
היי עדיין בתיאלנד אתה לא חייב ללכת איפה שהישראלים נמצאים,מאמין שהאיכות עולה שמתרחקים ממרכז העיר.
בארץ סיכוי קלוש לשכב עם צעירות הפרש של 20 שנה למשל,22-25 וזה עצוב.
נקווה שישתלט על המצב
אני חושש מאוד שאתה ניזון מסיפורי חרמנים ולא מהמציאות האמיתית.
אני גם מוטרד מאוד מהמושג "איכות", באמת.
אם יש לך מספיק כסף ואתה מוכן לשלם כמו שצריך, אני מניח שנערה אומללה, המוגדרת כנערת ליווי, תסכים לבלות אתך.
אבל רק בשבילך אשאל חבר ישראלי על העניין הזה. הוא חי בתאילנד באיזור ללא ישראלים, והוא יודע היטב מה שקורה.

Yakir4179

Well-known member
אני חושש מאוד שאתה ניזון מסיפורי חרמנים ולא מהמציאות האמיתית.
אני גם מוטרד מאוד מהמושג "איכות", באמת.
אם יש לך מספיק כסף ואתה מוכן לשלם כמו שצריך, אני מניח שנערה אומללה, המוגדרת כנערת ליווי, תסכים לבלות אתך.
אבל רק בשבילך אשאל חבר ישראלי על העניין הזה. הוא חי בתאילנד באיזור ללא ישראלים, והוא יודע היטב מה שקורה.
היי אני חי את המציאות ,יש לי מנקה מהפליפינים,שבן זוגה בן 58 גרוש הביא אותה משם והיא בת 22 כיום היא בת 26,מהכפרים אתה תוכל למצוא ,מה שמרכזי הערים והתיירות הם כבר אך אומרים התקלקלו,מחפשים את התיירים והכסף מהם ,אני רווק סטרייט ,שלא אכתוב לך מה סובלים הגברים בפריפרייה ,על כל אחת שאוהבת מין ופתחה אונליפינס יש 50 מכרכרים סביבה,התעריף כבר נהיה 1000 שח לבילוי איתה.בארץ אם אישה לא נדלקת עלייך הלך עלייך,וגם שהיא נדלקת הדרישות שלה לפעמים גורמים לך לחסום אותה בנייד,אצלי תוך יומיים הכרות רצתה שאקח אותה לים המלח וטיפולי ספא וכו
חייכתי קרצתי והמשכתי הלאה ,אני לא מכיר אותך ממש ממש טוב,למה שאקח מישהי שבסטטוס זרה לנופש כולל לנה ?

יעיש התימני

Well-known member
לבי לגברים המסכנים, הרווקים, בני 50+ בפריפריה ובעיר הגדולה...
אז ילדה בת 22 מכפר בפיליפינים היא "איכות"?
בחיי, אני לא מאמין שאני מקיים שיחה כזו.

Yakir4179

Well-known member
לבי לגברים המסכנים, הרווקים, בני 50+ בפריפריה ובעיר הגדולה...
אז ילדה בת 22 מכפר בפיליפינים היא "איכות"?
בחיי, אני לא מאמין שאני מקיים שיחה כזו.
שרוני מאנה לקח בת 25 מה אמרו? יש לו כסף וכו ,היא הרויחה ילד ממנו ובית בצפון תל אביב,לגבר בן 50 לצאת לשכב עם בת 22 זה מחייה אותו אם הוא אוהב סקס,תאמין לי לראות בני 50 ומעלה מזדיינים גם באורגיה זה לא הכי כיף כמו שרואים עם צעירים,אסייתית שעוד לא התקלקלה בעיר הגדולה בשבילה זה שדרוג מעמד והוריה יתנו את ברכת הדרך,גם באפריקה זה כך, בקניה חוגגים עדת תימן שם ,גבר פה בוגר יודע שהסיכוי שלו לשכב עם צעירה ככה בהכרות סתמית קלוש ביותר,אני בהוסטלי תיירים אברהם הוסטל וסטיי אין ירושלים תל אביב ואילת, התענגתי עם צעירות תיירות ויהודיות מהעולם שבאות לבקר לא פחות מ22 כמובן מבחירה שלי.
תאמין לי תכיר את המנקה שלי מפיליפיננם תאמין לי בן זוגה מברך אותה, הם מנסים לעשות ילד הוא יש לו כבר,ויש גם ממזרות שמקבלות את התעודת זהות ונעלמות לגבר הזר או הישראלי

Yakir4179

Well-known member
עצוב לי ממש הדיבור הזה, שמתייחס לנשים כאל "זונות", חפצים, בובות מין.
יקיר, אני מסיים כאן.
היי חלילה אף אחד לא מתייחס לנשים כאל חפצים וכו ,זה חלק מהעולם שלנו ,שבמקומות מסויימים יתייחסו אלייך יפה וכו ותרגיש את גבריותך ומי שאתה ,ותגשים רצונות ותשוקות וכו
גם נבגדים לא היו רוצים לחוות בגידה וכו ,וזה קורה לצערנו חלק מהעולם שלנו ,לאדם יש זכות בחירה וגם למשפחתו לשמור על עצמו וכו
שבת שלום וכל טוב

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
שרוני מאנה לקח בת 25 מה אמרו? יש לו כסף וכו ,היא הרויחה ילד ממנו ובית בצפון תל אביב,לגבר בן 50 לצאת לשכב עם בת 22 זה מחייה אותו אם הוא אוהב סקס,תאמין לי לראות בני 50 ומעלה מזדיינים גם באורגיה זה לא הכי כיף כמו שרואים עם צעירים,אסייתית שעוד לא התקלקלה בעיר הגדולה בשבילה זה שדרוג מעמד והוריה יתנו את ברכת הדרך,גם באפריקה זה כך, בקניה חוגגים עדת תימן שם ,גבר פה בוגר יודע שהסיכוי שלו לשכב עם צעירה ככה בהכרות סתמית קלוש ביותר,אני בהוסטלי תיירים אברהם הוסטל וסטיי אין ירושלים תל אביב ואילת, התענגתי עם צעירות תיירות ויהודיות מהעולם שבאות לבקר לא פחות מ22 כמובן מבחירה שלי.
תאמין לי תכיר את המנקה שלי מפיליפיננם תאמין לי בן זוגה מברך אותה, הם מנסים לעשות ילד הוא יש לו כבר,ויש גם ממזרות שמקבלות את התעודת זהות ונעלמות לגבר הזר או הישראלי
יש לך לדאבוני קו מחשבה מאד לא בריא,התייחסותך לנשים וגברים לסקס ועוד,נשמח לשיח אכותי.

למעלה