שאלה לנשים

אני באמת לא יודעת מה להגיד לך

קשה לי להעיד בשם כל הנשים.
אני אישית לא יכולה לגמור מזה, וכן גם בנות שהכרתי בחיי, והכרתי הרבה. זה נחמד, כמובן שזה נעשה בטוב טעם-לא לנגוס ולא לרייר בהגזמה.

shayCn

New member
ואת אישית

נהנית יותר כשצובטים לך את הפיטמות ומושכים קלות או שמדגדגים עם הלשון על הפיטמות?

shayCn

New member
את מזלזלת.זה דיון רציני

שמטרתו להבין ממה אתן נהנות יותר.

shayCn

New member
שלא תתלונני אחר כך

שגברים רק גוהרים עליכן וגומרים.

שי

יש לך פורום שלם של נשים בשלות ונאות מראה,
מדוע בחרת לשאול זאת פה, בפורום עם זיקן, קובי, 3 נשים שאחת מהן טרודה יותר במצב הכלבים ברוסיה מאשר במין, גולדי וחצי עבם בפיתה?

shayCn

New member
איכס

נשים בשלות ונאות מראה? - לא,הפורום ההוא זה פורום של פמינאציות ביצ'יות ופולניות שמגיע להן כאפות והתעללויות.

חחח וואלה?

לא ראיתי שם הרבה פמיניסטיות (מלבד הפנתרית ההזויה) ובוצ'ות-בחייאות יותר בוצ'ות ממני?

shayCn

New member
חחח לא,אין מצב

אין יותר בוצ'ה ממך בתפוז,אבל לפחות את לא כמו הדגים הקפואים ההם.
מכירה את זה שיש אנשים שבא לך להביא להם איזו מצלצלת שיתעוררו ויתחילו להפגין קצת רגש?

כן מכירה כאלה

בכלל לא מבינה את אלה שיוצרים פה מעגלים חברתיים כאלה, רבאק באנו לפה לברוח מעול הנורמות המגבילות להשתולל ולהתחרפן כאוות נפשנו. לא מעניין אותי איזה עוגה עשית, לא מעניין אותי מה שלום הכאב גב שלך, באנו להתחרפן.

shayCn

New member
לגמרי.

איכס על כל אלו שמעלים תמונות מטושטשות על אוכל.ראיתי מזה מספיק בפייס וברחתי לפה,אז הם מביאים את הגועל הנפש הזה לכאן? או כל השרשורי מחמאות האלו.מי מכיר אותם בכלל בשביל הצביעות הזאת?
סוף יום,אנשים רוצים להתפרק.

ותמונות חמין זה הכי עושה לי אגרסיות

מעלים תמונות של סיר שנראה כאילו כלב חירבן בפנים.

בפייסבוק יש כאלה שמעלים תינוקות שלהם מחייכים ובעל ותראו את הזוגיות הנפלאה שלי ופרי האהבה שלנו. אנחנו מקיימים מערכת יחסים אוהבת ומכבדת. טפיי על הפרצוף שלך שרמוטה אמן שיבגוד בך עם זונה סודנית. כבר עדיף את הטבעונים והפמיניסטיות אלה לפחות משעשעים אותי.

shayCn

New member
נכון

הבני זונות גמרו לנו את הפייס עם הגועל נפש הזה.אני זוכר שב2007 כשהפייס היה בחיתוליו,היה כייף שם.אנשים היו עונים לעניין,היו התכתבויות כייפיות,היה אפשר להכיר שם אנשים.היום זה מפעל ללייקים מזוינים והתחשבנויות.מה עם כל אלו שבאמצע פברואר מעלים תמונות מטיולים סביב העולם?בני זונות תתחשבו לפחות.

אני אגיד בגדול

שיש נשים שזה נעים להן, ויש נשים שלא.
לא רק ליקוק, אלא המגע בחזה באופן כללי.

אופ.

למעלה