שאלה לנשים.

שאלה לנשים.

נשוי 5 שנים אשתי רוצה לסיים את הנישואין.הבנתי ממנה שהיא לא מרגישה אלי יותר כלום מבחינה מינית. ב3 שנים האחרונות למעשה הזנחתי אותה מינית.היא דאגה לצרכים המיניים שלי ואני בכלל לא לשלה.פשוט לא חוותה ממני כלום.מרוב שלי היה טוב לא שמתי לב שהיא הוזנחה על-ידי.ה"להבה" שלה כבתה.נראה לכן שניתן עוד לעשות משהו?להציל את פירוק הנישואין האלה?אני באמת אוהב את אשתי.ופשוט הייתי אגואיסט ולא שמתי לב לרצונות שלה.היא נחושה בדעתה להתגרש.אני מנסה לעצור את זה השאלה אם בכלל יש לי סיכוי עוד.

מנסה להבין את המשפט שכתבת

"היא דאגה לצרכים המיניים שלי ואני בכלל לא לשלה" בדר"כ הזנחה מינית זה אומר שלא מקיימים יחסי מין בתדירות נורמלית, או שמקיימים אבל מעאפן ולא בהתלהבות. אבל אתה מתאר מצב שאישתך הייתה מבחינתך מעולה במיטה ומרוב שהיה לך טוב לא שמת לב שהיא הוזנחה. איך מצב כזה יכול להתרחש בפועל? יש סקס, הוא לוהט מבחינתך ואתה שוכב שם מתענג עליו ולא מענג בחזרה? מצטערת, אבל נראה לי שאם זה ככה כבר שלוש שנים אז סימן שאתם צריכים ללכת בדחיפות לסקסולוג/ית כי חוסר תקשורת מיני ברמה כזאת הוא באמת בעייתי.
אתה בטוח שזה מסתכם בעניין הסקס או שיש עוד נושאים בהם אתם לא משדרים בכלל על אותו גל?
אולי תבוא ותאמר לה שאתה רוצה ללכת איתה או לבד לסקסולוג כדי להבין איפה הטעות ואיך אפשר לשפר ולשנות? אולי היא תראה בכך הודאה בטעות ורצון אמיתי לשנות?

ניסית לתאר

את הסטואציה בשפה עדינה כי זה פורום פה.היא מה שנקרא "עשתה לי ביד" ושוב סליחה שאני מתאר את זה ככה,אני נהניתי מהעניין ואיתה פשוט לא עשיתי כלום.פשוטו כמשמעו.ככה עברו שנים ואפילו לא שמתי לב.אטום לגמרי אנוכי.היא רוצה להתגרש לא נראה לי שסקסולוג יעניין אותה.אני לא רוצה להביך את הקוראים בשאלות פרטניות אלא כלליות.פשוט מנסה לבדוק אם נראה באופק סיכוי כלשהו?כי אצל נשים כל הרגשות שונים מגבר.יש מה שנקרא ראש נשי בגלל זה הפניתי את השאלה לנשים.

אני מתכוון

שאם אנסה למשוך אותה לכוון המיני אם נראה שזה יכול לעבוד אחרי כ"כ הרבה זמן או שזה מת.

Amazona

New member

תשובה נשית

אם הייתי אשתך הייתי מזמן מזמן מעלה את העניין בפניך.
אם אשתך לא אמרה כלום עד עכשיו- סימן שהתקשורת בניכם באופן כללי היא על הפנים.
אם זה ככה כבר שנים, מסופקני אם יש על מה לעבוד
מה גם שהיא לא רוצה כבר לעבוד על זה.
תנסה אולי להיזכר מה גרם לה לבחור בך מההתחלה לפני שהתחתנתם- ותחזור לנקודת ההתחלה הזו

Aski7

New member
יש מצב שהיא

מצא מישהו שכן מספק את הסחורה?
ונראה לי שאתה ״לא שמת לב״ להרבה דברים לא רק לקטע המיני.
אולי אם תפתח יותר מודעות גם לגבי שאר הדברים היא תחשוב שאולי סוף סוף יש סיכוי למי שהיה כה אטום עד כה.

גארוטה

New member
שאלה בחזרה

ואם אשתך לא היתה קמה ומחליטה שנמאס לה ורוצה להתגרש גם אז היית מתעורר
פתאום ומבין שהיית אגואיסט? נראה לי שלא וכנראה שגם לאשתך. בכלל נראה לי שההזנחה שאתה מדבר
עליה, ככל שהיא נוראית, היא אפילו יותר כי כנראה לא הזנחת אותה רק מבחינה מינית.

שחרר אותה לדרכה כי לא נראה לי שההבנה שאתה אגואיסט, רק כי הצמידו אותך לקיר, תשנה את האופי
האמיתי שלך לאורך זמן. דרוש קצת יותר מזה כדי שהיא תסלח, תשכח ותאמין.

אתה מבלבל

בין אגואיזם לסדיזם. אם שלוש שנים אתה לא נוגע באישתך, בהנחה שהיא לא א-מינית, ויש לה צרכים בריאים, וזה מבלי להתבייש לסחוט ממנה סיפוק חד סיטרי - מה שהעברת אותה נקרא התעללות. 'הכאה על חטא' לא תגרום לעונש שמגיע לך להתאדות. גרמת עוול - עכשיו תהיה גבר לשלם על התוצאות.

nirity1

New member
איכשהו נראה לי שהסקס

הוא רק משל לשאר היחסים.
לא נראה לי שהיא תעזוב אותך רק בגלל שלא עשית לה ביד בחזרה. כנראה היית אנוכי גם בעוד אספקטים בחיים המשותפים שלכם. תנסה לשכנע אותה לטיפול זוגי ביחד. מקווה שזה יעבוד

אייבורי

New member
לא אין לך סיכוי

אחרי שבמשך חמש שנים חירבנתה את הקשר
זה הזמן לשלם את המחיר.

תראו

צדיק לא הייתי אבל הצלחתי להתגבר על הבעיות האחרות,אגב מעולם לא בגדתי בה או פגעתי בה פיזית בצורה כלשהי.היום פתחתי איתה את השיחה על הנושא הזה ואין ספק זה השפיע עליה.ירד לה ממני.
ככה שהיום הבנתי שלא משנה מה אעשה המקרה אבוד.
כ"כ השתדלתי להיות בעל טוב ובסוף נפלתי.

גארוטה

New member
היית הכל

חוץ מבעל טוב, לפחות לפי מה שהעדת על עצמך במילים שלך

ב3 שנים האחרונות למעשה הזנחתי אותה מינית!...היא דאגה לצרכים המיניים שלי ואני בכלל לא לשלה!פשוט לא חוותה ממני כלום! מרוב שלי היה טוב לא שמתי לב שהיא הוזנחה על-ידי...פשוט הייתי אגואיסט ולא שמתי לב לרצונות שלה.

אתה כנראה לא באמת מבין את חומרת הבעיה או שיש הרבה דברים שאתה לא מספר.

shmups1

New member
3 שנים לא עשיתם סקס?

נשמע לי מאד מאד הזוי... אם כך למה שתסכים לענג אותך כל הזמן כשהיא לא מסופקת בעצמה? חסרים כאן פרטים שלדעתי יש למצוא בתוכם תשובות.
הכמיהה לגירושין היא לא רק בגלל הסקס, אם הסקס מוזנח גם הזוגיות מוזנחת - כך, שגם אם תחליט שאתה מגשים את כל הפנטזיות המיניות שלה זה לא יעזור.
לא שוחחתם עד היום שהקשר לא נראה כמו שרציתם? חוץ מהסקס יש ביניכם עוד בעיות לבטח.

למעלה