שאלה לנשים שרוצות

דן צ

New member
שאלה לנשים שרוצות

מהו הדבר שאתן הכי רוצות אצל הגבר שלכן? מותר לבחור תכונה או דבר אחד אצל הגבר שאתן רוצות.

לא פייר

יש יותר מדבר אחד, שאני לא מסוגלת להתפשר עליו. |חושבת מה לבחור| עומק חשוב לי מאוד; סובלנות וסבלנות חשובים לי מאוד מאוד; רוחב לב, נדיבות (לא במונחים הכספיים) חשובים לי לא פחות; שיהיה אדם מעניין, בעל חשיבה עצמאית - גם חשוב. ועוד לא הגעתי לחצי מהדרישות... מה יהיה?

אתה ממש דיקטטור!!!

טוב, אז: שלא יהיה שמרני ומיושן. על זה אני לא מסוגלת להתפשר.

שיכבד אותי, שיעריך אותי, שיהיה קשוב

אלי. שאוכל לדבר איתו על כל הדברים שבעולם, ללא פחד, שמא יום יבוא והוא יפגע בי בנקודה הכי רגישה שלי (שחשפתי בפניו).

הייתי מצרפת את כל רשימתך...

אבל הוא מרשה רק דבר אחד
ומה עם : שייראה טוב? אה? שכחנו.

זהו, שזה כבר לא ממש חשוב

כנראה שהנסיון מדבר מגרוני. שלא יהיה מגעיל מזיע ודוחה. אבל לא חייב להיראות טוב. מה שיש בפנים, צריך להיות יפה. אז אם צריך לבחור דבר אחד אני בוחרת את מה שהכי חסר לי: שיכבד אותי כאדם

עמוס5

New member
תגובה

א.שלא יהיה שמרני... שאת תוכלי ללבוש אזי בגד שאת רוצה ואפילו כמעט בלי כלום. ושהוא יסתום את הפה. ב. מיושן... שאת תוכלי לצחוק עם החברה ולהתרועע איתם וחיי זוגויות פתוחה מיצידך. ושהוא יסתום את הפה. חחחחחחחחחחחחח לא ניראה לי...

T r i l i a n

New member
פרשנות פרועה למדי של מה שהיא

אמרה, ברור שאין לה שום קשר למציאות. טוב, לפחות זה שיעשע אותך.

יוסף ק

New member
באהבה...

בנות תפסיקו להיות צבועות! רק דבר אחד מעניין אתכן, בלעדיו חבל לכל גבר על הזמן לא משנה כמה הוא יתאמץ... למצרך זה קוראים כסף כסף ועוד כסף. אתן תמיד יורדות עלינו שרק סקס מעניין אותנו ( מה שנכון..) אבל אתן הרבה יותר גרועות!!!

יוסף ק

New member
נו באמת

לשם "שלי" יש משמעות... שלך סתם מטופש, אם יש לך דעה נגדית תביע אותה במקום לנסות להצחיק..

ההודעה שלו לגיטימית

לא פחות משלך, כי אתה לא נכנס כדי לנהל דיון, אלא סתם משרשר הודעות נרגניות כדי להרגיז גולשים. אני מכירה את התופעה, בכל פורום יש טרול אחד או שניים, שכל תפקידם השבתת השמחות. רק שתי שיטות עובדות אתכם: התעלמות והומור. הוא בחר בהומור.

יוסף ק

New member
נמוך/גבוה...

יש הומור ויש הומור הוא מעדיף יצאפן ואני מונטי פייטון... אני רק מאחל לו שיהנה מהקלטת של יצפאן שקנו לו לחג.

Vdrums

New member
תשמע יוסף

זה שאתה לא יודע מה משמעות ה VDRUMS לא אומר שזה טיפשי, אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. אני לא חוקר למה קוראים לך יוסף כמו שאתה לא חוקר למה קוראים לי תומר. אבל לכינוי שלי יש משמעות זה לא המצאה שלי. או שאולי אתה מתקשה באנגלית... לא יודע, וזה לא רלוונטי. אם למדת קצת סוציולוגיה אז אין דבר כזה "חסר תרבות" אין קבוצה או יחיד ללא תרבות. יאצפן מונטי פייטון, מה אתה מנסה להוכיח? שאתה אינטלגנט? שאתה יותר טוב ממני? אתה יודע לאן אתה יכול לדחוף את פרצי החוכמה שלך. כולה כתבתי שיש לך שם מיושן וזהו. מצטער אבל יוסף זה די עתיק... נפגעת? כנראה שכן, תראה איך אתה תוקף חזרה.

למעלה