מה היית רוצה לקבל?
ד דידי 9 New member 25/2/14 #51 אתה מחפש חיים קלים, אה? חצוף.... אני הצעתי לך ת' י ל ד! הילד! באתי עם משהו מוחשי חם, נושם זז......בועט!!*בד"כ כשלא צריך* מה אתה בא לי בשאלה?!
אתה מחפש חיים קלים, אה? חצוף.... אני הצעתי לך ת' י ל ד! הילד! באתי עם משהו מוחשי חם, נושם זז......בועט!!*בד"כ כשלא צריך* מה אתה בא לי בשאלה?!
ד דידי 9 New member 25/2/14 #47 פאק זז לי משהו בלב....... בשבילה! איזה כייף לה אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!
A ALIsuperstar New member 25/2/14 #28 שמעי, אחריזו הפתעה את רואה אותי תשוש, מת מכאבים, בא להגיד משהו פתאום את מביאה לי מספרת אבל וואחד מספרת, אני עף מהמיטה מקים את עצמי ושואל למה זה היה ואת עונה באלגנטיות של קרוקודיל ״עכשיו גמרתי״... חחחח
שמעי, אחריזו הפתעה את רואה אותי תשוש, מת מכאבים, בא להגיד משהו פתאום את מביאה לי מספרת אבל וואחד מספרת, אני עף מהמיטה מקים את עצמי ושואל למה זה היה ואת עונה באלגנטיות של קרוקודיל ״עכשיו גמרתי״... חחחח
ד דידי 9 New member 25/2/14 #14 אבל זה מעניין...גם זיקן כתב ככה פעם.. הוא אוהב לדבר לדבר לדבר....אחרי סקס.....מה זה?!
A ALIsuperstar New member 25/2/14 #23 כך זה, יש גם כאלה... רומנטיקנים הם כאלה, לא כמוך חסרת רגישות אחת!!
י ילד רע ומר New member 25/2/14 #16 סתם מיתוס. המוח שלנו נימצא במכנסיים בדיוק כמו שהמוח שלהן נעוץ במעלה החצוצרות. בסוף איכשהו הכל מופעל משם.
סתם מיתוס. המוח שלנו נימצא במכנסיים בדיוק כמו שהמוח שלהן נעוץ במעלה החצוצרות. בסוף איכשהו הכל מופעל משם.
ד דידי 9 New member 25/2/14 #19 אלוהים...עשו משהו...אני מתעלפת! זה הילד...תקראו ללילוש...הואחזר, הוא חי....... ילד זה אתה?! צבוט אותי-אני רוצה לדעת שאני לא חולמת.......
אלוהים...עשו משהו...אני מתעלפת! זה הילד...תקראו ללילוש...הואחזר, הוא חי....... ילד זה אתה?! צבוט אותי-אני רוצה לדעת שאני לא חולמת.......