שאלה לנשים שפה...

ALIsuperstar

New member
שאלה לנשים שפה...

מכל הגברים שהיכרתם בחייכן הרומנטיים, המוח נמצא במכנסיים? או שחלק הפתיעו? והשאלה החשובה באמת, אלא שהפתיעו היו צריכים להתפשר? לעבור שינויים דרסטיים כדי להתאים את עצמם בשבילכן? מה באמת צריך לעשות כדי להוכיח שהמוח לא נמצא במכנסיים? זה אני באמת שואל, נושא מעניין בעיניי.

דידי 9

New member
אצל כולם המח נמצא בגוף, בראש.....בכל מקום בעצ

כשמתאהבים אז...לא שואלים כאלה שאלות בכלל!

לא הבנתי את השאלה-
הפתיעו במה, ולמה שינויים בשביל הנשים?
אתה חייב להסביר לי ת'סוגיה הזו........

ALIsuperstar

New member
בגלל שזה הרי ידוע

שהמוח שלנו נמצא במכנסיים ושזה חיסרון אדיר בשביל הנשים כי אז אנחנו חלאות ולא אכפתיים ואנוכיים, כי כל מה שאנחנו רוצים זה לגמור... משם נובעת השאלה שלי.

דידי 9

New member
ואיך אתה מקשר את זה לרומנטיות?

ומה שתיארת אלו בע"ח, לא???

בקיצ-כל אחת בוחרת את הבחירות שלה.......ומקבלת כנראה את מה שמגיע לה כרגע.

או שיש מצב שמה שהיא מקבלת זה חלק מהתיקון שאמור להיות לה, ואם היא מצליחה להבין שהיא
אחראית לעצמה ואחראית לבחירות שלה-סבבה!
אם לא אז סימן שהיא כזו מטומטמת וזה מה שהיא צריכה לקבל עד שהיא תבין שהיא זו שצריכה לבחור אחרת.........
וכשהיא תבין-זה אומר ש...התיקון עבד.

ALIsuperstar

New member
לכן ציינתי את ההתפשרות...

כי לא רק אנחנו בעייתיים, לפעמים אתה משנה כל כך הרבה אצלך בשביל אותה מישהי, לחינם. או שהטבע שלך לא ניתן לשינוי, ולכן זו בחירה שגויה מאוד... הלהתפשר שזה מאוד חשוב, לא עובד.

אני לא מבינה מה אתה שואל עלי

אתה שואל אם זה הפתגם "כשזין עומד שכל בתחת" נכון לכל הגברים?
אז כן.

אלוהים עדי שיצא לי להכיר הרבה מבני המין הגברי. מכל מיני סוגים, עדות, צבעים, גדלים ומקומות. כוווולם חרמנים. כווווולם ינסו להיכנס לך למכנסיים. הדרך אולי תהיה שונה, אבל כל הדרכים מובילות לאותה רומא.

ALIsuperstar

New member
אצלי הנשיקה יותר חשובה למשל

ברור שאני נהנה ממין, אבל אני גם נהנה מהשיחה שאחרי, לפעמים כשאין על מה לדבר אחרי, מבחינתי זה כבר לא זה. אני למשל נהנה מאוד מהמשחק המקדים יותר... כי המין יכול להיות קצר, ולפעמים גם ארוך תלוי ברגש שהשקעתי במשחק המקדים, את יודעת כמה פעמים קרה לי שהבחורה כל כך רצתה את זה, מפסיקה את המשחק המקדים, אני נכנס הרגש לאט לאט נעלם, ואז או שאתהלאגומר אחרי זמן והוא מתכווץ או שגומר מהר מידי, וזה הכירע בעיניי. קשה למצוא את הקליק הזה... אני חושב שעדיין לא מצאתי, למשל האקסיתשלי, לא אהבה לדבר בכלל, לי זה היה קשה.

על מה אתה אוהב לדבר אחרי?

קושקוש פושפוש ויחסינו לאן או דיונים חוצבים על הקיסרות הרומית?

חחחחחחח

ובאמת, יש כאלה שצריכים את המעבר. יש כאלה שמסוגלים לזיין ואז להסתובב לישון. אתה תמצא בחורה שתתאים לך, וגם היא לא מתאימה בול תגיד לה מה אתה אוהב ואם היא אוהבת אותך היא תשתדל להתכוונן אליך.

ALIsuperstar

New member
אוהב לדבר על הכל

דברים שאני לא יודע עליה, היא לא יודעת עליי... לפעמים מרוב אהבה אתה עיוור ומאבד את עצמך. כן למדתי מזה לקח, האמת שלי גם חשובה, אין סיבה להתפשר אלא אם כן מדובר במשהו ספציפי בלבד, דברים שלא חשובים למשל. וכן גם על יחסינו לאן לפעמים כשצריך רק. אני גם טיפוס מאוד רומנטי...

דידי 9

New member
נו מה?! מה...מה?? מה.....

מה קורה?!

איפה אנחנו איפה יחסינו..שכחתי, לא היית הרבה זמן.....

O

הכל כרגיל.

את טבעונית ענוגה שעוסקת בגידול פרפרים אורגניים ובשזירת פרחי-בר
ואני מצליח לעצבן אותך מדי פעם.

כרגיל.

דידי 9

New member
זה המקום היחידי שמקפיץ לך

קונוטציה לשקט? טבעונות ופרחי בר?

אמממ....מה שלא יהיה כן. מידי פעם אתה מצליח לעצבן אותי.....
אבל למה ללכת לשם?

רוצה שאני אזכיר לך למה אתה מעצבן אותי?

למעלה