שאלה לנשים שביננו

שאלה לנשים שביננו

האם הלבוש שלכם "מודרני"? פאה ארוכה? ואם כן בטח נתקלתן בתגובות מצחיקות כמו:" בגללך לא בא המשיח" וכו' יותר מעניין אותי מה אתן עונות...

פופקס

New member
תגובת אשתי;

מספיק המבט שלהם לא תמיד מעירים לי. אני בדרך כלל משפילה מבט וממשיכה. מה לעשות, שיבדקו קודם את עצמן.

גבעון 1

New member
אני מוכן לשאול

אני מוכן לשאול, את האקסית שלי, אם זה עוזר לך לסקר

סוג ב

New member
כשאני מסתובבת עם הילדים

אני משתדלת להתלבש צנוע. אבל לפעמיים, דוסיות מעירות לי. אני לא מקנאה בהן. כמה פעמים הרמתי עליהן צעקות, ליד כולם, שלא יתערבו בעניינים לא שלהן.

הילה134

New member
חחח..אני יכולה לכתוב ספררר

השיא היה כשהייתי בחודש 9 והלך אחרי מניאק עם פאות עד התחת ואמר לי שאני הולכת צמוד!ואסור ללכת כך!ראאאאבק!עם הבטן הזאת יש סיכוי שיהיה עלי משו רחב??!!חולה נפש.

טiבת לב

New member
חברות פעם היו אומרות לי על צניעות..

אבל לא ניגנו לי על משיח...

פעם אישה ניגשה אלי

בתחנת אוטובוס ליד השוק, ואמרה לי שהפאה שלי לא צנועה. אמרתי לה 'תודה על ההערה' ובלב חשבתי: עדיף להישרף בגיהנום ולא להיראות מכוערת כמוך. בפעם אחרת, בגינה עם הילדים, ניגשה אלי מישהי ואמרה לי שרואים את השערות האמיתיות שלי מקדימה (לבשתי פאה לסרט, בלי החלק הקידמי). אמרתי לה שככה אני אוהבת. מה לעשות, אני מנומסת מידי. היה בא לי להגיד כמה דברים ציניים אבל אין לי אומץ.

עלי פעם צעקו

כשהלכתי עם חצאית קצרה, ועניתי לדוס שצעק עלי - שיש לי גם מינוס בבנק, אם הוא רוצה לטפל גם בזה?!

מכר חבדני"ק הסתובב עם אישתו בבר אילן

פגע בו אותו מטורף שאף הוא הסתובב עם אישתו. והתרעם עליו איך הוא מיעז להתיר לאישתו להסתובב חבושת פיאה ברחובה של עיר? אותו מכר לא נישאר חייב. ותיכף העיר לו: איך הוא מיעז לשטוף את עיניו ועוד בנוכחות אישתו?

הצעה לסילוק מקשקשים

שמישהו מעיר לכם על מופע לא צנוע, התגובה הטובה ביותר התרסת נגד. אצל הבנות הפתרון יכול להיות קצת מורכב לאור אילוצי החברה והמיקום. ראיתי בנים שמעירים להם, מורידים את הכיפה ושואלים, "האם כעת זה בסדר?" כל התרסת נגד והחרפה מבלבלים לחלוטין את מי שבא להעיר. בדמיוני אני רואה צווחנית שמעירה לאשה על צניעות, והיא בתגובה מפשילה שרוולים מעל המרפק ושואלת "מה הבעיה שלך?"

למעלה