שאלה לנשים ( קצת מביכה...) הייתן יוצאות עם גבר שיש לו גדול מידי ? אני שואל בשביל חבר...
ס סוקרטס פה New member 17/6/14 #1 שאלה לנשים ( קצת מביכה...) הייתן יוצאות עם גבר שיש לו גדול מידי ? אני שואל בשביל חבר...
D dori78 New member 17/6/14 #35 מה הקשר? דתי לא יכול לצאת למועדון? אני לא חובבת מועדונים, אבל זה כבר עניין של טעם אישי. חוץ מזה, לא חשבתי שביום חול (כשלמחרת צריך לקום מוקדם לעבודה) תבלה במועדון. מועדון שווה לפחות? יש כוסיות? איזו מוזיקה?
מה הקשר? דתי לא יכול לצאת למועדון? אני לא חובבת מועדונים, אבל זה כבר עניין של טעם אישי. חוץ מזה, לא חשבתי שביום חול (כשלמחרת צריך לקום מוקדם לעבודה) תבלה במועדון. מועדון שווה לפחות? יש כוסיות? איזו מוזיקה?
M mri10 New member 17/6/14 #37 אין מחר עבודה יש מוזיקה שחורה.אני לא יודע על איזה כוסיות את מדברת,אני שותה בכוס גדולה כמו ילד גדול.
D dori78 New member 17/6/14 #39 מוזיקה שחורה זה חסידי או ליטאי? כי שניהם לובשים שחור... סתם. תעשה חיים, אם מחר אין עבודה אז תהנה גם בשבילי.
מוזיקה שחורה זה חסידי או ליטאי? כי שניהם לובשים שחור... סתם. תעשה חיים, אם מחר אין עבודה אז תהנה גם בשבילי.
M mri10 New member 17/6/14 #75 איזה עדות בראש שלך היית שרויה בגילופין כשהנסיך חגג פה אתמול עם השאלות האינטלקטואליות שלו. לא השתתפת בכלום,אפי' פטיש אחד לא השלכת לכיוון שלנו.
איזה עדות בראש שלך היית שרויה בגילופין כשהנסיך חגג פה אתמול עם השאלות האינטלקטואליות שלו. לא השתתפת בכלום,אפי' פטיש אחד לא השלכת לכיוון שלנו.