שאלה לנשים וגברים גמירה בתחת עושה לכם משהו?!
S shellush New member 3/11/03 #2 איידס עוד יותר "עושה" לי משהו, אז גמירה בתחת לא שווה את הסיכון. את זה אתן רק לבן-זוג כשיהיה... וזה אחרי שנעשה בדיקות כמובן!
איידס עוד יותר "עושה" לי משהו, אז גמירה בתחת לא שווה את הסיכון. את זה אתן רק לבן-זוג כשיהיה... וזה אחרי שנעשה בדיקות כמובן!
S shellush New member 3/11/03 #4 ../images/Emo45.gifלכן כשאין בן זוג חובה קונדום... אבל אם נגיד יש מישהו שיש לו שליטה על הגמירה שלו והוא יכול לגמור בחוץ, יש סיכוי שהקונדום ישאר באריזה בעקבות זה?
../images/Emo45.gifלכן כשאין בן זוג חובה קונדום... אבל אם נגיד יש מישהו שיש לו שליטה על הגמירה שלו והוא יכול לגמור בחוץ, יש סיכוי שהקונדום ישאר באריזה בעקבות זה?
ה החיים יפים יותר New member 3/11/03 #8 סביר להניח שלא ... אלא אם כן אני באמת (חושבת) שאני יודעת הכל על הבן אדם, וגם זה די מטומטם מצידי ... אבל מה לעשות אני שונאת זין ארוז ...
סביר להניח שלא ... אלא אם כן אני באמת (חושבת) שאני יודעת הכל על הבן אדם, וגם זה די מטומטם מצידי ... אבל מה לעשות אני שונאת זין ארוז ...
ח חיבוקון New member 3/11/03 #16 גם אם הוא יבוא עם סרט? חחח צודקת זין "ארוז" זו באמת בעיה, אבל לא לוקחים סיכון.
ה החיים יפים יותר New member 4/11/03 #26 את זה אני רוצה לראות ../images/Emo6.gif הכי הרבה שקיבלתי זה עטוף עם אוזני פיל ... לא הפסקתי לצחוק שעה בערך ...
את זה אני רוצה לראות ../images/Emo6.gif הכי הרבה שקיבלתי זה עטוף עם אוזני פיל ... לא הפסקתי לצחוק שעה בערך ...
א איש מצחיק New member 3/11/03 #11 אני התכוונתי לזה שזה בין זוג קבוע לא ככה סתם ! גם אני לא אוהב להיות עטוף אבל לפעמים חייבים אין מה לעשות.
אני התכוונתי לזה שזה בין זוג קבוע לא ככה סתם ! גם אני לא אוהב להיות עטוף אבל לפעמים חייבים אין מה לעשות.
S shellush New member 3/11/03 #15 אהה. אז כן, יש לי פנטזיית אורגזמה אנאלית, אבל זה באמת יהיה רק עם בן זוג.
M My Vagina Monologue New member 3/11/03 #20 שלוש כמה פעמים צריך להסביר! למה אתן מחפשות אורגזמה אנאלית כשכבר כל אחד מאיתנו חווה אותה באופן הכי טבעי והכי כיפי ומדהים בעולם- אני כמובן מתכוונת לאורגזמה החרבונית!! אין על האורגזמה הזאת! תעריכו אותה!! אין דבר יותר מהנה מלשחרר אחרי התאפקות ארוכה
שלוש כמה פעמים צריך להסביר! למה אתן מחפשות אורגזמה אנאלית כשכבר כל אחד מאיתנו חווה אותה באופן הכי טבעי והכי כיפי ומדהים בעולם- אני כמובן מתכוונת לאורגזמה החרבונית!! אין על האורגזמה הזאת! תעריכו אותה!! אין דבר יותר מהנה מלשחרר אחרי התאפקות ארוכה