שאלה לנשים גרושות

noam011

New member
שאלה לנשים גרושות

אני אוהב מאד תפוחים מזן סמיט. אתן מכירות ? הירוקים חמצמצים ? אני קונה כל שבוע בערך קילו או שניים. שוטף אותם במיים וסבון ואפילו מקרצף אותם בעזרת סקוצ`ברייט. לאחר מכן מניח אותם להתייבש. עד כאן הכל בסדר. אבל אחרי ההתייבשות חולפים להם יום או יומיים, מופיעה איזו שכבה לבנבנה על הקליפה כאילו נשאר חומר ריסוס. אולם, זה בלתי אפשרי. משום שלפי שיטת הרחיצה היסודית שלי שלא מפספסת שום נקודה על פני התפוח, לא יתכן שישאר חומר ריסוס. אפילו את האזניים אני מנקה לו, אז איך יתכן שישארו חומרים על פניו של התפוח ? בעיה רצינית. למישהי יש תשובה ? המודאג B-()

KONFUZ

New member
אני גרוש לא גרושה..

אבל מה שאני יודע זה.. שאצל הפולנים סמית זה לקומפוט. :cool: קונפוז~

_רונן_

New member
ממה שאני יודע על התפוחים

ישנה שכבה מגינה. לכן מה שמומלץ זה לשטוף בכל פעם את התפוחים רק לפני האכילה. ככה האחרים נשמרים שאר הימים. ישר כוחך אם זה כל מה שאתה מודאג בגללו.

אכן, צרות של עשירים

ותמיד יש ריסוס - ת מ י ד. גם אם אתה לא רואה אותו. להבא אל תקרצף. זה מוציא את הטעם. אוריאנה

KONFUZ

New member
יאו אוריאנה..איזה יופי...

מי אמר שאת מבינה רק בסקס.. ;-) אפילו בחקלאות יש לך ידע ונסיון!! קונפוז~(המום אבל מבסוט)

שיר-הלל נוסף לקונפוצ`ו

יש ראש לשועלים וראש לאריות עליך להחליט איזה ראש תרצה להיות בלה-בלה-בלה... פזמון: ראש-כרוב בגרוש אפילו לא כרובית, ראש כרוב כבוש בחומץ, בחבית. קונפיוזד קונפיוזד קונפיוזד אל תתייאש עם קצת לימוד אולי תהיה פחות טיפש!

KONFUZ

New member
דיי דיי נשמה..

אני מסמיק שתוקעים לי מחמאות בקצב כזה... אני יודע שאת אוהבת אותי..וגם אני אוהב אותך.. אבל בלי למשוך בקוקיות אהובתי! אגב השיר מעפן! לא ממוקד.. קונפוז(אוהב את חרמניאנה)

טענות למי שכתב אותו

שרה אותו להקת האחים והחיות בפתיחה של התכנית ``ראש כוב``. אני רק עיוותתי אותו לצרכיי. ושוב פעם תקרא לי חרמניאנה הלך עליך (השריטות על הגב עדיין מדממות? זה כלום) אוריאנה

KONFUZ

New member
זה עונש זה....? זה פרס!!!

מת שנשים מכות לי בתחת עם שוט קטלני... קונפוז~(מתעורר לחיים)

חחח... אני כבר מבדרת את עצמי...

``האחים והחיות`` חחחחחחחחח האחיות שלי הן באמת חיות... ו``כוב`` זה, כמובן, כרוב. אני חיורת מבושה. יעני גם פולניה וגם פרפקציוניסטית ישמור האל. אוריאנה

KONFUZ

New member
מותק....

אפשר ... אני מבקש בעדינות.. את טיפוס דיי גאוני.. אז למה ה..``ח ח ח `` זה מיותר .. קונפוז~

noam011

New member
אתם מוכנים להפסיק להתמזמז פה ?

נשאלה פה שאלה על תפוחים, ישר אתם מתחילים את המשחק המוקדם שלכם כאן. לפני כולם. תתאפקו קצת.

noam011

New member
טעות בידך יקירתי

אילו לא האחים והאחיות, אלא זמרים שהופיעו שתכנית ולא היו מאוגדים כלהקה. בינהם אני זוכר את קובי אשרת, מנגן על הגיטרה. גם רותי נבון היתה שם, עם הקול המטריף שלה.

אנא מחל לי

הייתי רק ילדה כשצפיתי בזה, לדעתי מדהים שאני בכלל זוכרת את השיר. ואגב, האם אמש אמרת לתלתלים במקרה, בטעות, באופס, את המילה אוריאנה? רצית לשאול משהו? קדימה. אפילו 21. כנות מובטחת. אוריאנה

noam011

New member
א. הינך מחולה

ב. אני בקושי זוכר מה אמרתי היום אז בטח אני לא זוכר מה היה אתמול כל מה שאני זוכר מאתמול, שהינחתי את ראשי על הכר, אוז נהיה 6 בבוקר והשעון צלצל. ג. לא הבנתי מה זה 21? הפרופיל הצבאי ? שלי ? שלך ? אנא במטוטא ממך נערתי, בלי הודעות סתומות וקשות לקשיש בא בימים כמוני.

למעלה