שאלה לנימרוד מה מקור ההשראה של השיר "כול יום שאת לא איתו"?
• • ° • G a L u S h • New member 20/3/05 #3 חבר?../images/Emo12.gif אני לא מעודכנת במשהו? או שסתם מוקדם בבוקר ואני לא מבינה על מה מדובר? חחחח
• • ° • G a L u S h • New member 20/3/05 #4 חח ולא לחשוב שאני שואלת שאלה מוזרה כאילו....לא הבנתי למה השיר על חבר חחח יכול להיות שהתכוונתם לחברה?
D darksideonline New member 20/3/05 #5 חח זה באמת לא יפה שהיא זרקה ככה מילה בלי להסביר,מסופר כנראה על חבר שלו שיש לו חברה והוא מספר עליהם מהצד שלו,למרות שאני באמת לא יודע מה מקור ההשראה,בשביל זה הוא פה
חח זה באמת לא יפה שהיא זרקה ככה מילה בלי להסביר,מסופר כנראה על חבר שלו שיש לו חברה והוא מספר עליהם מהצד שלו,למרות שאני באמת לא יודע מה מקור ההשראה,בשביל זה הוא פה
• • ° • G a L u S h • New member 20/3/05 #7 חח הבנתי תודה על ההסבר../images/Emo140.gif נימרוד אני מצטערת אם נשמעתי מוזרה לא היו לי כוונות להגיד משהו שהוא לא נכון...סליחה מכל הלב...
חח הבנתי תודה על ההסבר../images/Emo140.gif נימרוד אני מצטערת אם נשמעתי מוזרה לא היו לי כוונות להגיד משהו שהוא לא נכון...סליחה מכל הלב...
• • ° • G a L u S h • New member 20/3/05 #9 אני בטוחה שהרבה מרגישים ככה... זה אחד השירים הכי טובים ששמעתי בחיים שלי...אני וחברה שלי כל היום שרות אותו חחח
אני בטוחה שהרבה מרגישים ככה... זה אחד השירים הכי טובים ששמעתי בחיים שלי...אני וחברה שלי כל היום שרות אותו חחח
H hodayoyo New member 21/3/05 #10 גם "המשך יבוא" זה באותו קטע ../images/Emo60.gif לא? גם הוא כאילו נכתב מבחוץ...
ח חתול ורוד New member 26/3/05 #11 אני דווקא הייתי רוצה לדעת... באיזה הקשר נכתב השיר "לקום ליפול" אני ממש אשמח אם תיהיה תשובה... חתול