שאלה לנייטווישים :)

Kolfild

New member
שאלה לנייטווישים :)

גם אני נייטווישי בעצמי אני פשוט לא מהפורום... מצטער על פתיחת השרשור אבל אני צריך לדעת אם יש חומר חדש ללהקה מאז The Dark Passion Play ? ויש אלבום שצפוי לצאת מתישהו? ראיתי בויקיפדיה משהו שצריך לצאת ב-2012 אבל אולי יש סינגלים או דברים אחרים שיצאו בינתיים? תודה רבה :)

יצא אלבום הופעה שכזה בשם

Made In Hong Kong ועד כמה שאני זוכרת, זה מה שהיה בינתיים. אם לא מחשיבים את Erämään viimeinen שהוא כאילו חלק מDPP אבל יצא כסינגל ותכלס שיר חדש אחרי האלבום. האלבום הבא, Imaginarium, אכן מתוכנן לצאת אי שם ב2012 יחד עם סרט שמבוסס עליו.

בתירח

New member
מוסיפה קצת P:

Made In Hong Kong יצא כאלבום הופעה לאחרונה, רוב השירים בו הם שירי DPP בלייב אבל יש בו גם גרסת דמו (מדהימה, מרקו 3>) של Cadance of Her Last Breath, וגרסת אלבום של Escapist שאם אני לא טועה לא מופיע בDPP. בנוסף יצא Eramaan Viimeinen כסינגל ממש אחרי DPP, והוא כולל את Last of the Wilds מDPP, גרסה ווקאלית שלו (גם מדהימה, אינדיקה 3>), Escapist בגרסת אלבום וגרסה אינסטרומנטלית שלו. בקשר לImaginarium, רק שיצא כבר איזה סינגל!! *~*

Kolfild

New member
Eramaan Viimeine

את זה יש לי כמובן :) שיר מדהים. תודה רבה לשתיכם אני מקווה שהאלבום יצא כבר !!

bachner1

New member
נראה לי ראוי להוסיף

שלמרות שהאלבום הבא צפוי לצאת רק שנה הבאה- הלהקה אמרה שמתישהו השנה אמור לצאת הסינגל הראשון :)

למעלה