לדעתי זה ממש לא חטטני
היא דמות ציבורית, אין מה לעשות. במיוחד לאור העובדה שהיא גם נשואה לדמות ציבורית ומעורבת, באופן עקיף, בפרשייה ציבורית (רצח אסף שטיירמן) - לפני שאתם קופצים עלי, נכון, היא ממש לא אשמה שהאחיינית שלה עשתה כזה מעשה שפל, אבל אני רוצה להזכיר לכם שלמרות שהיא הייתה מעורבת ברצח, היא היחידה מבין 3 הנבלות שמסתובבת היום חופשיה לחלוטין, בשל העובדה שהיא הגיעה למעמד של עדת מדינה (למרות ששקרה בכל העדויות), ולאחר שנורית ובעלה הציעו לבית המשפט להחזיק אותה במעצר בית בביתם שבת"א. למה שאלתי את זה? מכיוון שיש איזשהו קשר כרונולוגי בין "להתראות מתוק" (שבכל מקרה לא היה מוצלח במיוחד) שיצא בשנת 2000, וחשיפת הפרשה באותה תקופה בדיוק. מאז לא שמענו כמעט על נורית בכלל, היא מיעטה לצאת להופעות וזה חבל מאוד, לדעתי זו שאלה לגיטימית לחלוטין. לא מסכימים איתי? מעבר לכך - אין ספק שרוב הטקסטים שנורית שרה, ורוב המוסיקה שלה היא "מרגשת" או יותר נכון - נוגה. אנחנו אוהבים אותה ככה, אבל כדמות ציבורית אפשר לשאול לדעתי מדוע זה ככה. שימו לב לשיר "הציפור": "... כך מתרגלים ימינו לחיות בשלום זה עם זה גם בלי אהבה סוערת בלי כאב פולח חזה" האם חיבור לטקסט כזה, נפלא ככל שיהיה, לא מעיד אולי על איזשהי הזדהות אישית עמוקה עם המסר הדק מאוד שהוא מעביר? שוב - נורית ובן זוגה הינם אנשים מוכרים, לא סתם בני אדם מהשורה שאיש לא שמע עליהם. כולם מכירים שמועות כאלו ואחרות, זו לא בושה לשאול אם מדובר בראיון וכו', מצד שני אפשר גם לא להתפלא אם היא תעדיף שלא להגיב. בכל מקרה, אני אשמח לקבל תגובות על ההודעה הזאת, נראה לי שהיא תהיה מאוד שנויה במחלוקת כאן בפורום. תודה לכם