שאלה לנדב בקשר לKLX300

זאביקDR

New member
שאלה לנדב בקשר לKLX300

אני מעוניין בפרטים לגבי יכולות של הKLX300 ולגבי השנים שבו הוא יובא לארץ באופן סדיר מה יש לך להגיד עליו לעומת הDR350/400 מבחינת ביצועי שטח וכמובן מחיר אם אתה יודע זאביק (כיום על DR250 שהישתתף בראלי פסח שהיה מחוף הכרמל)

זאביקDR

New member
אתה בטוח בנושא ?

כי אני דווקה זוכר את הכתבה בגיליון מוטו בשנת 96 (אם אני לא טועה) ודובר שם על יבוא סדיר אני זוכר את זה כי בילדותי מאוד אהבתי את הKLX והעלתי את השאלה שוב כדי לשמוע את דעתו של נדב זאביק

gradar

New member
שוב.....

הכתבה היתה על אופנוע התקינה שהגיע לארץ ע"מ לבדוק אפשרות ליבוא של הדגם. לבסוף לא היה יבוא בשל בעיות תקינה וחוסר עניין מה-רדר שהשתתף באותו מבחן ואפילו צולם לאותו מוטו.

זאביקDR

New member
ושאלה נוספת לגבי KTM400

יש איזה שהוא פיתרון לבעיה שרגלית ההילוכים נשברת כל היתהפכות לצד שמאל ? זאביק

זאביקDR

New member
אהבתי את הבדיחה

אבל הבעיה היא לא שלי אלה של חבר והוא לא תמיד בוחר לאיזה צד להיתהפך כשהוא מטפס את הביקתה דרך הסלעים :) זאביק

זאב זאב , למה יש לך עיניים גדולות

כל כך? זאביק DR יקר , היועצת רק בעת הזו שזפה את שאלותיך בקשר לאותו KLX , או כמו שהיועצת נהגה לכנות את הדבר הזה - קי אל איכס. היועצת טוענת כך בפשטות : במידה ויש לזאב פרט לעיניים הגדולות גם DR , שלא יחשוב כלל על הקי.אל איכס עדיף שיחשוב אורנג´ , ובאורנג´ רק על אותו פרי שאהוב על היועצת , ואפילו על נדביניו - K.T.M 400 רייסינג - הפרי האולטימטיבי. ושכל משפריצי השמן הצוחניים ילכו לנמנם קלות

זאביקDR

New member
הבעיה היא

שבKTM400 כמעט בכל היתהפכות שמאלה נישברת ידית הילוכים (400 ש"ח) ואין לי את הכסף כל חלק שישבר לי שם עולה המון כסף ואני מחפש אופנוע זול לתחזוקה זאביק

זאביקDR

New member
לא דיברתי על אחזקה

אלה על נזקי היתהפכויות ושם החלקים יקרים ונישברים מהר - אלומיניום לא מיתקפל אלה נישבר לאומת ברזל שמיתעקם הרבה ליפני שהוא נישבת וגם יותר זול זאביק

gradar

New member
כן, אבל שהיפני נופל נשברים דברים...

הרבה יותר יקרים....., ציר הרגלית.... וכד´

MexMex

New member
פשוט תשיג רגלית (לא ידית...)

הילוכים תחליפית מברזל ולא מאלומיניום... יותר זול, מתכופף ולא נשבר ויעלה לך ב 23.45 גרם עודף במשקל... MSR מייצרים כאלו אם אני לא טועה... אדיוס

gradar

New member
א. תבדוק מחירים לפני שאתה כותב...

רגלית עולה כ-250 + מעמ. ב. בכל שנותי עם KTM 400 (ארבע שנים) נשברו שלוש רגליות ומתוכם אחת הצלחתי להציל.... אז דיר-באלק תבדוק מחירי חלפים אצל המתחרים ותקבל פרופורציות. ביחס לשימוש ה KTM הנו אחד מהאופנועים היותר זולים להזחזקה. ובנוסף... תבדוק כמה עולה רדיאטור ל WR ותשווה ל KTM, רמז הכתום עולה חצי מהכחול...

למעלה