שאלה למתנחלים

אין לי תיק. ולא מבקשים תעודה.

כנראה אתה בן אדם חשוד. או שאתה מתאים לתיאור של מישהו שמחפשים. לא ראיתי כוווולם מציגים תעודות.

nooshP

New member
בתור נוסעת קבועה ברכבת

הוא צודק. וכרגיל, אתה טועה. כמו בכל שאר הדברים שלך. ואתה מוזמן לפנות למאבטחי הרכבת ולשאול אותם.

nooshP

New member
אז תשאל מאבטחים ברכבת

אשתך תמיד מראה להם את התיק שלה, נכון? במקום זה היא יכולה להציג תהודה מזהה. הנה, למדת משהו חדש משמאלנית...

TheOrion

New member
כשאין לך תיק...

לא מבקשים ממך. אלא מריצים עליך את הגלאי מתכות. לא יודע איפה אתה עולה לרכבת, אבל כנראה שלא איפה שאני. אתה מוזמן לבוא ולצלם את מה שקורה בתחנת רכבת חדרה-מערב בבוקר.

אתם באמת מסכנים עם כל הפיגועים

שפקדו את העיר שלכם. לא פלא שחייבים לבדוק כל אחד. תגיד תודה לשמעון פרס ויוסי ביילין שהביאו לכם את מנהיגי הרוצחים מתוניס והקימו להם בסיסי טרור מול העיר שלכם. לא נורא. עוד מעט נותנים להם עוד שטחים לשיגור פצמ"רים. העיר שלכם מופיע יפה מאוד בכוונת של משגר הטילים. אני גם רואה את חדרה מהמרפסת שלי בכרמל בחיפה. עכשיו יהיה לי הזדמנות לראות טילים נופלים עליכם.

TheOrion

New member
נו באמת...

מה קשורה חדרה להתנתקות? אם היו יכולים לירות טילים על חדרה, כבר מזמן היו יורים עליה טילים. אתה מדבר במשפטים דמגוגים, סיסמות, ולא דן עם עובדה אחת. ויכוחיי עימך, תמו.

עובדה שהם הודיעו שיתחילו לירות

רק אחרי ההתנתקות. ישראל נותנת להם שטחים יותר רחבים להקים את המשגרים. תמשיך להטמין את הראש בחול. אולי תתעורר אחרי איזה טיל יפול עליך.

או קיי..... אז אתה גם יכול להגיד

שעלי לא שומרים עשרות חיילים ביישוב שלי, הם לא יושבים סביב היישוב במגדלים ופילבוקסים. חיילים לא מסכנים את החיים שלהם בהגנה על היישוב שלי כל יום, ולא נהרגים ביישוב שלי בשביל שאני אוכל לישון בו בשקט! אז גם אני מופלה!

TheOrion

New member
בקשה קטנה,

אתה יכול בבקשה להפסיק להציג את אותן תמונות, שוב ושוב ושוב ושוב, בהודעות שלך? זה מציק מאוד בעיניים.

אתה לא היחידי כאן. יש לא מעט גולשים

חדשים שצריכים לראות מה יקרה להם אם תצליחו במזימה שלכם להקים מדינת טרור ערבית מול מרכזי הערים שלנו.

Nimst

New member
הוא מוזמן לשים את אותה התמונה

שוב ושוב. כל עוד אין בעיה בתמונה עצמה.

TheOrion

New member
טוב...

אם אלו החוקים
.

מה ירגיע אותי?

איזה תור. תענה לעניין ואל תתחכם בגלל שאין לך תשובה טובה לענות.הנה, אעזור לך, אתה יכול לענות: "וואלה, אתה צודק. באמת זה לא נורא כל-כך כולה בודקים לנו ת.ז. "

אתה מתבכיין שחיילים לא מסכנים את

עצמם לשמור עליך. תמתין. אם תצליחו במזימה שלכם להקים מדינת טרור ערבית מול מרכזי הערים יגיע גם התור שלך לבקש הגנה מחיילי צה"ל.

אבל מה זה קשור?

למה אתה לא יכול לענות על מה שאמרתי במקום להפריח סיסמאו באוויר

למעלה