שאלה למתחילה מיואשת

גליהשלם

New member
שאלה למתחילה מיואשת

התחלתי לעצב שרשראות מעור עבודת יד, לאחר ערב ארוך ללא מכירה אני לא בטוחה שכל יריד יכול להתאים לאופי הדוכן שלי שכולו על טהרת עבודת יד וכמובן המחירים בהתאם 150-250 ש"ח לפריט, אשמח לקבל המלצות ועצות איפה כדי להשקיע את מירצי ואיזה סגנון של יריד מתאים לעיצובים מקוריים במחירים לא זולים. תודה!

HayaBee

New member
../images/Emo140.gifהי גליה, ברוכה הבאה בצל קורתנו,חשבת אולי

לשווק לחנויות? לדעתי אם תמשיכי תמצאי את סוג הירידים המתאימים לך, כמו קניונים - רננים לדוגמא, ברעננה. ירידי אקססוריס כמו שיש בקניון 7 הכוכבים כל כמה חודשים ואחרים. תמשיכי לעקוב אחרי המתפרסם בפורום ואני בטוחה שתמצאי משהו. גם בקניון הגדול בפתח תקוה ישמחו לקבל אותך. וכשיתחיל היריד בארנה בהרצליה כדאי יהיה לך להצטרף ליריד שם. מעבר לזה אני מאחלת לך בהצלחה וחישבי אולי להוריד במשהו את המחיר כדי לקדם מכירות ולהנות מהיצירה של סחורה חדשה. איפה היית ולא מכרת? ומהיכן את בארץ? כך אוכל למקד יותר את עצותי ה"טובות".....מקוה שהן כאלו.....
))

גליהשלם

New member
תודה לך על העצה

אני מאזור הרצליה היריד שהייתי בו היה ביפו פישפשוק, ניסיתי להתקבל ליריד האקססוריז בקניון 7 הכוכבים אך הדבר לא פשוט כל כך דיברתי עם המפיקה והיא הבטיחה שתחזור אך לשווא. בכל אופן אני אמשיך להתעדכן בפורום ואנסה ברננים.

HayaBee

New member
או קי, לא רואה מה הבעיה עם 7 כוכבים מלבד

שכרגע אין שם ארוע, יתכן שכשיהיה היא תזמין אותך, צרי קשר מדי פעם לברר כיוון שאותה מפיקה לא מעדכנת את הפורום. אם מישהו יודע אנא שישלחו ללוח הארועים הודעה. ניסית את ירושלים, הירידים של שרית דיין מקומות בהם יש תיירות? לגבי הפישפשוק, ידוע לי על דוכנים שמוכרים דברים יוקרתיים במחירים דומים לאלו שציינת ויש להם מכירות, פעם כן ופעם לא , אולי התיאשת מהר מדי? מגיע לשם קהל מאוד מגוון ולכן יש סיכוי למכירות למרות הכמות האדירה של התחרות. את שמות המפיקים השונים והיכן יש ירידים תוכלי למצוא בבלוג , ראי חתימתי והכניסה לפורום למעלה. בהצלחה,

למעלה