שאלה למשתמשי LOTUS NOTES...

shukyn

New member
שאלה למשתמשי LOTUS NOTES...

החברה שלי במעבר לעבודה עם LOTUS NOTES במקום OUTLOOK. למה, ככה. האם למישהו יש כבר ממשק מחבר לפאלם. אנשי L/N אומרים שיש וזה עובד, אך אין חכם כבעל הנסיון.היום עברתי הדרכה על התכנה. ככה ככה אבל לא שואלים אותי. אשמח לקבל חוות דעת מחברי ומלומדי. תודה, שוקי

פרה פרה

א. אפשר לסנכרן בקלות יחסית בין LOTUS לבין הפאלם יש לכך שתי אופציות: - להשתמש בדיסק של IBM שמצורף לכל מכשיר כף יד שיוצא עם התווית IBM תבדוק אצל אביב ואנשים אחרים שרכשו את ה-WORKPAD - תוכנה חיצונית - של חברת CompanionLink בפעם האחרונה שדיברתי עם המנכ"ל שלהם, הוא טען כי היא לא עובדת עם עברית, אבל הוא לא סגור על זה. בסוף הוא לא שלח את התוכנה, אבל ממה ששמעתי, זו התוכנה הטובה ביותר לסנכרון של כל צעצוע דיגיטלי לכל תוכנה קיימת. ב. שוקי למה להתנהג כמו תינוק? (נתחשבן במפגש, לא פה) תשאל שוב

shukyn

New member
אדם, תודה על המידע. בקשר לתינוק....

נתחשבן בכינוס ושתדע, אמנון תמיד לצידי (כדאי לו כי הוא חוזר איתי באוטו למודיעין).

חברים ... אני מבקש להירגע ...

אני מתחיל לחשוש מלהגיע לפגישה ללא אפוד מגן ... כולם מתחשבנים כל הזמן ... האם זה מפגש של לשכת רואי החשבון ?! אוהדי איגרוף !? מעריצי סטיבן סיגל ?! (יש לו איזה כמה סרטים חשבון פתוח, סוגר חשבון, עובר ושב וכיו"ב) בכל אופן, אנא נישמו עמוק, סיפרו עד עשר והירגעו נא ... יפה שעה אחת קודם.
The Colonel

palm molive...

New member
עבודה מול ה LOTUS NOTES

גם אצלנו עובדים עם ה LOTUS NOTES, אני אכלתי ממנה הרבה מאוד קש במשך חודשיים תמימים
כאשר לא הצלחתי לסנכרן את היומן (כנראה בגלל העברית - חגים מסוימים "תקעו" את הסינכרון). בעצת הפורום הנכבד (לשאלה אחרת) הרצתי את ה SincFixer ובא לציון (ולי גואל. אולם, ברם, עד היום בבית, אני לא מצליח לסנכרן את הפאלם עם ה Outlook (יומן+כתובות) ומחוסר זמן משווע, פשוט נטשתי את העניין (אולי אמשיך אחרי החגים...). חוץ מזה, ה Notes, טובה מאוד.

shukyn

New member
תן לי בבקשה יותר מידע על SYNCFIXER

כי אני אמור להעביר את הפאלם ללוטוס.

avivgr

New member
הפיתרון הטבעי ביותר

הוא להשתמש בתוכנה שמיועדת לסנכרון בין לוטוס לפאלם. היא נקראת EasySync. קיבלתי אותה בדיסק של הWorkPad. צירפתי לינק. אביב

shukyn

New member
אביב אני מודה לך על המידע ../images/Emo22.gif ../images/Emo24.gif

למעלה