שאלה למשתמשי ב-nero

שאלה למשתמשי ב-nero

כשאני רוצה לצרוב קובץ mpgול-vcdהתוכנה הופכת אותו לקובץ datלשם מה? התוכנה מורידה את נפח הקובץ שזה מוזר שתם ביצעתי בדיקה לקחתי קובץ גדול של 750 מגה והיא הכניסה אותו לדיסק פיקס הקובץ הצתמק ל715למגה ונצרהב בלי שאני אעשה משהו מיוחד יש איזשהו הסבר

webmasterN

New member
העניין הוא

שבצריבה ל-VCD לוקחים בחשבון את אורך הסרט ולא את המשקל. אם יש לך קובץ של 2 גיגה (הגזמתי) והאורך שלו הוא שעה ועשרים דקות, ניתן בקלות להכניס ל-CD של 700 מגה (80 דקות). אבל אל לך לחשוש שמה האיכות יורדת כי הסרט VCD מיועד לצפייה ב-DVD הסלוני שלך, ואם תשווה איכות מהמחשב למה שיש לך ב-DVD תגלה שיש הרבה הבדל. למה זה DAT? זה חלק מהסטנדרט של ה-VCD, הקובץ המכיל את הוידאו והקול נקרא DAT - תתייחס אליו כאל MPEG, תוכל לפתוח DAT במדיה פלייר.

תודה../images/Emo51.gifחשבתי כך דבר אחרון חביב

הורדתי סרט בפורמט svcd האם פורמט זה עדיף על vcd (מה יותר נפוץ בdvdומה יותר איכותי) ושאלה אחרונה כאשר אני מנסה לצרוב את הסרט(svcd) התוכנה אומרת לי כי הפורמט איננו סטנדרטי והיא מציעה לי שלושה דברים 1.לבצע encond או2. לא לבצע שינויי ועוד3.לבטל מה אתם מציעים לעשות דודו

geva

New member
יש גם לי שאלה....

מה זה הסיומת VCD? איך הופכים קובץ AVI/DIVX ל: VCD? האם כל צורב יכול לצרוב קבצי VCD? (יש לי נרו... וצורב של ימאה)

webmasterN

New member
VCD זה לא סיומת

VIdeo CD - פשוט מאוד - וידאו (ברמה של קלטת שחורה ומגושמת) על CD, ניתן לנגן על רוב סוגי ה-DVD הקיימים ובמחשב. איך הופכים ל-VCD - ראה הודעות קודמות. כל צורב יכול לצרוב VCD, אבל לשם כך עליך להקפיד שה-MPEG יהיה 352X288 ב-25 FPS.

תשובונת

vcd זהו קיצור למילה video-cdז ישנם פורמטים רבים לסרטים בינהם divx-avi asf ועוד רבים אלו פורמטים שונים לכול אחד היתרונות שלו איכות דחיסה וכיו"ב חלק מהפורמטים הללו הותאמו לקריאה במחשב (בלבד)-media player ואינם מתאימים למכשירי dvdאו video-cd ולכן כאשר רוצים לראות את הסרט של פורמט מחשב במכשיר ה-dvd צריך לצרוב אותו לתצורה מתאימה למכשיר בין היתר ישנם קבצי הפעלה לזיהויי הדיסק כמובן יש צורך בשינויי הפורמט של סרטי מחשב ל dvdהוא הפורמט הנפוץ הוא mpg או סרטי -mpeg2 -svcd שהוא פורמט נוסף עכשיו אני מבין שהוא יותר איכותי אך דורשיותר נפח(mega) דבר אחרון ישנה תוכנה נפוצה להמרת סרטים בין הפורמטים השונים(כמובן שאם אתה רוצה למכשיר ה-dvdאתה צריך mpgאוmpeg-2 התוכנה הנפוצה היא tempenconderניתן להוריד אותה מהקישורים ממירי פורמטים לוידיאו אך כך בחשבון שההמרה לוקחת המון זמן לפחות כמה שעות ואם אתה מוריד מהרשת אולי עדיף כבר להוריד בפורמט המוכן(mpg תבצע חיפוש vcd או svcd ותחסוך את זמן ההמרה עקרונית כול הצורבים שנתקלתי בהם תומכים בהכנת vcd אישית יש ימאהה ישן 8*8**32 ודגם חדש יותר44*16*44 וראיתי מספר רב של צורבים(hp-philips-samsung) ולכולם יש את האופציה אני לא בטוח אבל אני חושב זוהי אופציה של תוכנה ולא של חומרה

התשובה לשאלה נמצאת אחת למעלה

ובכול זאת באופן עקרוני !כן!(mpg-ניתן לצפןת בנגןdvd) אבל לא כול מכשירי הdvd תומכים ב- mpg-video cdאו svcd mpeg-2 צריך לבדוק את זה בד"כ(חשוב מאוד) מכשירים חדשים תומכים אבל מומלץ לבדוק לפני צריבה מיותר של דיסקים

גבע כמהההההה שאלות

ובכול זאת ובכול זאת ראשית דרוש לך דיסק לצריבה רב פעמית cdrwלפני בכלל שנתחיל שנית בפעם הראשונה אין הבדל ההבדל מתחיל בפעם השנייה והלאה יש לבצע מחיקה לדיסקזה קיים בתפריט למעלה recorder-erase אחרי שמחקת אותו הצריבה רגילה כמו כול דיסק רגיל בקיצור למחוק לפני שימוש חוזר
אל תהרוס לי את השרשור תפתח חדש זה לא עולה כסף(בצחוק
)

webmasterN

New member
בחרת בנרו צריבת SVCD או VCD ?

אם בחרת SVCD, כנראה שלתוכנה יש בעייה איתו, נסה להעביר את הקובץ קידוד ב-TMPGENC ל-SVCD ובסיום לנסות שוב לצרוב את הקובץ החדש. אם בחרת VCD אז אתה יודע מה לעשות.

webmasterN

New member
ואגב

VCD הוא יותר נפוץ מ-SVCD לדעתי, מהסיבה שסרט רגיל יכול להיכנס ל-CD אחד או שניים לעומת SVCD שמצריך 3 ולפעמים 4 דיסקים לצריבה.

למעלה