שאלה למשקיע בנדלן

marceloros

Member
מנהל
שאלה למשקיע בנדלן

לא באמת רק לך

האם מישהו היה משקיע בנדל"ן סקי?

קישור לפרסום מיזם נדל"ן בסן מרטין
(זלצבורג אוסטריה)

* זו הפניה לפרסום !
* אין לי שום קשר לזה, או לנוני, או לביבי, ולא אקבל חופשת סקי גם אם כולכם תקנו.

שאלה טובה

לא חשבתי על זה ולא יודע מה לענות לך בשלוף. יש הרבה פוטנציאל בהשקעות בנדל"ן תיירותי אבל צריך להכיר את התחום. למשל הרבה אנשים "מהיישוב" בלי הרבה ידע השקיעו בספרד בעשור הקודם ורובם הפסידו. בדיעבד הכתובת הייתה על הקיר כי בנו הרבה יותר יחידות נופש ממה שיש ביקוש. אז צריך להיזהר. זה לא רישיון להדפסת כסף.

ואגב, אני הולך להחליף את הכינוי הזה. כשנרשמתי איתו לתפוז התכוונתי לכתוב בפורום נדל"ן. שם אני בקושי נכנס ובכל פורום אחר הוא נראה מגוחך.

Cמן רשום

New member
רק מאיך שמנוסחת המודעה ולא הייתי מתקרב לזה

מה זה השקעה ראשונית? בכל מקרה, אם זה לא מיקום מרכזי, ועל פניו נראה שזה לא, ברוב אוסטריה ב 55K אפשר לקנות בית על חלקת אדמה של דונם.

Cמן רשום

New member
אני במקומכם הייתי מזמן מרים קבוצת רכישה של הפורום

סטרט אפ ניישן או לא?

marceloros

Member
מנהל
קבוצת רכישה של חופשות סקי

האמת זה די הרעיון של "נסיעת הפורום" רק זה לא ממש פשוט להרים את זה.
פשוט לא כולם מוכנים לתאם לאותו מקום ובאותו זמן.

בלי שותף מקומי המצוי בתחום, אין לזה סיכוי רב לצאת משתלם

אתם (אנחנו) לא מכירים את חוקי התכנון ובניה, חברות בניה, ניהול פרויקט, ספקי ומחירי חומרי גלם, עבודה וכד'. אין סיכוי רב לצאת עם רווח יזמי בתנאים כאלה. עדיף לקנות דירת נופש בבניין שמישהו אחר בנה או בונה. במקרה ואתה מתכוון להשקיע במשהו כמו הדירה/יחידת נופש (לא ברור) שאיתה פתחת את השרשור, אני מאד ממליץ לך לעשות סקר שוק יסודי, לא לרוץ לחברה הראשונה ששלחה לך פרסומת. לבדוק גם מה האלטרנטיבות בשוק, המחירים ואחרי שתבחר יחידה אחת או רשימה מקוצרת של יחידות אטרקטיביות, לבדוק גם מי עומד מאחורי ההצעה.

marceloros

Member
מנהל
אתה באמת רציני בנדל"ן

כבוד.
השאלה שלי יותר רעיונית, אני לא באמת מתכוון להשקיע בזה, לפחות כי קודם כל אני צריך את האפשרות לנסוע כל שנה לזמן או בזמן מסויים.
בהצעה הזו נראה לי שהקטע הוא פנייה לציבור הישראלי ע"י כך שהיזמים הם "משלנו".

מי שלא רציני עדיף לו לא לגעת בזה

מדובר בסכומים גדולים.
אני עדיתי תואר שני בביולוגיה, שקלתי להמשיך לדוקטוראט אבל הבנתי שאפשרויות התעסוקה לא משהו אז ויתרתי על הדוקטורט. עם תואר שני בביולוגיה אין עבודה בכלל אז במקום לעשות קורס תכנות דוט נט ולעבוד בשכר מינימום, העדפתי להיכנס לתחום הנדל"ן. כרגע אני מגדיר את המקצוע שלי.

למעלה