שאלה למשצ"ים שכאן:)

קמילעעע

New member
שאלה למשצ"ים שכאן:)

מה ניש?? חחחח.. טוב הקיצר אני בכיתה ט' ובדשיוק חזרתי מגיחה של יומים עכשיו אני בדילמה.. מצד אחד אני רוצה להיות משצית אבל הבעיה שלי היא שאני מפחדת מהמסלולים כלומר יש ירידות תלולות לפעמים שאפשר להחליק וזה ואני מפחדת מזה אני חיבת שמיש'ו ילך לפני או מאחורי ויעזור לי.. עכשיו השאלה היא,האם אני יכולה להיות משצית עם הפאק הזה שלי? או שאי אפשר???

ברור שאפשר

יגזורה! שמעי יקירתי פשוט אל תצעקי שלא תשמעי כמו פקצה מפגרת! ותמיד אנחנו נעזרים בחבירנו למסלול זאת הזדמנות גם להתגבר על פחדרך!

ברור שאפשר

יגזורה! שמעי יקירתי פשוט אל תצעקי שלא תשמעי כמו פקצה מפגרת! ותמיד אנחנו נעזרים בחבירנו למסלול זאת הזדמנות גם להתגבר על פחדרך!

ניצניזם

New member
חח הגעת למומחית לחליקות בירידות :)

פשוט תנסי באמת שלא ישימו מי יודע מה לב....... תהיי קצת יותר מאחור... וגם אם את נופלת ועושה חליקה... תצחקי איתם ביחד... או! שמהתחלה בתור משצית... תמצאי איזה סוג של משחק... שמי שנופל באמת אבל יותר פעמים זוכה בפרס (איזה מדבקה או משו כזה...- וזה גם נותן עניין וערניות לתלמידים במסלול... :)!!!! כך.. שאם את נופלת.. זאת נקודת זכות :)!!!! חחחחח.... בהצלחית!!! ותהני לך! שנה קסומה ומדהימה!! :) שניצ

Spidi man

New member
בהתחלה זה מפחיד, אבל מתרגלים...../images/Emo98.gif

אם הזמן צוברים עוד ועוד נסיון, כן, גם בהליכה אפשר עדיין לצבור נסיון. אחרי תעשי הרבה מסלולים, את תרוצי אותם, ואני מתכוון תרוצי אותם

maork2

New member
ברור שכדאי לנסות!!

ואל תבזבזי את ההזדמנות להיות מש"צ! זה שווה כל רגע! מנסיון אישי! שנה טובה ומוצלחת לכל המשצים ועם ישראל. מאור!

maork2

New member
ותאמת...

חח בלי התחנפות סיון היא הגורם אולי העיקרי שנשארתי פעיל במשצים! (גם שניצ הייתה שותפה לזה אבל פחות כי הכרתי יותר את סיון מהקורס שלי) אז אני לא יודע איך זה במחוזות אחרים אבל מחוז ירושלים 2004-2006 גדלו על סיון! וכמובן שהשנה הוקמה ההנהגה שדאגה לפעילות שותפת (שניצ וסיון הקימו אותה). וכמובן בגלל שהייתי במנהלה 2006! ועוד ועוד... קיצר משצים אימפריה! אז תודה לכולם על שנה נפלאה ושתהיה לכם שנה הבאה נפלאה עוד יותר!

harhanegev

New member
בהחלט בהחלט ניסיון עוזר,

כפי שכבר ציין אחד מחכמי הפורום. אני יכול להעיד על עצמי שהייתי פחדן מארץ הפחדנים בטיולים בחטיבה ובתיכון, ובשנים האחרונות, מאז שהתחלתי לחרוש את הרי אילת, אני מטייל לפעמים במסלולים כל כך תלולים שאפילו בתי ספר תיכוניים לא מעיזים לקחת את התלמידים שלהם מהפחד שיקרה משהו.

וואלה....

אם מש"צים עושה לך את זה, אז לכי על זה =] מפחדת מחליקות?! חחחחח שמעי קטע, בקורס מש"צים, עשינו מסלול הליכה. אנחנו כזה הולכים, שרים, משתגעים, מה שאת לא רוצה. פתאום... בוםםםםם נפלתי חחחחחחחחחחחחחחח מול כל הקבוצה שלי P: אבל... בקטנההההההההההה ונראה לך שזה נגמר בזה?! נפלתי איזה 3 פעמים באותו מסלול חחחחחחח אבל היה כיף =] מה שהכי מוזר... שבמשך כל המסלולים של הקורס לא נפלתי... רק במסלול הספציפי הזה נפלתי 3 פעמים חחחחחחחחח שמעי, זה כיף ליפול =] חחח אני נשמעת כמו איזה מטורפת בטח P: אבל ככה אנחנו מש"צים מטורפים P: אין... מש"צים זאת חוויה לא נורמלית אם את נכנסת, קשה לצאת. ותאמיני לי, שלא תצטערי! פשוט כיף =]

שמעי עצה שלי

קני נעלי הרים.. מבטיחה לך שהחליקות יתמעטו ושמעי קטע מצחיק שנה שעברה הדרכתי קבוצה במחוז שלי ונפלתי איזה 4 5 פעמים בשביל המעינות וזה פדיחה חחח אבל ב ק ט נ ה

P:

איזה כיף לשתף אנשים בפדיחות P: חחחחחחחחחחחח אבל תכלס, נפילות והכל---> קורה לכולם =] פדיחות או לא, אין כמו ליפול כי תמיד כשנופלים, צריך לקום =] כמו שבכל ירידות יש עליות =]

שמעי עצה שלי

קני נעלי הרים.. מבטיחה לך שהחליקות יתמעטו ושמעי קטע מצחיק שנה שעברה הדרכתי קבוצה במחוז שלי ונפלתי איזה 4 5 פעמים בשביל המעינות וזה פדיחה חחח אבל ב ק ט נ ה

gorck

New member
נפילות...

אז ככה, טיול חנוכה 2004,מחוז ת"א, טיול ראשון שלנו שיש אשכולות במחוז וכמדריכים באשכולות (חוץ מאשכול ר"ג שהיה קיים לפני). מסלול של היום הראשון- צוק תמרור, באמצע המסלול אני, המדריך הגאון שמוביל, החלטתי ללכת עם הגב לכיוון ההליכה,פתאום נפלתי.... לא נורא, קמתי והודעתי לפרחים הקטנים: "ירדתי לבדוק את הקרקע, אין מה לדאוג, היא מוצקה" הם צחקו ונסגר.... הכל תלוי איך לוקחים את זה.... אין בעיה עם נפילות כמדריך!

חחחח אהבתי =]

כן זה באמת תלוי איך לוקחים את זה ואין מה לדאוג בכלל =] החיים יפים גם כשנופלים P: יודעים מה הכי מבאס? לדרוך על חרא P: מה אז תגיד ל"פרחים הקטנים"? "הרגל שלי בדקה את החרא, אין מה לדאוג, היא מוצקה" או שאם זה באמת רע... "הרגל שלי בדקה את החרא, יש מה לדאוג, היא נוזלית, לא סמיכה, ובכמה גוונים, ובקיצור- לכלב היה שילשול אחרי קילקול קיבה" < מצטערת אם הגעלתי כמה ממכם P: >

איך אני אוהב את החפירות של רון הם

כמו של יאיר רק שאצלה אתה כן לומד משהו בסוף

למעלה