ערב טוב נדב,
קודם כל - אין לי בעיות עם רפואה ספורטיבית ואני נעזר בחברים מתחום לצורך פיתוח ISAI. שאר הדברים: חדרי כושר - זה פטרון מודרני לבעיית הכושר. לעניות דעתי יש פטרונות יותר נוחים, שמאפשרים לך להתאמן בבית, באוטו ובכלל בכל מקום, ללא מכשירים בכל רגע כמעט. כמובן - אין בשיטה הזאת חתיחות כמו בחדרי כושר, מה לעשות, אין דברים מושלמים. הדברים לא חדשים וידועים היטב לכל משעוסק בתחום. כמובן ידועים לך היטב שמות אלכסנדר זס, סאנדוב, מקסיק, מאטיסק, ויטנבורג, אוטו ארקו ועוד רבים וטובים. כך שכאן אני רק שיפרתי לפי מיטב הבנתי את שיטתם והוספתי אליהם השפעות חיוביות של שיטות אחרות שיתכן שגם ידועות לך לא רע אם אתה עוסק בתחום - שיטת בוטייקו, פרולוב, ווילונס, ויילי, פארק ועוד. בסך הכל הצלחתי למצוא את גרעין המשותף לכולם - וזה למעשה הכל. אגב, אם טעיתי ווחלק מהשיטות שהזכרתי כאן לא ידועות לך - כתוב אלי ואשמח לעזור אם תרצה. נןשא של חיות בר ומה שנעשה אתם אחרי שבוייתו - כבר כתבתי בעבר לגבי השוואות בין זאבים וכלבים. תרופות זה דבר מצויין אבל לגמרי כל כך פשטני ואם תזכור בשיטות שהזכרתי בוודאי תסכים שיש על מה לחשוב. אני אומנם יודע מה זה KALI YUGA וגם מה זה BRAHAMAN ו-ATMAN ושכחתה את PURUSHA - זה בלתי נסלח, אבל חוששני שהאחרים יכולים לא לזכור על מה בדיוק כתבת. אני באמת מעדיף, כל עוד השיחה מתנהלת בפורום, להתבסס על מאגר ידע משותף ככל האפשר. לא הזכרת ואני אוסיף את הנושאים או ליתר הדיוק, מדעים להתייחסות: פיזיאולוגיה, תורת האימון, הטא-יוגה, ויש עוד. אני חושב, שגישתי היא קוהרנטית במידה רצוייה, כמובן כמו תמיד ובכל ישנה מידה מסויימת של אי-קוהרנטיות גם ב- ISAI, אחרת איך נתפתח. ואם כבר הזכרת את הפילוסופיה ההודית , אשתמש במילה משיטת SYAT - JAINA . משה