שאלה למקצוענים

asi_blond

New member
שאלה למקצוענים

שלום אני פקיד נשקיה שכבר נמאס לו אני יודע שאסור לשרת בנשקיה בלי נעליים צבאיות גבוהות אז מי יודע איך אני מוציא פטור מנעליים צבאיות מי שיודע בבקשה שיעזור לי גם אם זה כולל לעשות משהו אני מוכן אבל לא רציני מאוד

יש דרכים יותר פשוטות

קצת קשה להשיג פטור מנעליים צבאיות אבל ממש קל להשיג פטור ממחסנים. כל מה שצריך זה לגשת לרופא מומחה שנקרא אלרגיולוג. ולטעון בפניו שמהרגע שנכנסת לנשקיה הזו התחילה לך פריחה נוראית, האור שלך אדום, מגרד ומעקצץ ושאתה לא יכול ככה יותר. תסביר שהנשקיה זה מקום חם עם המון אבק ותוך כמה דקות יהיה בידך אישור שאתה אלרגיה לקרדית האבק...וזהוא. עכשיו כל מה שמבקש מימך להיכנס לנשקיה תגיד לו "לא ממש" ותאמין לי (מנסיון) אף אחד לא יעלה אותך על זה למשפט, כל עוד יש לך פטור, אתה תנצח.

asi_blond

New member
יש לי כבר פטור מאבק

כבר יש לי פטור מאבק שבזכותו יצאתי ממחסן חימוש אבל אמרו לי בפירוש שבגלל שבנשקיה משתמשים בשמן אז אין שם בכלל אבק אז לכן שמו אותי שם אני לא יודע מה לעשות עזרה נזקקת במידייתתתתתתתתתתתת

השאלה מי אמר לך את זה

גם לי בתכלס עשו לי את אותה הבעיה ואמרו לי שבנשקיה "לא אמור" להיות אבק, לומרות שבתכלס יש. עם באמת יש אבק, וזה מקום חם ולח (תנאים מצוינם לכרדית האבק) תדרוש מרופא היחידה שיבדוק באופן פרטני את הנשקיה, ושעד אז אתה לא נכנס לשם (תגיד כמובן שכל פעם שאתה נכנס לשם יש לך אחו-שילנג פריחה וכל מיני שטויות כאלה) בנוסף לכך ידוע על איזה אלרגיה לשמנים ולברזל של הנשקים, אבל זה ממש ממש מסובך לעשות. (תנסה ללכת על השמנים, זה נשמע טוב עוד רעיון: עם אתה מבחינת תחזוקה שם (ולא נשק או משהוא כזה) תוכל היתיחס באופן לא רציני ומזלזל (רק למראית עין כמובן) לנשקים. עם יש משהוא שמפחיד קת"חים ומב"סים זה לאבד נשקים. באיזה בסיס אתה? באיזה חרפ?

asi_blond

New member
אם מצמידים שום לרגל אז ...

אני לא אגיד את שם הבסיס אבל אני אגיד לך שזה ליד השקם ליד בסא 18 בכול מקרה אין לי סיכוי להוציא פטור משמנים אין אייזה רעין שאם מצמידים שום לכף הרגל אתה מקבל כוויה ואז אסור לך להייות עם נעליים צבאיות מישהו שעשה את זה יכול לספר לי מה לעשות בבקשה

למעלה