שאלה למקצוענים!!!

KEYSAR

New member
שאלה למקצוענים!!!

החלפתי את המחשב . המפרט:p-4 ,מעבד אינטל,256 זכרון RDRAM,לוח אסוס, כרטיס מסך אסוסGEFORCE 400MX 64 M.B . עובד עם שני מערכות הפעלה:WIN 98SE +WIN2000PRO. לאחר כל ההתקנות משום מה בשולחן העבודה "נעלמים" לי אייקונים ,והופכים להיות שחורים,גם בחלק העליון של כל קובץ שאני פותח ,לא רואים את שמו ואת הסמנים של סגירה-מזעור-ושחזור אלא רק קשקושים לא ברורים. חשוב לציין שבמערכת ההפעלה WIN 2000 הכל תקין. הסרתי את הכרטיס מסך ,והתקנתי אותו שוב ושוב ושוב ,אך ללא הועיל. כשהמערכת נמצאת לפני התקנת כ.המסך הכל תקין(כמובן באיכות גרועה אך ללא חורים שחורים).ניגשתי לספק והוא החליף לי את הכרטיס אך הכל אותו הדבר. אנא עזרו לי

hazgul

New member
נשמע לי כמו

בעיה ב 98. נסה להריץ SFC ואם הוא לא מוצא כלום תתקין מחדש.

תתנחם בכך שה 2000 עובד

עם מחשב חזק כמו שיש לך עכשיו לא הייתי מוטרד כלל שה 98 הישן לא מתפקד כהלכה. ה Win2000 מסוגל היום לעשות (אם התקנת את ה SP2) כל מה שה 98 עושה והוא הרבה הרבה יותר יציב. חכה קצת עוד מעט תוכל לרכוש את ה XP ואז תראה במחשב שלך ביצועים שה 98 יהיה ממש בדיחה. אם אתה מתעקש על ה 98 תנסה להוריד ולהתקין את כל הדרייברים המעודכנים ביותר והמיועדים למערכת זו - של כרטיס המסך, הקול וכו´. אבל אני כאמור מציע לך לוותר על מערכת מיושנת זו (שהייתה, אגב, מצויינת בזמנה).

KEYSAR

New member
תודה,אבל

תודה על העזרה אבל!!! א.הרצתי SFC במערכת והוא לא מצא שום שגיאה. ב.אני נאלץ להשתמש בשני מערכות הפעלה מאחר ו-WIN2000 לא מוכן להתקין לי כמה תוכנות חשובות לי ביותר (איזי CD כריאטור,והתוכנה לפאלם פיילוט) וכמו"כ משחקים של הילד שלי לא עולים בWIN 2000) ג.לידיעתכם כשהרצתי את WIN98_SE ב-ENA ולא בLOC הוא זיהה את כרטיס המסך??? תודה על הרצון הטוב

אני מתפלא לשמוע זאת

מאחר שה Easy CD Creator עובד עם מערכת 2000 החל מגירסה 4. עבדתי תקופה ארוכה עם ה EZ5 במערכת 2000 ללא כל בעיות. התקנת את ה Service Patch 2 ? מטרתו להביא את המערכת לרמה של ה 98 וה ME מבחינת הפעלת מולטימדיה - משחקים (במקור מערכת זו תוכננה למגזר העיסקי ולא היתה בה תמיכה גראפית מיוחדת).

KEYSAR

New member
תודה,אבל!!!

המון תודה על רצונכם לעזור לי אבל: א.הרצתי את המערכת ב SFC ולא נמצאה כל שגיאה. ב.אני זקוק גם למערכת ההפעלה 98_SE כי ישנן תוכנות שלא עולות לי בWIN2000 כגון:איזי סי די קרייטור(תוכנה לצריבה),והתוכנה של הפאלם פיילוט,וכן כמה משחקים. ג. כשהעליתי את מערכת ההפעלה בENA ולא בLOC לא היתה כל בעיה. תודה

למעלה