שאלה למנוסות ב-IVF

נטאשה

New member
ליברה - מחזיקה לך אצבעות

תשובות כבר קיבלת מאחרות.... מחכה לשמוע ממך,ומקוה שדברים טובים! הלוואי.....

ליברה*

New member
תודה מתוקה, מה שלומך?

שמחה לשמוע ממך. זה עושה לי טוב...
לעתים אני תמהה לדעת מה איתך ולכן אני שמחה כל פעם לראות את שמך ולדעת שאת עוד איתנו.

נטאשה

New member
כן...אני עוד איתנו......לצערי!

בנתיים אין כל חדש אצלי מחר נשאבת בפעם החמישית בחיי מקוה לטוב

ליברה*

New member
אוי... התכוונתי שמחה שלא נטשת את

מירוץ החותרות... אוי, וי, איך זה יצא...
מחזיקה לך אצבעות. אז... נפגשים בחדר הלידה, כן?

נטאשה

New member
כן, בטח!!!

תמשיכי לעדכן כדי שאדע את הזמן והמקום. הלוואי, נו כבר........

מיליקי

New member
ליברה, ראיתי שכבר קיבלת את

כל התשובות המחכימות. אז רק נותר לקוות שאי שם בגופך הכל ממשיך להתפתח כמו שצריך. אז תעבדי קשה, אבל אל תשכחי להרגע מידי פעם - גם אם העבודה בשיא הלחץ. ושיהיה בהצלחה!!! מילי

דנית26

New member
שאלה לקראת IVF../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif

שלום לכולכן בנות יקרות
מחר אמורה להתחיל את סדרת הבדיקות הראשונה- בדיקות הדם , יש שם אולי 30 סוגי בדיקות?????
התעייפתי מלספור אותם
רק שלא שאלתי את הרופא שלי, לכן אני אשאל אתכן: אמר לי לבצע אותם במחזור ולא משנה איזה יום - האם היום ה 3 זה בסדר?? ואמר לי להיות בעירות 3 שעות לפני ... אך לא אמר דבר לגבי צום??האם אסור לי לשתות לפני הבדיקה??? ועוד שאלה כמה זמן לוקח לכל התשובות להגיע?? מכיון שאני לא רוצה גם לשלוח את טפסי ה IVF בינתיים מכיון שלא רוצה שיהיה אישור לפני שאני חוזרת מחו"ל- לא רוצה לחזור מתוחה ...
תודה

האם התבקשת לבצע בדיקת סוכר?

בדיקת סוכר נעשית בדר"כ בצום, ואז התשובה היא כן, לבוא בצום מלא (כולל שתיה, לפחות של 6 שעות). יום 3 של המחזור זה בסדר גמור. בדיקת ה-HIV לוקחת זמן (אם אינני טועה 3 שבועות), לגבי היתר זה די מהר (אם זכור לי נכון משהו כמו עד שבוע ימים). בהצלחה.
מרב

אולה *

New member
היום השלישי - זה בסדר ../images/Emo3.gif

תהי 3 שעות ערה (לבדיקת הפרולקטין) ובצום (אפשר לשתות מים). אני מאמינה שכל התשובות מגיעות תוך שבוע. בהצלחה!

למעלה