שאלה למנהל הפורום

שימקי

New member
שאלה למנהל הפורום

מי נתן לך את הזכות למחוק את ההודעות שלי????????? תתאר לך, שאתה כותב באיזה פורום, ומנהל הפורום מחליט שדווקא את ההודעות שלך הוא מוחק בלי הפסקה, איך תגיב????? לפי דעתי זאת ממש חוצפה מצידך!!!!!!!!

שימקי

New member
ועוד משהו

אל תחשוב שבגלל שאתה מוחק את ההודעות שלי, אני אפסיק לכתוב בפורום שלך. אם זה מה שאתה חושב, אז יש לך טעות חמורה ביותר. אני אמשיך לכתוב בפורום שלך, ואמשיך לכתוב את כתובת האתר שלי כמה שאני ארצה כל עוד זה אתר על הנושא של הפורום. ואם יש לך בעיה עם זה - אין לך ברירה, תחיה עם זה!!!

סליחה שימקי....

אבל אל תנסה לשקר אף אחד לא מחק הודעה שלך בפורום זה ויש דרכים לבדיקה ואתה יכול בבקשה לכתוב מכתב להנהלת הפורמים וגם הם יכולים לבדור את זה...ואתה לא מפחיד אף אחד. אלי.

שימקי

New member
הערה

אני לא מנסה לשקר, ואני לא מנסה להפחיד, אם אתה אומר שאף אחד לא מחק את ההודעות שלי, אז איך אתה מסביר את העובדה שאף אחת מן ההודעות שכתבתי השבוע לא מופיעות בפורום? לא התכוונתי להפחיד ולאיים על אף אחד, זה פשוט הרגיז אותי מאוד שאחרי שכתבתי את ההודעות שלי, אני שוב נכנס לפורום והם לא כאן, זה דבר שלא מתקבל על הדעת, אם אתה אומר שלא מחקו אותם הם צריכים להיות כאן, אבל הם לא, אז בבקשה ממך, תבדוק בכל הפורום ותגיד לי אם אני משקר או לא. חוץ מההודעה הזו והקודמת שענית לי עליה אין כאן שום הודעה ממה שכתבתי. לידיעתך...ולטיפולך...

אגב.....

אני לא יודע אבל המ אתם מנסים להעיף אותי? מה אתם חושבים שמנהלת הפורום לא בודקת?

אתם יודעים מה...

אני לא מחקתי שום הודעה שלא היה בה מילה גסה יש אפשרות שתפנו לתפוז תמיכה? או אולי פרצו לי לפורום אני לא יודע אני ישאל את הנהלת הפורמים,אני מצטער אבל אין לי מושג על מה אתם מדברים.

actress

New member
שימי ואלי במקום לריב תלכו אחורה!!

כמה צעדים אחורה לעמ´ 5 או 4 ושם תראו את ההודעות מלא רושמים פה ביום ושימי לא צריל להתלונן כ"כ הפורום הזה מלא באנשים שכותבים ואם לא מתיחסים להודעה פשוט היא עוברת אחורה

orguy

New member
אתה אחלה גבר!

אל תקשיב לכל אלה שמשמיצים ככה סתם אותך ולדעתי אתה לא מוחק כמעט הודעות ואין מה להיתלונן ואם הם כאלה חכמים נראה אותם!!!!

deep ocean

New member
שימי, קצת מידע ../images/Emo70.gif

כמה עובדות על הפורומים בתפוז: -הודעות עוברות אחורה לעמודי ההסטוריה של הפורום, אם יש הודעות חדשות שצצות במקומן, או אם הודעות אחרות מקבלות מענה. הפורום הוא דינמי, והודעות לא נשארות במקומן בסטטיות. אחרי 72 שעות, גם אם הגיבו על הודעה שלך, ההודעה שלך לא תקפוץ. ז"א, אחרי 72 הודעות מפסיקות לקפוץ. לפני שאתה מתנפל, מאשים, חושד וצועק תשאל, תברר, ותסתכל רגע על הממשק במקום להתקיף הנה ההודעות שלך: חתימות של שחקנים אתר "לחיי האהבה" אני חושבת שלמנהל הפורום מגיעה התנצלות ממך
מיכל

deep ocean

New member
שימי, באותה הזדמנות

יש לינק למעלה שהוא: "חיפוש מתקדם" אפשר לבצע חיפושים לפי שם משתמש, תוכן וכו´. כך הגעתי להודעות שלך מין הסתם.

שימקי

New member
הודעה לכל הנפגעים

שלום לכולכם, דבר ראשון, אם מישהו נפגע, אני מבקש סליחה, לא התכוונתי להעליב אף אחד, אני אמרתי את מה שנראה לי ושהכעיס אותי מאוד. כי אני כתבתי הודעות, ואחרי כמה דקות ראיתי שהודעות שהיו כתובות לפני עדיין נשארו והיו צריכות להיות כתובות מתחת להודעות שלי, נוספו הודעות חדשות, שהיו צריכות להיות מעל ההודעות שלי, אבל ההודעות שלי פשוט נעלמו... מה אתם הייתם חושבים במקומי??? אבל אני שוב אומר ומצטער אם פגעתי במישהו זה לא היה בכוונה. זה היה מתוך עצבים, כי יש לי אתר על הטלנובלה המקסימה הזו, אני פירסמתי אותו כאן כי חשבתי שזה המקום המתאים ביותר לפרסם אותו, ורציתי שגם אתם תיכנסו אליו, אבל להפתעתי גיליתי שההודעות שלי לא היו כאן, אז מה שעשיתי היה מתוך כעס רגעי בלי כוונה לפגוע באף אחד ואחת מכם/מכן.

שימקי...

ביקשתי באיזה הודעה לינקים לאתרים של לחיי האהבה להכניס לקישורים נתנו לי את האתר שלך אבל לא הכנסתי אותו משום שהוא לא עולה הוא מציג הודעת שגיאה ב-TRIPOD תדאג לסדר ואז בשמחה אני יוסיף אותו למדור הקישורים בפורום :) אלי.

שימקי

New member
בקשר לתקלה באתר שלי

היי אלי (או מי שלא תהיה...) אני יודע שכרגע השרת עושה קצת בעיות, אבל האתר עדיין עולה כשהשרת לא בתקלה. הנושא בטיפול, אני מעביר את האתר שלי לשרת של נענע, זה דבר שיקח קצת זמן אבל אני מקווה שהפרשה הזו תסתיים כבר בימים הקרובים. שימי אזולאי

למעלה