שאלה למנהל הפורום

palmera

New member
שאלה למנהל הפורום

למה הודעות פה לא "קופצות": כלומר עוברות לראש העמוד הראשון כשמגיבים עליהן בהודעה עם תוכן לא ריק? (זה כך בפורום אחר בו אני משתתפת וזה מאד נוח)

אמרוקאי

New member
../images/Emo45.gif חשבתי שרק אני שמתי לב לזה

זה אמנם לא קריטי, אך כפי ש-palmera אמר, יהיה נחמד אם הודעות לא ישנות "יקפצו" ברגע שמישהו מגיב אליהן. יתכן שישנו איזשהו פרמטר הנשלט ע"י מנהל הפורום האומר מהו גיל השירשור שמעבר לו השירשור איננו קופץ יותר.

אמרוקאי

New member
../images/Emo52.gif על פליטת הקולמוס

ובהזדמנות זו אני גם בודק אם השרשור קופץ...

La Vela

New member
זה לא זה

אני שמתי לב שעל הודעות ישנות השרשור כבר לא קופץ לא ישנות ישנות.....ישנות חדשות...באמצע

haimomi

New member
מתוך העזרה של הפורומים

"על מנת שהודעה "תקפוץ לראש העמוד" יש לוודא שהתגובה מכילה לפחות 10 תווים ו\או אייקון אחד.כמו כן רק הודעות בנות פחות מ 72 שעות יוקפצו לראש העמוד.אם יש הודעה נעוצה, ההודעה תקפוץ מתחתיה." למרות ההסתיגות שיש לי ממיקרוסופט, מערכת הפורומים שלהם עובדת יותר טוב. יותר נוח להעלות קבצים, וגם שרשורים ישנים קופצים. אולי כדאי לשקול מעבר.

אמרוקאי

New member
ממש לא איכפת לי לעבור, אבל...

אם לעבור, אז לעבור רק לאתר שתומך ב-Mozilla (או שמבטיח לתמוך תוך זמן סביר). מסופקני אם מיקרוסופט, שבצדק מרגישה מאויימת ע"י תנועת הקוד הפתוח, תסכים אי פעם לתמוך במוזילה - הדפדפן המעולה ביותר נכון לעכשיו. מוזילה מאפשר בין השאר חסימה חכמה ואוטומטית של חלונות קופצים, חסינות טובה יותר מפני תוכנות ריגול, בטיחות טובה יותר ברשת, חסינות טובה יותר מפני וירוסים, פחות באגים וגם מהירות גלישה גבוהה יותר. תפוז, משום מה, מסרב לתמוך ב-Mozilla. זוהי הסיבה העיקרית עבורי להצדיק מעבר של פורום הפלמנקו מכאן.

haimomi

New member
התמיכה במוזילה בMSN

לא משהו , אבל ניתן לתפקד. הרבה יותר טוב מאשר פה. הבעיה העיקרית עם מוזילה בMSN היא בעריכה חוזרת של הודעה, דבר שבתפוז בכלל לא ניתן לעשות.

Zidan de Toledo

New member
אני כאן../images/Emo15.gif

וכמו שחימומי רשם קודם, לא אלאה אתכם בפירוט הטכני. בעיקרון זה אמור לקפוץ בהתאם לנסיבות האמורות. כמו כן, אם ישנה הודעה מסוימת שיש עניין שתהיה תמיד בראש הדף גם זאת אפשר לעשות, בתנאי שגילה לא עולה על 72 ש'.. אז זהו בינתיים

palmera

New member
הסיבה שאני שואלת היא

שאני הוספתי שאלה להודעה בעמ' 2 בקשר להופעה של venga מחר ב'תמוז'. רציתי לודא שזה מתקיים כמתוכנן, ואם אפשר אז גם לקבל כתובת מדויקת.

למעלה