שלום לך SMILE2LIFE
שלום לך. בהודעה נאמר שהפורום לא נועד ל"נאצה על מרצ" אם כך, מדוע נמחקה הודעתי? אילו דברי "נאצה על מרצ" נכתבו???? לעניות דעתי, לא היית כל התיחסות למרצ בפרט ובוודאי ובוודאי לא היו דברי נאצה בכלל, לחלוטין לא. אז מדוע נמחקה הודעתי?? עוד נאמר בהודעהנ שלך, כהסבר על מחיקת הודעתי והודעות נוספות ש"כאן זה לא פופוליטקה וכאן הדברים נאמרים תוך כדי כבוד הדדי..." מה נאמר בהודעתי שאפשר להגדיר כדברים שאין בהם כבוד??? שלא מכבדים את אומרם ואת שומעם? על איזו הצקה מדובר? מדוע אי אפשר לחלוק בצורה מכובדת על דיעה כזו או אחרת? מה פסול יש בזה? האם כל הסיסמאות האלה כמו "דברי נאצה" או "כבוד הדדי" הם כיסוי לאי-יכולת לנהל שיחה? אני לא פעיל בשום מפלגה, לא הייתי פעיל ונראה לי שלא אהיה, יתרה מזו, אני "תוצר" הקיבוץ הארצי... ואפילו יודע לשיר את "האינטרנציונל" מילה במילה...על בוריו... אז אולי בזכות זה נרכשה זכותי להביע דיעה? לנהל שיחה? אז ברצינות,מה הקטע הזה של סתימת-פיות? אין לי ולא היית לי כל כוונה "להציק, להלעיז ולהשמיץ" כדברי המשורר... ואף לא אני ולא אחר שהודעתו נמחקה לא עשינו כך... אז מה הקטע? מה ההבדל בינכם לבין החרדים שאוסרים על בניהם לשמוע, להקשיב, לשאול, לחשוב... אגב, אולי יש טעם לא למחוק את ההודעה הזו כדי שחברי מרצ המשתתפים בפורום יוכלו להביע דיעה? אם כמובן זה מותר להם... (סליחה, לא התכוונתי להציק, להלעיז או להשמיץ - זה פשוט התבקש...)