שאלה למנהל הפורום

millis

New member
שאלה למנהל הפורום

האם זה אפשרי שאתה מוחק את ההודעות שלי ? מאחר והן נעלמות אחת אחת האם אתה עושה זאת בשם חופש הביטוי של מרצ ? האם יתכן שמה שמרצ מאמינה ומטיפה במצע לא מחייב את האנשים שמדברים בשמה ? מצפה לתשובה יוסי מיליס

כן אני מוחק הודעות

לכל המעוניין לדעת, זהו פורום מרצ, ולא פורום פוליטיקה, או פורום קללות וגידופים, פה מדברים רק על נושאים שנוגעים למפלגת מרצ - מי שלא מוצא חן בעיינו מוזמן למצוא לו פורמים אחרים להתבטא, לכן כל הודעה שלא קשורה ישירות לפורום נמחקת וזה כולל דיון על ´סתימת פיות´ - אתם מוזמנים לדבר עד מחר בפורום המתאים.

maayan98

New member
לא פורום פוליטיקה?????

אולי תסביר לי על מה אמורים לשוחח פה, כי אני הבנתי שמרצ קשורה "איכשהו" לפוליטיקה, אבל אולי אני טועה....אנא העמד אותי על טעותי

smile2life

New member
לא בבית סיפרנו

אני לא יודע איך זה הולך אצלכם בפורום ליכוד אבל כאן הפורום מיועד לדיונים על פעולות שמרצ עושה ולא לנאצה על מרצ ואנחנו בתור מנהלי פורום נעמוד על זה ונתעקש על עקרונות אלו. כוונת נדב ב"זה לא פורום פוליטיקה" היא שכאן זה לא פופוליטיקה וכאן הדברים נאמרים תוך כדי כבוד הדדי - הודעה לא ראויה תימחק, משתמש שימשיך להציק, להלעיז ולהשמיץ אחרי שהוזהר יחסם. בשביל התנצחויות ימין<>שמאל יש את הפורומים הבאים בתפוז=> פורום די לכיבוש, פורום ארץ ישראל השלמה, פורום ימין שמאל ופורום אקטואליה. אצלנו לא יהיו ויכוחים ו\או התנצחויות עם פעילי מפלגות אחרות. היה ורציתם להעביר ביקורת עיניינית תוכלו לעשות זאת באחת משתי הדרכים הבאות ובכל מקרה לא בפורום: א) בכניסה לאתר מרצ ושליחת שאילתא דרכו למזכ"לית או לבעל תפקיד אחר בתנועה. ב) טלפונית אל מרכז מרצ 036360111 למקרה ששכחת הנה עמוד הפורומים הראשי של תפוז - שם אפשר לבחור באיזה פורום רוצים להשמיץ. כתובת עמוד הפורומים הראשי של תפוז נדב ואני החלטנו שהפורום הזה ישאר נקי וכאן תהיה רמת דיון נאותה.

maayan98

New member
הבנתי...

אומנם לקח לי קצת זמן אבל הבנתי מה הכוונה - אפשר לכתוב בפורום הזה רק תשבוחות למרצ, רק לדבר על פעולות מרצ (למרות שאני עדיין לא מבינה איך אפשר להפריד בין פעולות מפלגה לפוליטיקה...), ואסור אפילו להזכיר את המילה ליכוד...אופס...הזכרתי את המילה האסורה. עכשיו אתם תמחקו את ההודעה? אם אין ויכוחים, אז מה הטעם?? החיים מושתתים על ויכוחים, שהרי בלעדיהם אין אדם יכול להגיע לאמת ולעמוד מאחורי האידיאלים שלו. טוב, אני מבינה שאין כאן מקום לביקורת, כי אתם רוצים לשמוע רק תשבוחות, אתם רוצים לחיות בבועה, אז שיהיה לכם בהצלחה. משהו קטן: איך אתם מצפים לרמת דיון נאותה אם אין דיון???!!!

smile2life

New member
אני לא עומד לפתוח את הנושא לדיון

וזו תהיה התבטאות אחרונה שלי בנושא לפחות אלייך - ואני מקווה שנגיע להבנה בעיניין. גם להבעת ביקורת יש כללים - מי שמתייחס אליי בכבוד אחזיר לו כבוד. מי שבא להרוס, להשמיד, להעליב ולסכסך הודעותיו ימחקו. אם היית קוראת את הודעת המנהל היית יכולה להבין לבד שכל הודעה בעלת שפה בוטה תמחק ישר:"פורום זה מיועד לא רק לחברי ואוהדי מרצ אלא לכלל הציבור, אולם, למרות הפתיחות מצידנו, מסרים בעלי תוכן פוגע בכל צורה שהיא ימחקו, לכן מרצ מבקשת מכל הכותבים בפורום להימנע משימוש בהשמצות, הכללות, קללות וגידופים. זו הבהרה סופית - כל הודעה נוספת בנושא לא תזכה למענה.

אפשר להוסיף....

ולומר שזהו יותר מהכל פורום מנהלי של מרצ שבו דנים בפעילויות הודעות ודיונים של המפלגה עצמה . אנו מברכים דיונים של ערכים. העניין הוא שקריאות של השמצה כמו תקיפת המלפגה ללא הכרות כלשהי לא רלוונטיות לפורום הזה אלא לפורום המוזכרים בהודעה של מני שרוב משתתפי פורום זה מעורבים גם בהם ולכן תקיפות של השאמל שהם לגיטימיות מתאימות לפורומים אילו ! מקווה שהגענו להבנה עמרי מנוער מרצ

איש ילד

New member
שלום לך SMILE2LIFE

שלום לך. בהודעה נאמר שהפורום לא נועד ל"נאצה על מרצ" אם כך, מדוע נמחקה הודעתי? אילו דברי "נאצה על מרצ" נכתבו???? לעניות דעתי, לא היית כל התיחסות למרצ בפרט ובוודאי ובוודאי לא היו דברי נאצה בכלל, לחלוטין לא. אז מדוע נמחקה הודעתי?? עוד נאמר בהודעהנ שלך, כהסבר על מחיקת הודעתי והודעות נוספות ש"כאן זה לא פופוליטקה וכאן הדברים נאמרים תוך כדי כבוד הדדי..." מה נאמר בהודעתי שאפשר להגדיר כדברים שאין בהם כבוד??? שלא מכבדים את אומרם ואת שומעם? על איזו הצקה מדובר? מדוע אי אפשר לחלוק בצורה מכובדת על דיעה כזו או אחרת? מה פסול יש בזה? האם כל הסיסמאות האלה כמו "דברי נאצה" או "כבוד הדדי" הם כיסוי לאי-יכולת לנהל שיחה? אני לא פעיל בשום מפלגה, לא הייתי פעיל ונראה לי שלא אהיה, יתרה מזו, אני "תוצר" הקיבוץ הארצי... ואפילו יודע לשיר את "האינטרנציונל" מילה במילה...על בוריו... אז אולי בזכות זה נרכשה זכותי להביע דיעה? לנהל שיחה? אז ברצינות,מה הקטע הזה של סתימת-פיות? אין לי ולא היית לי כל כוונה "להציק, להלעיז ולהשמיץ" כדברי המשורר... ואף לא אני ולא אחר שהודעתו נמחקה לא עשינו כך... אז מה הקטע? מה ההבדל בינכם לבין החרדים שאוסרים על בניהם לשמוע, להקשיב, לשאול, לחשוב... אגב, אולי יש טעם לא למחוק את ההודעה הזו כדי שחברי מרצ המשתתפים בפורום יוכלו להביע דיעה? אם כמובן זה מותר להם... (סליחה, לא התכוונתי להציק, להלעיז או להשמיץ - זה פשוט התבקש...)

למעלה