שאלה למנהל הפורום

רונאל1

New member
שאלה למנהל הפורום

אתה ידוע כתומך ארץ ישראל השלמה, חבר מרכז ליכוד ותומך נאמן של התנועה. בשנה האחרונה יש אמירות ברורות שאינן משתמעות לשתי פנים בעניין מדינה פלסטינית וויתורים כואבים מצד ראש הממשלה שלך וראש מפלגת הליכוד, אריק שרון. אליו מצטרפים מדי פעם בכירים אחרים במפלגה. עמדות אלו שמושמעות שוב ושוב ובקרוב יישמעו ביתר שאת בכנס הרצליה הקרוב, סותרות את מצע הליכוד הפורמלי אבל בהחלט משקפות את דעתם של מנהיגי הליכוד והמדינה וגם את מרבית בוחריהם. בנוסף, זה לא סוד שמרבית מצביעי הליכוד בבחירות האחרונות, מוכנים לפשרה טריטוריאלית, כלומר זנחו מזמן את חלום ארץ ישראל השלמה. מעבר לסקרים האחרונים, צריך לזכור שאריק דיבר כבר לפני הבחירות האחרונות על מדינה פלסטינית כך שאין כאן הפתעה כלשהי. מתי, אתה תגיד לעצמך "די, הליכוד זה כבר לא בית בשבילי, הגיע הזמן לעבור לבית אחר (אולי, האיחוד הלאומי? -ר.)" ???

הוא לא עונה לך

פשוט מכיוון שאינך שווה התייחסות. לא אתה ולא השטויות שאתה פולט פה בלי סוף. לך לפורום "העבודה", תדבר שם עם עצמך ועם הנהלת תפוז-במקרה אין אף אחד אחר שם

רונאל1

New member
אני לא שווה התייחסות ובכל זאת אתה

מוצא צורך מיוחד לענות לכל משפט שלי. איזה כיף להיות לא רלוונטי

אני לא עונה לך

כי כבר עניתי בעבר, וברור לי שאתה שואל רק כדי לקנטר ולגרור אותי לעימות אישי מיותר. שכן, איזה עניין יכול להיות לך, שמאלני מוצהר, בשאלה האם אני עוזב את הליכוד או לא, מלבד ניסיון לקנטר אותי אישית? אם יש כאן מישהו מהמחנה הלאומי שמעוניין בתשובה לשאלה שהעלה רונאל1, שיכתוב בבקשה ואני מבטיח לענות.

um21

New member
התשובה היא פשוטה

רעיון ארץ ישראל השלמה הוא יסוד היסודות של הליכוד , יסוד זה לא שונה ע"י אף אחד ממנהיגי התנועה. במצע הליכוד של הבחירות האחרונות כתוב כי לא תוקם מדינה פלשתינאית ממערב לירדן על זה הלכנו לבחירות וקיבלנו 38 מנדטים. הצהרותיו של אולמרט אינן מקובלות על חברי המרכז ועל המתפקדים ולכן מי שצריך לעזוב הם לא אנשי א"י השלמה אלא אנשים כמו אולמרט שמכרו אידיאולוגיה כי הם חושבים שזה יביא להם כיסואלוגיה

טעות בידך

אולמרט לא צריך לעזוב, וכך גם אף אחד אחר לא. אולמרט הביע דעתו. זו זכותו. זה לגיטימי לחלוטין. אנחנו לא מפלגת בובות כמו ה"עבודה" או מר"צ. ישנן דעות שונות בתנועה. כל אחד יכול לנסות לשכנע את האחר ואת חברי המרכז. כשהנושא יעלה במרכז ותתקיים ההצבעה-הרוב יקבע כיצד יראה המצע הבא. אין כל רע בדעות שונות.

רונאל1

New member
שרון דיבר בגלוי על מדינה פלסטינית

ועל ויתורים כואבים הרבה לפני הבחירות,אז נראה לך שמישהו בחר ליכוד בגלל המרכז המושחת שלו או המצע הלא רלוונטי? אנשים כמו אולמרט זה היום הרוב בליכוד. כשתהיה הצבעה דה פאקטו בנושא יהיה אפילו רוב גדול שיאשר את הסכם ז'נווה-שרון.

למעלה