שאלה למנהל הפורום..

דרייה

New member
שאלה למנהל הפורום..

לאחרונה התחלתי לשתות עשב חיטה ,כל בוקר לוקחת את טיפות האלטרוקסין ולאחר מכן סוחטת לי עשב חיטה בימים האחרונים החלה אלרגיה חזקה בגופי עיניי התנפחו וסחרחורות תוקפות אותי..אלו סימפטומים שהופיעו בעבר בעקבות תקיפת הגוף את כדורי האלטרוקסין שלקחתי(אני 1 מתוך 13 מקרים בעולם) בכל אופן,שאלתי האם הריאקציה בין עשב החיטה לבין האלטרוקסין הוא בעייתי? אשמח לקבל תשובה, תודה.

עשב חיטה ואלטקרוקסין????

שלום דרייה, לא הבנתי את כל הסיפור. פתחת בעבר אלרגיה לכדורי אלטרוקסין אבל המשכת לקחת? בד"כ אלטרוקסין זה דבר שהוא די חיוני, אבל עשב חיטה נראה לי שאפשר לחיות בלי. אז אם יש לך שאלה לגבי עשב החיטה פשוט תפסיקי לשתות את החליטה הזו. אגב זה טעים? פעם הציעו לי מיץ דשא, זה אולי מלא סגולות בריאותיות אבל זה ממש ממש לא דבר אלי.

דרייה

New member
ד"ר קרן תורגמן...סדר בבלגן...

כדורים דבר אחד עשב חיטה דבר שני.. 1.בעבר טופלתי ע"י כדורי אלטרוקסין עד שגופי דחה אותם והתוצאה כשל מערכות בגוף ,פגיעה קשה בעיניים.. 2.כיום אני מטופלת באלטרוקסין נוזלי ולאחרונה התחלתי לסחוט כל בוקר עשב חיטה מאחר וההמלצות כל כך רבות,בשבוע האחרון החלו תופעות די דומות למה שקרה לי בעבר עם לקיחת כדורי האלטרוקסין ולכן שאלתי האם יש קשר מאחר ועשב החיטה הוא דומננטי וחזק בהשפעותיו על הגוף ולוקחים אותו על קיבה ריקה בדיוק כמו את האלטרוקסין.. 3.טעים? ממש לא..לא קל לבלוע כל בוקר טעם של דשא מתקתק ..מה לא עושים למען הבריאות..

עדיין אני לא בקיאה בסגולות החיטה

אולי בורות, אבל ממש לא מכירה את חשיבותה הרפואית מלבד כמובן הערך הקלורי, תכולת הסיבים התזונתיים. אבל אין לי שמץ של מושג מה הוא אמור לעשות לבלוטת התריס. אז אם יש שאלה, למה לא לחכות עם זה, לראות שזה עובר. אם לאחר חידוש צריכת עשב החיטה התופעות מתחדשות, אישית הייתי עוזבת את הרעיון. נראה לי שרוב האנשים חיים לא רע בלי עשב חיטה בדיאטה היומית שלהם, את לא מסכימה?

דרייה

New member
מסכימה...לפעמים רוצים לתפוס ...

לתפוס כמה ציפורים במכה אחת.. צימחונית שכמותי חשבה לה לתפוס את כל מרכיבי הסיבים..ויטמינים.. 1 ק"ג עשב חיטה = 15 ק"ג ירקות ירוקים. ..לדוגמא ויש בו כל כך הרבה איכיות שנדמה כי סוד החיים טמון בו באותו עשב... נסיתי..כרגע הפסקתי..בודקת ויתכן שלא מתאים לי לקחת עשב חיטה ..הכל יכול להיות.. תודה על תשובותייך.

למעלה