שאלה למנהל הפורום

זאביקDR

New member
שאלה למנהל הפורום

למה נימחקה ההודעה שבה שאלתי למי יש ציוד שטח משומש ? זאביק

choochee

New member
מה עם יצירתיוית GODDAMMIT

אולי מספיק עם שמות אבי XT ושמעון DR ? בחיאת רכקום !

שמות דפוקים

הכל התחיל מאבי הונדה, ההוא מדרך פתח תקווה, שקיים עוד מימי הג´ילרות. כנראה שלדור הנפילים יש מעריצים כבדים...

זאביקDR

New member
כמה נחמד שמנהל הפורום מתחמק מהתשובה

למעט תשובה מתחמקת בפרטי (הוכחת כוח) הוא כניראה החליט לא להגיב לטענות הגולשים הוא הרי הכי חזק פה וכניראה שגם יבחר למחוק את ההודעה הזאת במקום להגיב עליה זאביק

זאביקDR

New member
סליחה טעות ...אבל ...

את המסר אכן לא קיבלתי ממנהל הפורום אלה מחליל. מה שכן מעניין הוא למה מנהל הפורום בחר שלא להגיב ... ??? זאביק

MexMex

New member
לא ממנהל הפורום אלא מחליל../images/Emo35.gif

|מופתום לגמרי|

חליל הוא מנהל הפורום !!

לפחות אחד מהם
בכל מקרה חליק שכח מזה הרעיון שלא לשים פרסומות וכדו שהפורומי האופנועים כן כן גם אנו וגם הכללי לא יהפכו ללוחות מודעות יום טוב

לתשומת לבכם...

לאותו שואל שאלות מיותרות כבר עניתי ואין לי כוונה להתייחס משום הגישה המזלזלת. כולכם עדים לאיןספור הפעמים שהודעתי כאן שלא לפרסם הודעות קניה ומכירה בפורום עצמו !!! הנדון נמחק וכששאל מדוע קיבל תשובה במסר אישי כי נמאס לי לטחון כאן בפורום את העניין, ולדעתי גם לרובכם נמאס כבר לראות הודעות בנושא, בעת שאת האחרונה אני שמתי בשבוע שעבר בלבד. התוצאה היתה שקיבלתי מהנכבד מסר אישי שמכנה אותי "שפן" על כי שלחתי לו מסר אישי ולא עניתי בפורום. וכל מה שמעבר כבר ממש לא מצדיק התייחסות או תגובה. כל זאת לידיעתכם הכללית וכדי לשים דברים ברורים על השולחן. יש עוד מישהו שחושב שלאחר עשרות ההתרעות שנתתי שוב ושוב ושוב כולל בשבוע שעבר בלבד - יש טענה על כי אני מוחק הודעות קניה ומכירה כאן בפורום?

ומעבר לכל...

עברו למעלה מיומיים מאז שלחתי את האיש לפרסם את רצונותיו בלוח - ואם עד כה זה לא נעשה... כפי הנראה שאותי זה מטריד יותר מאשר אותו.

למעלה