שאלה למנהלת ?

• פותח הנושא שחR
  • פורסם בתאריך

מיקי 43

New member
שחר בגלל הגופה שבעניין

הלינק הוא נמחק כי נאמר כבר מזמן עירום לא כאן שמע איש עזוב מלחמות תחייך שמח תהנה יעשה טוב לך ולאחרים מלחמות וכעסים מקצר את החיים

שחR

New member
מיקי, יקירי

אני איש שמח,מחייך ,מצחיק ונהנה מהעולם. מי שמכיר אותי יודע את זה. הלינק הזה לא נמחק, הוא הועבר לגלות. ורק שאלתי למה ? לא קיבלתי תשובה עד עכשיו כבר למעלה מיממה, חוץ מבקשות משונות ומוזרות להתכתב במסר על נושא שחשוב להתנהלות של כלל הפורום. אתה אומר גופה ? עירום ? אז סימן שהיה צריך אולי למחוק, מדוע היה צריך להעביר דף ולהחביא בשירשור קדוש של "שבת שלום" ? ! חבל, אל תנסה לענות במקומן, אין סיכוי שתצליח להיכנס לראש שלהן. אני מניח שאם דינה הביאה כזכרון נוסטלגי מתקתק את הביקורת שהיתה לי בשעתו על אביטל ישתבח שמה בנושאים דומים, היא כנראה קורצה מאותו החומר שאין להבינו גם במונחי חוקי הפיזיקה שהזכירו כאן. משהו רקוב מאד בממלכת דנמרק.

יערית

New member
בא לי להגיד משהו../images/Emo6.gif

אתה מרשה לי נכון?
ככה מהצד,אחרי שכבר הכרנו את העולם הפורומים כמעט על כל צדדיו, לא נמאס לרטון על כל פיפס שמרתיח אותך? הדברים פועלים אחרת,אומרים לך שכדאי ורצוי להיתדיין על כך במסרים, למה ללכת בדוך לא יעיל? אני זקנה כבר שחר באימש'לך רחם עלי ,יש עליך מעלות אחרות שתמיד הודגשו בפורומי תפוז,כדאי ורצוי לדבוק לזה,עזוב את הפראנויות שלך
שלך יערית לזכר הימים הטובים של ארוחות הערב,בילוי שישי בערב,נסיעות לחופשה וכו'

שחR

New member
תראי איזה קטע

אם מעברים לך הודעה לקיבינמיט בלי הסבר - תשתוק..תחליק אותה אם כותבים עליך שקר ולא מתנצלים ואפילו לא מביאים סימוכין - תשתוק..תחליק אותה את צודקת, אחלה קטעים פה. מה אני מחפש צדק עם ניהול כזה שהשתרש פה. לפעמים אני חושב שאולי מנהלות כאלה צומחות על קרקע פוריה ....

יערית

New member
מה יש לך מצדק אה?

אם תרצה להבין איך הפורום על שירשוריו מתנהל כיום, ממליצה לך לשוחח על כך מאחורי הקלעים עם המנהלות,בטוחה וסמוכה ששם תקבל את המענה המתבקש וכך תחסוך לעצמך בלבלת ענקית לגבי "אי תגובה" מצידן. עכשיו אם בה לך להצביע עלי כקרקע פוריה,סבבה רק איפה הזרע לעזעאזל?

שחR

New member
לשמחתי יש לי חוש צדק מפותח

זה בכל המקרים גרם לי להיות אדם טוב יותר ושלם עם מעשי. אני לא צריך לשוחח מאחורי הקלעים עם אף אחת על נושא שהיא צריכה לתת לכותבים דין וחשבון על מעשיה כמנהלת. בלי לשאול , בלי להודיע, לקחה הודעה תמימה זרקה אותה אי שם. היום זה לי, מחר זה לך, או אולי את כבר רגילה ? זה נושא פומבי, חשוב להתנהלות תקינה של פורום, חייב להיות גלוי, ואסור שיעשה בחשכה. ממתי הפכת להיות כזאת פאסיבית, איפה יערית שאני זוכר שהיתה מזמן צריכה לנהל את הפורום הזה לפני שעשו לך את המחטף הידוע לשימצה שלא ישכח בספר דברי הימים של הבית הזה. עד מתי ינהלו אותו בסגנון הבולשביקי- פולני וכולם יגידו אמן. שלך, שחR

קטי30

New member
אלק' חוש צדק מפותח

אדם שלוקח הודעה "חשובה" ששורשרה ועושה מזה שירשור שלם וטרררררה לזה אתה קורה צדק??? ובטח אתה בא בשם העם היושב בציון ובסלבדור הא'???

שחR

New member
קטי- תגובה ענינית ממך בבקשה

אני בא בשם עצמי. את יש לך אחריות כלפי כולם. תסבירי את מעשייך, אולי הצדק יהיה איתך. את נמנעת בכוונה להסביר דברים מפני שאין הסבר הגיוני, אני מניח, למעשי הניהול המטפושים הללו. לכן עדיף שתודיעי קבל עם ועדה שטעית ולא תחזרי על מעשייך להבא. מותר להודות בטעות. תפסיקי לעשות ממני הבעיה. את והחברה שלך לניהול יצרו אותה והעצימו אותה בחוסר ההתיחסות ובציניות שהפגנתן בשירשור המביך הזה.

יערית

New member
אני בעד

לא להעיר את "המתים".יערית אקטיבית איפה שצריך להיות, בחייה האישיים,כאן זה כבר מזמן הפך להיות אחרת עבורי, זו פאסיביות בריאה שחר:).

מה שהוא אמר ../images/Emo45.gif

בחיאת שחרול, אם תכעס פה בפורום, לא יישארו לך כעסים בשביל פרעה.

° זואי °

New member
תודה דינה

חייכתי כשראיתי את השירשור הזה... אחחח נוסטלגיה... ומצד שני... בעצם... שום דבר לא השתנה חוץ מהמנהלת

שחר....שחרר, בחיי שזה לא בריא

כותב את זה ממקום חיובי (אבל ממש). קראתי את עלילות פרעה. ועכשיו גם את זה. למה ? עזוב ת'מלחמות. באהבה, אופטימי

שחR

New member
ת'אמת נהיה מבאס להצחיק פה

יש סיכוי סביר שיעיפו את הקובץ לאיזה שירשור על איחולי חג שמח, או צום תשעה באב. אנא ערף.

יערית

New member
אתה טועה

יש שרשורים של כל מיני בלה בלה,לא נושאים שפתוחים לדיון, מאחר וכאלו נפתחים הרבה ביום,מרכזים אותם תחת שירשור בלה בלה אחד,לגיטימי בעיניי:). נראה לי שמיצינו,עכשיו זה הזמן שלך לגלגל אותך מצחוק .

למעלה