שאלה למנהלת ?

• פותח הנושא שחR
  • פורסם בתאריך

שחR

New member
שאלה למנהלת ?

איך קורה שאתמול בצהרים אני מביא לניק חמוד ומצחיק בהודעה נפרדת. ו...היום אחרי חיפושים קדחתניים אני מוצא אותו בקושי קבור באמצע שירשור מכובד של איחולים ל " שבת שלום" חחחחה. מהם שיקולי העריכה המלומדים והאם יש טעם להביא לפה דברים מצחיקים מידי פעם בלי יד מכוונת ? שלך, שחR שמוטיב החיפוש לא עוזב אותו ביממה האחרונה כאן
.

R a c h e li

New member
תורת היחסות ../images/Emo6.gif

תורת היחסות כוללת שתי תאוריות פיזיקליות שפותחו על-ידי אלברט איינשטיין, ושינו את תפיסת העולם של הפיזיקה בכל הנוגע למושגי היסוד שלה: זמן, מרחב, מסה ואנרגיה. עקב גודל המהפכה שבתורות אלה הרגיש איינשטיין צורך להתנצל בפני סר אייזיק ניוטון על כך שתיקן את כללי המכניקה שלו ואחת שפותחה ע"י שתי מנהלות
מקום רגיש יש לי לנושא חחחחחחחחחחחחחחח

ayb1

Well-known member
תורת היחסות של אינשטיין?הזכרת לי

כאשר אחד דוחף את אפו לעכוזו של השני. לראשון יש אף בעכוז,גם לשני יש אף בעכוז אבל יחסית מצבו של הראשון טוב בהרבה משל השני.

deena

New member
ברוך שובך

שחר. להבא, אם יש לך שאלה/ טענה/ תואנה, נשמח לקבל את ההערות שלך במסר. שיהיה לך יום נפלא.

שחR

New member
מה תשובתך ?

אני במסרים כותב דברים שלא מעניניו של אף אחד. הנושא הזה מעניניו של כל הפורום. היום את עושה את לי, מחר לאחר. רוצה להבין את השיקולים שלך, אולי את צודקת ?

קטי30

New member
אתה באמת מתעניין????

שלח מסר אני מבטיחה להסביר לך על הא ודא להסביר לך מה מעבר ועל מה בלשון רהוטה שפה ברורה בניחותא וסבלנות מרובה ה
אצלך

קטי30

New member
לא סודי ולא עמייט'

הרבה יותר אישי
אם יש לך איזה שהיא טרוניה פנה אלי באישי אשמח לענות לך אחד לאחד בעיה לבעיה מה כל כך קשה לך הא'?????

Rinattt

New member
אולי יהיה... לך תדע... ../images/Emo11.gif

קטי לא עם הגרזןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...

קטי30

New member
שחR צודק בהחלט../images/Emo88.gif

לא היה ולא יהיה
ובעניין שלך קב'ללללללללללללללללללללללללללל: "צדק? מי מחפש צדק? אנו עושים לעצמנו צדק משלנו. אל לנו להתלונן על צדק כל עוד יש נשק בידינו ואנו חופשיים להשתמש בו" [פרנק הרברט] אתה הבנתָ את זה, מR, ברוך

למעלה