שאלה למנהלת הפורום

avitalm2

New member
שאלה למנהלת הפורום

אני התחלתי לאונן ממש לפני שבוע (בגיל 30) נשמע מטורף אני יודעת אבל לא יכולתי לעשות את זה לפני כן מטעמי שמרנות פסיכולוגית ואפילו פרימיטיביות. כל זאת למרות שהיו לי חברים בעבר והתחלתי לקיים יחסים עם החבר בגיל 17. היום אני נשואה כבר שנתיים וחצי ופתאום כשהחשק המיני ירד לי מאוד וזה התחיל להפריע למערכת הזוגית החלטתי שאני רוצה לטפל בעצמי וקרה שהצלחתי לאונן כשאני לבד. כשאני מנסה לחשוב על פנטזיה מינית אני מרגישה שאני בוגדת אם אני חושבת על גבר דמיוני אחר חוץ מבעלי ופשוט לא מצליחה לחשוב עליו. כשאנחנו מקיימים יחסי מין אני מתקשה לגמור לפעמים זה קורה למרות שכשהיינו חברים מאוד נמשכתי אליו והייתי גומרת אפילו עם בגדים. מה עליי לעשות?? הזוגיות שלנו מושלמת אנחנו אוהבים וחברים טובים יש תקשורת, הבנה וכו' וכו'.

בשבחה של האוננות

אוננות היא לא בגידה פנטזיות אינן בגידה להיות נאמן לעצמי זה לא בגידה כל מה שאת עושה שעושה לך טוב ולא פוגע באיש, זה שלך יש פער עצום בין לשכב עם גבר אחר לבין לפנטז על מישהו אחר, דמיוני, לא מוכר. לעיתים דווקא עם גבר זר בפנטזיה אנחנו מרשים לעצמנו לעשות דברים שליד הבן זוג הקבוע זה לא היה מצליח לנו להאשים את עצמך לא יעזור לך לפנטז תפיסת מיניות בריאה, יציבה ושלמה. מאחלת לך הרבה אהבה עצמית, שמחה ואושר עם בן זוגך ועם עצמך. מקווה שתוכלי ליישם את מה שאת מלמדת את עצמך, איתו. בהצלחה

סתם שאלה שעולה לה מהתשובה...

אם אני אוהב את בת הזוג מדוע צריך לפנטז על מישהי אחרת???? למרות שאני יודע שהתופעה קיימת מעולם לא הצלחתי להבין אותה. או שאני חי עם אדם אהוב ונחשק או שאני חודר אליה ומפנטז על .... לדעתי, ברמה מסויימת, זה בהחלט יכול להחשב לבגידה במי שנמצאת איתי ובטוחה שממנה ואיתה אני נהנה, בדיוק כפי שאני ארצה להאמין שהיא נמצאת איתי, מרגישה אותי, נהנית איתי ולא עם נבחרת רוגבי. לגבי אוננות הכל פתוח והרשות נתונה למרות שגם בזמן אוננות אפשר בהחלט לפנטז על בת הזוג. שלא לדבר על העובדה שגם כאן עדיף לעשות זאת יחד איתה, אם זה מתאפשר (אם אין מרחק גאוגרפי למשל) זה רק יעשיר את חיי המין של הזוג (זה נכון לשני בני הזוג). שבוע טוב מלא אהבה.

למה צריך למשטר מחשבות?

פנטזיה היא מחשבה שאמורה להלהיב אותי, לשמח אותי, אני יכולה לדמיין שאני עפה בשמיים, מופיעה בקרקס כלוליינית או טובלת באמבטיה של זהב מלאה בשמפנייה. כל פנטזיה אמורה לשמח, לגרות לעורר, גם פנטזיות מיניות. זה לא חייב להיות קשור במציאות או להיות מוחשי. לשים מחסומים על פנטזיות זה בעייתי כי אנחנו נתחיל להרגיש רגשי אשמה על מחשבות חולפות רק בגל שזה לא מהוגן או לא ממשי? מותר לי לפנטז גם אם אני בזוגיות מעולה גם אני מאוהבת זה לא קשור מציעה לקרוא את ננסי פרידיי נשים מעל והגן הסודי שלי המדברים בדיוק על נושאים אלו בהצלחה

קראתי כי הנושא עיניין אותי...

אבל לא השתכנעתי בנושא הפנטזיה המינית. לדעתי, עדיין אם את מאוהבת באמת, אין כל צורך לפנטז שאת עם החבר הכי טוב של בן זוגך (רק לדוגמה) או שאת במיטה עם קבוצה של גברים. הגבר שאיתך מאוד רוצה שהוא יהיה הפנטזיה שלך והוא ורק הוא ימלא את כל דרישותיך המיניות. אני לא מגביל את הפנטזיה ככלל, ההיפך הוא הנכון. אני טוען שאם אדם שואף למשהו עליו לדאוג שהוא יהיה במקום שהמשהו הזה ימצא למרות שזה רק בדימיון. אבל פנטזיה מינית יש בה אנרגיה שונה לחלוטין מכל פנטזיה אחרת בדיוק כפי שהמין הוא הדחף החזק ביותר מכל דחף אחר הקיים באדם. מכל מקום, לפחות לטענתי ולהבנתי, ואני נשוי כבר 43 שנים לאותה האשה, אם אני צריך לפנטז על השכנה שלי מלמעלה כאשר אני נמצא עם אשתי כדאי לי לבדוק מה בדיוק הרגשות שלי אליה ועד כמה אני רוצה אותה ומאושר איתה. גם אם לעיתים המסקנה לא כל כך נעימה לבודק.

משמעותה של אהבה...../images/Emo42.gif

לאהוב זה לא לחפש את הבן/בת זוג המושלמים, אלא ללמוד לראות את המושלמות בבן/בת זוג הלא-מושלמים. (לא מקורי שלי)

פנטזיה זה לא רק צורך

פנטזיה זה גם כייף זו העשרה לשעות הפנאי זה כמו הסיבה שאנחנו מתבלים את המזון כדי שיהיה מגוון. אגב, דחף המיניות הוא לא בהכרח הדף הכי חזק, זה יכול להיות אחד מהדחפים אבל כמו שפרויד אומר ליבידו יכול להיות גם ביצירה.

נראה לי שהדיון איתך על פנטזיות ../images/Emo2.gif

הופכה להיות הפנטזיה שלי

למעלה