שאלה למנהלים

../images/Emo57.gif שמע בימר... ../images/Emo57.gif

הפורום הזה מיועד לאופנועני שטח מכל מין, גיל, סוג ומטרה... בהחלט אפשרי שתקבל מרוכבי אנדורו מכורים תגובות מהסוג שקיבלת, אין זה אומר שהיער שייך בלעדית להם. הם מביעים דעה, ואתה יכול להביע דעה משלך. אם תכנס לכאן קבוצה מכובדת של רוכבים כמוך - הם יתפסו ביער נפח שיביע את משקלם היחסי. כניסתך לכאן מבורכת באשר היא, אף אחד לא מנסה לשנות אותך, גם אם יש מי שמבצע בך פעולה מסיונרית המקובלת מאד אצלנו בכת. טבעי שכל אדם מייצג את מה שהוא מכיר וחי. לעיתים דעות מייצגות נסיון רב ומגוון. לצד חופש הביטוי וזכות הבירבור, חליל מציע לך לקרוא בראש פתוח את דברי האצילים גם אם אלו לא יתאימו לך אישית. כל מי שהגיב לך - כוונתו היתה לנסות ולפתוח עיניך (בראייתו) לטובה. ברכות למאמינים ח.
"אם אשכחך אל מידיה - תישכח ימיני"

chargol_moshbat

New member
שמע חליל...../images/Emo57.gif

החרגול המושבת (וורסיה אנגלו...) מצטרף לקולך הרדיופוני והערב (?!) : "אם אשכחך אל מידיה - תישכח ימיני"
וביום ש´ הבא עלינו לטובה , יום הכתמתמות - יום ההשקה , החליל בא?

chargol_moshbat

New member
אה? סימן שאלה כתמתם? ממתי החליל תם?

ביום ש´ הקרוב הבא עלינו לטובה - "יום הכתמתמות" - "יום ההשקה" יום שבו יבואנית הכתמתמות עורכת ארוע השקה למועדון הלוחמים הכתומים ובו מכל טוב האצילים והארץ והחליל? יודע? ובמידה ויודע , הוזמן? ובמידה והוזמן , בא? ובמידה ולא יודע ולא הוזמןחס וחלילהשהחרגול יפעל בענין?

אוווווווווווווווו

האמת לאמיתה... לא על זה חשבתי... כשאמרת... בשבת הקרובה אני כפי הנראה משיק שקשוקה (כתמתמה) לחלילוני ולי. נשקשק בה יחדיו בחצר בוסתננו תחת שיקשוק כנפי הציפורים כך בבוקרו של יום. ובכלל, כנראה שאני תופס קצת מרחק מהשיקשוק האמיתי וכך עד שאתן השיק ואפסיק לשקשק כל אימת שארגיש עושק. תודה אחי למושבתות ח.
וד"ש לכל ידידי מסוהא, כור מחצבתו של ה"נסי..."

בימר

New member
לחליל וליועצת

לחליל: תודה על ההבהרה. ואתה צודק. עלבוני היה לא במקום (פשוט קשה לי לשמוע שמעליבים לי את האופנוע, ולהשאר אדיש...). ליועצת: גם את צודקת. זה לא היה מירוץ אנדורו, אלא ראלי, אותו ניצח היימן ב- 1.12.

alfred

New member
איך אלפרד פיספס את השרשור הזה...

איך? לאלוהים פתרונים. כן בימר, לא בימר. כן GS, לא GS. איי איי איי...

למעלה