שאלה למנהלים

בימר

New member
שאלה למנהלים

למה השרשור שהמטייל התחיל מצוי בתחתית העמוד, למרות הודעות חדשות שהוספתי? אנא מיחקו הודעה זו לאחר שקראתם.

דווקא ניתן להשאיר את ההודעה

לצורך הסברה ראה כרובי בזמנו הסביר לי כי ההודעות מעבר ל72 שעות אינן מוקפצות למעלה הדבר הגיוני בעיני קולרגול

בימר

New member
ירחמיאל...

(אני יכול לקרוא לך ככה?) שלחתי לך מסר אישי. הייתי רוצה שעוד משוגעים יראו שגם הבהמות יורדות לשטח. איך עושים זאת? שרשור חדש?

hananlv

New member
ה"שיגעון" הזה צריך לעבור מן העולם

בתור מי שנסע עם R80 GS כבר לפני 20 שנה בכל מיני מקומות שהיו גורמים ליצרן להתאבד (כולל תחרויות) אני יכול להגיד לך שמאז וקיבלתי את הארה (דהיינו אופנוע שטח של ממש) אני לא מפסיק לחשוב איזה מטומטם הייתי.. כיום אני לא רואה בכניסה לשטח עם אופנוע ששוקל מעל 200 ק"ג כולל מזוודות (שלא לדבר על הרכבת נוסע\ת) שום דבר ששווה להתגאות בו

XDR

New member
ולמה בעצם?

הרי החברה מטיילים. לא מתחרים, לא בודקים את גבולות מעטפת הביצועים שלהם. מטיילים. אם בחרת להכנס לדיונות עם R80 בראלי חדרה (שנת 89 אם אני זוכר נכון) זה עניינך הפרטי. אבל לטיולים? איפה הבעייה? אתה נהנה מ KTM ששוקל כלום והם מוצאים הנאה דווקא בלטייל עם אותו פילון רחב אוזניים שאיתו שעתייים קודם הם דהרו במהירויות לא חוקיות בעליל על כבישי הדרום, איפה הבעיה? לא מבין. XDR

XDR

New member
לא הבנתי אם "בהמה" מתייחס לכבדים

או לקלים אבל זה לא ממש משנה. הנקודה היא שאנשי הBMW נהנים ממה שהם עושים אז מדוע יש צורך "להראות להם את האור" ? גם אני, רכוב על DR 650, מפיק חלק מההנאה שלי מהעובדה שאותו אופנוע שדוהר בשבילי המכתש הוא גם זה שייקח אותי הבייתה בסוף הטיול בלי כל הלוגיסטיקות של עגלות, רכבים, מסלולים מעגליים וכו´. בסופו של דבר יש תחושת חופש אדירה כתוצאה מהרבגוניות של הדו"ש המעולה הזה. שלא תבינו אותי לא נכון, אם ליבני,רדר וכל אחד אחר נהנים מ KTM משונע על נגרר לי בוודאי אין בעיה עם זה. מה שאני לא מבין זה את השלילה של הצד השני, של הדושי"ם והאופנועים שהם לא "קלאסיים" לשטח. XDR

אני חושב שהכוונה הייתה לאותם

מסלולים טכניים ומעלות שאינם עבירים בלשון המעטה או עבירים למטורפים לפיפילונים שכאלו קורלגול

gradar

New member
לא רק ידידי....

תסע אפילו בנקרות = אוטוסטרדה עם 250 ק"ג ותאמין לי זה לא תענוג גדול..... נ.ב. אני כבר עשיתי זאת ואתה ????

gradar

New member
כמובן ש...... לא ! ../images/Emo150.gif

דרישות הסף הנן: א. 200 ק"ג לפחות... ב. שני צלינדרים או יותר. ג. גל הנע ולא שרשרת (דריישפט). ד. מהלך מתלה אחורי של לא יותר מ200 מ"מ ורצוי 120. ה. צמיגי כביש מומלץ ע"מ למצות את החוויה. מה-רדר שעבר עם מוטוגוצי TT650 את כל הארץ בשטח (ויותר מפעם אחת). אה וגם עם סופר טנרה.

XDR

New member
אתם מתעקשים לפספס את הנקודה.

....אני מקווה שאתם לא מנווטים ככה
רדר, קראת את ההודעות של בימר? הוא נשמע לך סובל? יכולת "לקרוא" את הברק בעיניים כשהוא הקליד את ההודעה, אז מה הסיפור? יש אנשים שנהנים מהאתגר של העברת שיירת פילים בשבילי החצץ של נקרות, תתפלא. XDR

hananlv

New member
שמעתי גם שאף אחד עוד לא עשה

את הנקרות ע"ג קורקינט בטוח שזה יהיה מאד מאתגר

רק שלקורקינט לא ייגמר הדלק שם

כמובן שזכור לקורלגול איש אחד שטען כי ק.ט.מ לא צריכים לתדלק
מישהו ? כן כן אתה שיושב שם בסוכנות הביטוח
קולרגול

STIVENZ 426

New member
רגע רגע רגע...הסטיב מזהה פה אתגר..

ותגידו- מישהו היה בנקרות כבר עם פיאג´ו SI??????? הא?????? איך זה בתור אתגר??? סטיב שמבטיח הפתעה אישית ליועצת במירוץ הבא. ומבטיח עוד הפתעה כללית לכולם... רמז? הרמז נמצא בשורה הראשונה...
:_D
426

XDR

New member
אבל קורקינט לא כבד בכלל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

hananlv

New member
תראה...

קודם כל DR650 זה לא כ"כ קיצוני בהשוואה ל BMW עם מזוודות ופריניג והוא בעיני בתחום השפוי – כלומר ניתן ליהנות ממנו בשטח למרות שאם רוצים למצות את המרב הרי שהמחיר הכלכלי שתשלם עבור בלאי מואץ הוא גדול בהרבה מאשר אופנוע מקצועי כך שהרווח שבהימנעות מהלוגיסטיקה עלול בסופו של דבר להתקזז עם הוצאות החלפת שלדה (וזה מניסיון אישי...) לגבי אלו שבוחרים לטייל עם מפלצות אמיתיות – אני טוען שהדבר נעשה לא מתוך ידיעה (מכיוון שאם הם היו מנסים אופנוע שטח ראוי ספק רב בעיני אם היו מעלים בדעתם בכלל לעשות את זה)

למעלה