שאלה למנהלים

FunkyGiraffe

New member
שאלה למנהלים

האם קיימת דרך להתחבר אל הצ'אט דרך מירק [איך בכלל אפשר?] וגם לראות את השידור? סליחה, אני לא ספאמר, אני רק מעדיף את פרוטוקול המירק על I2I כי הוא נוח יותר ושימושי יותר.. אגב, אתם מוזמנים להצמיד על המאסק של מעקב כדי להבין שאני לא ספאמר.

arigosh

New member
mIRC זה לא פרוטוקול

השם של הפרוטוקול הוא Internet Relay Chat Protocol או בקיצור פרוטוקול IRC. והוא מוגדר ב RFC 1459, RFC 2010, RFC 2011, RFC 2012 ו RFC 2013. mIRC היא תוכנת חלונות להתקשרות לשרתי IRC. שימו לב!!! mIRC היא _לא_ תוכנת חינם, ואתם אמורים לשלם עליה!!! בכל מקרה, הצט החדש של תפוז, שהבלוג טיווי מבוסס עליו, מעיף אוטומאטית כל משתמש החשוד כי הוא לא משתמש בתוכנת ה i2i, ולא רק משתמשי mIRC. ככה שאי אפשר להתחבר אל הצ'אט דרך מירק.

eYaL

New member
ותודה על ההסבר המקצועי המקיף../images/Emo13.gif

TheSource

New member
סליחה שאני מתערב..

אבל זה בולשיט... תבדוק טוב ותראה שיש (הספאמרים בעיקר, אבל לא רק) שמתחברים יופי, אם אתה רוצה אתה יכול להרים סניפר וגם לזהות מי נכנס ואיך. כבר אמרתי את זה פעם פעמיים לשוטרים בחדרים - אבל הם עסוקים .. אתם יודעים מה (לא כולם, חלק ממש בסיידר)

arigosh

New member
תקרא טוב את מה שכתבתי

לא כתבתי באף מקום שאי אפשר
כתבתי שתפוז משתמשת בתוכנה שמנסה לזהות את כל משתמשי המירק ושאר תוכנות הקליינט ולזרוק אותם מהצ'אט. זה לא אומר שאין דרך להתגבר עליה. אם אתה יודע להשתמש בסניפר, הרי שנראה לי שתוכל בקלות לגלות איך לעקוף את התוכנה לבד. ואני אתן לך רמז - תפוז משתמשים בתוכנת צ'אטים שהם קנו מחברת i2i Internet Solutions Ltd. חוץ מזה, אתה לא באמת מצפה שאני אספר לך איך עושים את זה?!?

TheSource

New member
בטח שאני לא מצפה :)

אני עברתי את הגיל כבר לדברים האלו - הפעמים היחידות שאני מרים סניפר זה כשמישהו מציף ואני רוצה לדעת את ה IP שלו (ולא משנה איך אני יודע את זה מהכתובת שהשרת נותן) כדי להסביר לו בנימוס שכדאי שיפסיק. ואתה צודק לגבי התוכנה, עוד לא הבנתי למה תפוז הלכו על i2i אבל לבריאות שיהיה להם. והפתרון הקודם (של הצאט הישן לא זוכר של איזו חברה) לא היה הרבה יותר טוב מבחינת סקיוריטי. Just wanted to make a point here , כי כבר שמעתי שוטרים אומרים יותר מדי פעמים שזה בלתי אפשרי - אז כמו שאתם יודעים בתוכנה אין בלתי אפשרי - יש רק "עוד לא" או " וואלה איך לא ידענו על החור הזה" טוב.. נראה לי מיצינו :)

arigosh

New member
יפה אמרת ../images/Emo45.gif

אני חושב שתפוז מודעים היטב לאפשרות הזו, ואפילו משתמשים בה בעצמם. הרי אתה לא חושב שמנהל הצ'אט משתמש בקליינט המאעפן של i2i? נכון אייל?

בהביבו

New member
ואו. ולהודעה המקורית - לא ניתן...

להיכנס בעזרת תוכנת המירק לצ'אט תפוז.

למעלה