שאלה למנהלים

רותם 36

New member
למה לא ??????

הזדמנות נהדרת להחזיר את כל "הטועים" "החוטאים" וה"כופרים" לחיקה החמים שלך הדת. אני אומרת לך , הוא יקבל בטוח מקום של כבוד בגן עדן

סלסרו

New member
סלסרו מוסר שהוא מוכן לנדב את רוחו,

אבל רק כשהוא ישן, וממילא נשאר בו רק קיסתא דחיותא. בשאר הזמנים הוא זקוק לרוחו.

אחרי שגיגלתי

ונודע לי מזה קיסטא דחיותא (בט', נו לא משנה זה ב'לועזית' חבדפדיה, האין זה צרוף מקרים מופלא) נראה כי נסתפק במצב צבירה הישן שלך. מה גם שזה תואם את זמני הערות שלנו...

סלסרו

New member
../images/Emo45.gif משום מה בת' לא הרגיש לי נכון,

אבל הייתי בלחץ זמן וכתבתי במהירות ולא היה לי זמן לבדוק. תודה על התיקון.

עשן89

New member
לא צריך להזמין

אני חרדי מאמין,ואתיאסטים יש פה מספיק.אז הענין מסודר.אבל הרעיון נחמד.

גבעון 1

New member
לא מספיק חביבי

ראשית אין לך הסמכה לרבנות, ואם הבנות למשל תשאלנה שאלות , בהלכות נידה מה תעשה? שתיים יש פה בוגרי ישיבות, שבילו בין כתלי הגמרא אי אילו שנים, בהוויות אביי ורבא, ואותם תתקשה לדעתי, להתמודד אתה לא מיצג את עולם התורה הספרדי, שבינו לבין החומרות האשכנזיות הנידונות פה , בוודאי בעניינים שבינו לבינה. כמו למשל אם אשכנזיה שהתחתנה עם ספרדי, מותרת באכילת אורז בפסח, או שמא עליה לראות את אישה זולל אורז לתאבון, וחומוס ,לשובע כשהיה מגררת ביצה קשה, ומצה שעבר עליה 120 יום מה לי פרענק מלידה, ולחומרות המשוגעות שלכם... שאבותיי ואבות אבותיי, כולם שומרי תורה משכימים ומעריבים לבתי כנסיות, מהם יושבי על מדין, לא דמיינו אפילו בחלומות הליילה של בבא בן בוטא... ויש גם חשש שתתנפל עלייך לילית,ערומה, כאן בפורום. ותטביע אותך ביוון הכפירה, שכל באיה לא ישובון, בבחינת"שנה בעל ופירש קשה מכולן"(אל תנסו בבית) אשר על כן הייתי מציע להביא "גברא רבא" "פטיש החזק עמוד הימיני" עוקר הרים, ומטחנן זה בזה, מסלק מוקשים, ומפרק פצצות(לא התכוונתי למה שאתם חושבים)
מרן רבינו...

סלסרו

New member
בעבר היה נסיון לעשות דבר כזה בפורום היוצב"ש -

להביא מחב"ת ידוע (לא היו צריכים להביא כוייפרים, יש מספיק) - ולזכרונו הוא השתפן ברגע האחרון. מחב"ת יבוא לכאן רק במטרה אחת: לעשות נפשות. כמובן שאין מצב שהוא ישתכנע, ומי שמכיר את המחב"תים יודע שממילא אין להם תשובות לענין, אז מה הטעם? מחב"תים טובים לייב, כי הם יכולים להשתמש ברטוריקה וטריקים דמגוגים שעובדים על רפי שכל, אבל בכתב, כשיש למתדיינים זמן לענות להם לענין ולהתקיל אותם בשאלות קשות, בצירוף עובדות נוקשות וסברות הגיוניות - שם הם הופכים לאפסים מאופסים וריקנותם מתבררת לעין כל. לכן הם מפחדים מדברים כאלה. בקיצור, אם באקשן חפצה נפשכם, נו, למה לא. זה יכול להיות מצחיק, ומשנכנס אדר מרבין בשמחה. אבל משהו רציני יותר לא יצא מזה.

גבעון 1

New member
ירדת מהאולימפוס שלך..

יפה שירדת מהאולימפוס שלך, סך הכל לא צריך לבזות אנשים בכינויים, וכ"ו אתה יכול לשמוע גם מי שלא בדעה שלך. יש לכם שם בעיה בפורום יוצב"ש, שאתם מנסים בכל מחיר, לעשות צחוק ממי שלא בדעה שלך. זה מאוד ילדותי.... ואני יכול להבין, רב שלא רוצה שתעשו ממנו צחוק... כי הוא רב ולא ליצן החצר שלך... אז אם תנהג בו בכבוד מינמלי בוודאי גם תוכל לשמוע מה יש לו להגיד,

לחוד

New member
לעניות דעתי

את רוב חברי הפורום לא מעניינים ויכוחי בנושאי אמונה. האשכולות שעסקו בדיונים מסוג זה לא התפתחו והתנדפו מהר מאוד. (יש למישהו הסבר?)

קודם כל

לפי השירשורים כאן נראה שחברי הפורום מעוניינים מאוד. שנית, אמונה זה דבר מאוד כוללני ורחב, אומנם לא את כולם מעניין קיום או אי קיום האל, אבל בהחלט מעניינים כל נושאי הדת והקהילה החרדית.

למעלה