אל תבנה על השטעלע הזה
ג גבעון 1 New member 16/2/10 #15 אני בעד אבל צריך שיהיה אחד ספרדי ואחד אשכנזי, את האשכנזי נשלח פה לפולניות... ואת הספרדי למי שרוצה ,לשמוע את מרן ככה אתם תוכלו להינות מכל העולמות
אני בעד אבל צריך שיהיה אחד ספרדי ואחד אשכנזי, את האשכנזי נשלח פה לפולניות... ואת הספרדי למי שרוצה ,לשמוע את מרן ככה אתם תוכלו להינות מכל העולמות
א אביב זמיר 3 New member 16/2/10 #19 בתנאי אחד ! שלא יתיחסו לרב כמו שהוא חושב שאמורים להתיחס אליו.בלי כבוד הרב ובלי גוף שלישי ! אני מקבל את היוזמה בתור תכנית בידור.
בתנאי אחד ! שלא יתיחסו לרב כמו שהוא חושב שאמורים להתיחס אליו.בלי כבוד הרב ובלי גוף שלישי ! אני מקבל את היוזמה בתור תכנית בידור.
ח חרדית תוהה New member 16/2/10 #24 בלי כבוד הרב ובלי גוף שלישי. קיבלת. אבל יחס של כבוד מינימלי לאדם שתורם מזמנו ונותן לנו כהגדרתך ``תוכנית בידור`` חינם.
בלי כבוד הרב ובלי גוף שלישי. קיבלת. אבל יחס של כבוד מינימלי לאדם שתורם מזמנו ונותן לנו כהגדרתך ``תוכנית בידור`` חינם.
מ מתבי6 New member 16/2/10 #20 אני בעד, אבל מי ישאל את היוצא שאלות, הרי כולם כאן בצד אחד? (אני יודע שיש כאן הרבה חרדים קוראים סמויים אבל הם לא יחשפו את עצמם)
אני בעד, אבל מי ישאל את היוצא שאלות, הרי כולם כאן בצד אחד? (אני יודע שיש כאן הרבה חרדים קוראים סמויים אבל הם לא יחשפו את עצמם)
ח חרדית תוהה New member 16/2/10 #23 מתבי6 אל תדאג ברגע שהחרדי יענה תשובות יהיה ליוצא מה להגיב ואני משערת שיתפתחו שאלות.
מ מבולבלונת New member 16/2/10 #26 ../images/Emo45.gifרעיון נחמד אהממממה יהיה קשה למצוא חרדי מחב"ת רציני שיסכים להכנס לכאן. אלא אם כן יביעו רצון כן לשמוע ללמוד וללמד. לגבי יוצב"ש משכיל הייתי מנסה לנדב את רוחו של סלסרו ידידינו...
../images/Emo45.gifרעיון נחמד אהממממה יהיה קשה למצוא חרדי מחב"ת רציני שיסכים להכנס לכאן. אלא אם כן יביעו רצון כן לשמוע ללמוד וללמד. לגבי יוצב"ש משכיל הייתי מנסה לנדב את רוחו של סלסרו ידידינו...