שאלה למנהלים

Jagged chaos

New member
שאלה למנהלים../images/Emo13.gif

איזו עמדה תנקטו אם אפרסם פה קישורים להורדת הופעות ובוטלגים של נירוונה? הופעות ובוטלגים זו בעיה שהחוק עוד לא פתר אותה בקשר לשיתוף ברשת, כי לא נקנו על אותם קבצים זכויות. בפורום פרל ג'ם, קיבלו את זה בסבבה, כי פרל ג'ם בעד שיתוף הופעות ברשת. בפורום לד זפלין, לקחו בסבבה, והמנהל אמר שכל עוד לא תבוא תלונה מתפוז, הוא לא ימחק את ההודעה. בקומנת אליס אין צ'יינז, זה סבבה, כי זו קומונה ולא פורום. יש לי איזה 10-20 בוטלגים/הופעות שאני יכול לשתף פה. גם כן- יש לי קישורים ל-with the lights out DVD, Silver - the best of the box, heart shaped box אבל אותם לא אוכל לפרסם פה גם אם אישור מנהלים, כי עליהם נקנו זכויות, ופירסום קישורים יהיה עבירה. דברו איתי במסרים.

N A C E

New member
מישהו מוכן להסביר לי לעזאזל מה

מה ההבדל בין קומונה לפורום פעם אחת ולתמיד?!

MilkShack

New member
קומונה כל אחד יכול לפתוח

והמנהל לא חייב להיות בגיל 16 =P

בקשר לקישורים להורדת הופעות וכדומה:

כל מה שהוא מדיסק רשמי, הדיוידי וכל אלו. אסור| להעלות לכאן. הופעות ובטלגים שהוקלטו וניתן להוריד מקישורים שונים, ניתן לשים כאן אם אני לא טועה. בנוגע לדברים מתוך Sliver ו- WTLO- אסור. תעלה את השאר אם תוכל, נקבל את זה בשמחה
במקרה שתתקבל תלונה מתפוז, זה ימחק מיידית.

Jagged chaos

New member
רשימת השירים-

- About a girl (live in Japan) - Aneurysm (live in Japan) - Been a son (live in Japan) - Blew (live in Japan) - Breed (live in Japan) - Come as you are (live in Japan) - Demolition (live in Japan) - Drain you (live in Japan) - Lithium (live in Japan) - Love buzz (live in Japan) - Negative creep (live in Japan) - On a plain (live in Japan) - Polly (live in Japan) - School (live in Japan) - Sliver (live in Japan) - Smells like teen spirit (live in Japan) - Territorial pissings (live in Japan)

Jagged chaos

New member
a higher state of mind/1992

http://www.gigasize.com/get.php/362169/1992__A_Higher_State _Of_Mind.rar

Jagged chaos

New member
In memoryof Kurt Cobain/1992

http://www.gigasize.com/get.php/361557/1994__Outcesticide _I_Remastered.rar

למעלה