שאלה למכורים...

falling angle

New member
שאלה למכורים...

האים יש עוד שירים ,חוץ מ- F.I.N.E , שבהם מוזכרים שמות חברים בלהקה?? ומי הם?

SaintJohn

New member
ובכן...

ג'ו פרי מוזכר בין היתר גם ב-Reafer Head Woman, וזו הפעם הראשונה שבה הוא מוזכר בשיר של אירו, כמו שידידנו Reafer Head טרח להזכיר בהודעה התקופתית שלו כאן אצלנו. הוא גם מוזכר ב-Shame On You. אני לא חושב שבראד מוזכר בביג 10 אינץ' בגרסת הסטודיו, אבל סטיבן מקפיד לקרוא בשם שלו בהופעות. לא חסרים שירים בהם חברי הלהקה מוזכרים בשירים, אבל אני מניח שאתה מתכוון לגרסאות סטודיו... ואחרון חביב - ג'ו קורא בשיר Stop Messin' Around: C'mon Brad, let's go! אני חושב שזהו...

falling angle

New member
התכוונתי

באלבום סטודיו , אם מילות השיר מכילים את השם של חבר להקה.

AeroTom

New member
לא בגרסת סטודיו...

בהופעות בדרך כלל סטיבן משנה את המשפט- No one knows the way buy maybe me ל- No one knows the way but Joe Perry... הרבה פעמים בהופעות סטיבן משנה עם ג'ו.גם ב-One Way למשל השורה- I thought you told he I was out of town הופכת ל- I thought you told her Joe I was out of town... אבל ניר כמובן שאל בגרסאות המקוריות של השירים באלבומי סטודיו. סטיבן משנה טונה של מילים בהופעות כמובן,לא רק עם חברי הלהקה...זה תמיד משעשע.

AeroTom

New member
יש עוד-

כמובן ב-The Hop שם גם ג'ואי מוזכר וגם שם הלהקה עם- "With the boys in Aerosmith..." ב-Stop Messin חוץ מבראד יש גם את סטיבן- "C'mon steven one more time" בקטע של המפוחית. יש גם Com'on Joe ב-Line Up (לני קרביץ מנגן בקטע הזה) ויש עוד כמה קטנים אם אני לא טועה שכרגע לא עולים לי.

rocket

New member
0.0

אני לא דמינתי כל השנים האלה!!! חשבתי שזאת רק אני שומעת joe בשיר Line up !!!!

rocket

New member
0.0

אני לא דמינתי כל השנים האלה!!! חשבתי שזאת רק אני שומעת joe בשיר Line up !!!!

Aeroguy

New member
עוד 2 שבהם מוזכר ג'ו

Rockin' Pneumonia And The Boogie Woogie Flu "I've got the rockin' pneumonia and the Joe Perry Flu" Hangman Jury "and if I could I surely would, standing on the rock Joe Perry done stood"

SaintJohn

New member
אכן, אבל

האיזכור ב-Hangman הוא לא רק באנפלאגד? אנחנו מדברים רק על גרסאות סטודיו

למעלה