שאלה למי שראה סרוגים

טל טל 5

New member
שאלה למי שראה סרוגים

האם אורי לחמי הוא סטרייט שמשחק הומו-דתי? או שהוא אכן גם הומו במציאות? יש לי ויכוח בעניין עם חבר.. תודה על ההבהרה ולילה טוב:)

nk29

New member
אורי לחמי הוא סטרייט.

זה שהוא מצליח לשחק בצורה משכנעת - אומר שהוא התגלית של העונה. ונקודה להבהרה - הוא לא הומו - הוא מבולבל מינית. יש הבדל. שמח שיכול לעזור

טל טל 5

New member
תודה:) ../images/Emo140.gif

אגב.. ההבהרה שלך שהוא מבולבל מינית מהיכן היא?

nk29

New member
סרוגים עונה 2, פרק 10 זה די מוסבר.

ואני מכיר את השחקן - הוא ממש לא הומו.

הוא משחק גם בו``אהבת``

גם שם הוא משחק כהומו,ואני לא סגור על זה שהוא סטרייט... אבל לא יכול להרחיב...

יש לי את הסרט ואהבת ואכן גם אני שמעתי

שהוא לא בדיוק סטיירט, ייתכן דומיני או אפילו הומו, מעניין אם מרחרח מדי פעם כאן בפורום שיודיע לנו איפה הוא מסווג את עצמו. מעניין.

טל טל 5

New member
רגע ..

"ואני לא סגור על זה שהוא סטרייט... אבל לא יכול להרחיב..." זה לא פייר איתי, איזה משפט מעצבן. כן כן.. כי שוב מחזיר אותי למצב של חוסר בהירות.. אז אם זה קשור לתחושות שלך (לגיטימי) או אינטואיציה, לא ניתן לשייך למציאות כי אתה יודע לכולנו יש תחושות כאלה ואחרות ולא תמיד הן נכונות. לכן פ ל י ז.. האם יש לך נתונים? ואין צורך להרחיב רק תענה אם nk29 אומר שמכיר אותו כסטרייט אתה ומצפה לגאולה 1 יותר מרומזים שכן.. אז

למה??

למה שוב פים צריך את ההתעסקות הזאת??? אם הוא היה רוצה שידעו שהוא הומו, אז הוא כבר מזמן היה יוצא מהארון... למה להמשיך ולהתעסק בשטויות האלו, עוד על חשבון מישהו. זה פשוט לשון הרע ורכילות... אותי זה מגעיל

טל טל 5

New member
לא זה לא

לא פייר! לא הייתה לי שום כוונה להוציא אותו מהארון.. ממש לא הפניה שלי אליכם הייתה כדי לקבל אישור (להבהיר לחבר) שאני בכל זאת לא חיה בסרטים.. וכן, יש מציאות כזו של שחקנים שבוחרים להיות לא מוצהרים (מסיבות שלהם). תראה.. לפי הניק שלך די ברור לי למה את כועס, אבל למה להיות כזה תמים? כי תקשיב.. ברגע שמישהו, בפרט אמן, הופך להיות מוכר ומפורסם בלי קשר לנטיה המינית שלו.. הוא וכולנו יודעים שיתעסקו בו זה לא חדש. כך זה בכל העולם ובל נהיה תמימים. אבל להיגעל? אוקיי.. מותר:)

צודקת!

אני חושב שדמות ציבורית/סלבס לוקחים בחשבון שהם יהיו חלק מהשיח הציבורי לטוב ולרע,זה לא שאתה מוציא את השכן הנשוי שלך מהארון.....

konito

New member
זה ממש לא לשון הרע או רכילות

זאת שאלה לגיטימית לשאול אם הוא הומו. על כך יש תשובה של כן, לא, או לא ידוע.

Nחמן

New member
הנה דוגמא

של כתיבה לגיטימית. במקרה אני גם מסכים בנקודה זאת. רק אם הייתי מספר למישהו בניגוד לרצונך, שאתה הומו (בין אם זה נכון ובין אם לאו), זה היה בגדר לשון הרע. אבל לשאול? אין שום איסור. התשובה בדיוק כפי שכתבת.

למעלה