"ואני לא סגור על זה שהוא סטרייט... אבל לא יכול להרחיב..." זה לא פייר איתי, איזה משפט מעצבן. כן כן.. כי שוב מחזיר אותי למצב של חוסר בהירות.. אז אם זה קשור לתחושות שלך (לגיטימי) או אינטואיציה, לא ניתן לשייך למציאות כי אתה יודע לכולנו יש תחושות כאלה ואחרות ולא תמיד הן נכונות. לכן פ ל י ז.. האם יש לך נתונים? ואין צורך להרחיב רק תענה אם nk29 אומר שמכיר אותו כסטרייט אתה ומצפה לגאולה 1 יותר מרומזים שכן.. אז
למה שוב פים צריך את ההתעסקות הזאת??? אם הוא היה רוצה שידעו שהוא הומו, אז הוא כבר מזמן היה יוצא מהארון... למה להמשיך ולהתעסק בשטויות האלו, עוד על חשבון מישהו. זה פשוט לשון הרע ורכילות... אותי זה מגעיל
לא פייר! לא הייתה לי שום כוונה להוציא אותו מהארון.. ממש לא הפניה שלי אליכם הייתה כדי לקבל אישור (להבהיר לחבר) שאני בכל זאת לא חיה בסרטים.. וכן, יש מציאות כזו של שחקנים שבוחרים להיות לא מוצהרים (מסיבות שלהם). תראה.. לפי הניק שלך די ברור לי למה את כועס, אבל למה להיות כזה תמים? כי תקשיב.. ברגע שמישהו, בפרט אמן, הופך להיות מוכר ומפורסם בלי קשר לנטיה המינית שלו.. הוא וכולנו יודעים שיתעסקו בו זה לא חדש. כך זה בכל העולם ובל נהיה תמימים. אבל להיגעל? אוקיי.. מותר
של כתיבה לגיטימית. במקרה אני גם מסכים בנקודה זאת. רק אם הייתי מספר למישהו בניגוד לרצונך, שאתה הומו (בין אם זה נכון ובין אם לאו), זה היה בגדר לשון הרע. אבל לשאול? אין שום איסור. התשובה בדיוק כפי שכתבת.