שאלה למי שקיבל MVV

דושיתה

New member
שאלה למי שקיבל MVV

שלום! שאלתי היא למי שקיבל mvv - אשרת שהייה בהולנד. האם אחרי קבלת ה-mvv וההגעה להולנד, אסור לצאת מהולנד, או ממדינות האיחוד האירופי? קראתי על זה משהו באינטרנט ואני מקווה שזה לא נכון... אודה למי שעבר את התהליך ויכול להסביר לי אם זה נכון, ואם כן, אז לאיזו תקופה?

ayala26

New member
לא שמעתי על דבר כזה

איפה קראת? אני אמנם עברתי את התהליך ממש מזמן אבל ברור שיצא לי לבקר בישראל ולחזור להולנד גם לפני שקיבלתי דרכון...

ayala26

New member
אה הבנתי, אז כן, זה נכון

הכוונה היא באמת עד שמאשרים לך את אישור השהיה שהרי MVV הוא אישור לקבל אישור ולא האישור עצמו. זה עניין של כמה שבועות . you will most likely have to wait for several weeks or even months for your application to be approved לפי מה שכתוב המדבקה של ה-MVV בדרכון היא מדבקה זמנית. כבר לא זוכרת עם חתמו עליה אבל כנראה שכן, היא תקפה לכניסה אחת ולכן עד שלא מחליפים לך את המדבקה הזמנית במדבקה קבועה היא נשארת זמנית לכניסה אחת.

דושיתה

New member
אוקיי, זו הקלה...

אני צריכה כנראה שיעור בהבנת הנקרא... בכל מקרה, טוב לדעת שזה לא עד שמקבלים את הדרכון ההולנדי... תודה לך!

דושיתה

New member
לא, על ויזת תייר

אבל בעוד שלושה שבועות מתכננת לחזור לארץ, לעבור את המבחן בשגרירות (אמן) ולהגיש בקשה ל-MVV. מקווה שזה לא ייקח המון זמן, בייחוד בגלל שאצטרך להיות עם בתי התינוקת, בנפרד מבעלי...

Fair game

New member
שיהיה בהצלחה

אני שואל על הויזה כי נתת לינק של האוני' וחשבתי שאת על ויזת סטודנט

למעלה